Kolumbie – Austrálie 1:1 (kon.) | Mexiko – Řecko 1:2 (kon.) | Turecko – Salvador 3:0 (kon.)
Paraguay – Mali 1:1 (kon.)
konec
Mexiko
1:2 (1:1)
Řecko
Sobota 22.06.2013, 17:00 • Kamil Ocak Stadium, Gaziantep • Mistrovství světa U20
Předzápasové kurzy
     
    Mexiko bylo po valnou většinu utkání lepším celkem, ale v dnešním utkání si nepřipíše ani bod. Řecko vyučovalo z efektivity a jako první šlo i do vedení. V 16. minutě zakončil rychlou akci přesně k tyči Bouchalakis. Mexický výběr se vyrovnání dočkal až v závěru prvního poločasu, když se náramně trefil z přímého kopu Espericueta. Ve druhé části utkání se hrálo pouze na branku Kapina, ale Mexiko spálilo i ty nejvyloženější šance. Pravděpodobně nejlepší hráč utkání Corona trefil z malého vápna hlavou pouze břevno, a tak jakoby urazil štěstí. To se otočilo k výběru Kostase Tsanase v 89. minutě. Přetažený centr z pravé strany se dostal po přiťuknutí na hranici pokutového území na Kolovose, který se krásně zbavil kličkou protihráčů a dělovkou do horního rohu rozhodl o výhře Řecka 2:1. (18:57:15)
     
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Mexickou šanci poslední naděje měl v samém závěru nastaveného času Lopez, ale bohužel pro tým Sergia Almaguera pálil mimo.
     
    90+4
    Lopez hledal před pokutovým územím patičkou spoluhráče, ale obrana Řecka vše přečetla a odkopává na útočnou polovinu.
     
    90+2
    Brankář Kapino s rozehrávkou nepospíchal, a tak vidí za zdržování žlutou kartu.
     
    90+1
    Šance! Bueno vysunul do pokutového území Gonzaleze, ale ten prvním dotykem zklamal, když si míč moc posunul. Toho využil Stafylidis, který skvělým skluzem vybojoval míč pro Řecko.
     
    90+1
    Velmi překvapivý směr nabral závěr dnešního utkání. Mexiko se ještě z posledních sil bude snažit alespoň o bod, ale proti dobře postaveným hráčům Řecka to půjde velmi těžko. Nastavovat se ve druhém poločase bude rovných pět minut.
     
    89
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok! Mexiko bylo po celý zápas lepším celkem, ale v závěru utkání inkasuje na 1:2! Fantasticky to udělal DIMITRIOS KOLOVOS, který se na hranici pokutového území po přiťuknutí od Lykogiannise obtočil kolem svého strážce a prudkou střelou do horního rohu branky skóruje!
     
    88
    Espericueta hledal z levé strany na pravém křídle Lopeze, jenže toho nepustil k míči zkušeně Konstantinidis, který dobře zahrál tělem.
     
    86
    Kapino a jeho famózní zákrok proti ráně Buena! Mexický útočník byl po nahrávce od Corony a skvělému zaseknutí blízko branky, ale Kapino zázračně vykopává! Uvidíme rohový kop Mexika, které má v závěrečných minutách jasnou převahu.
     
    85
    Řecký kouč Kostas Tsanas naposledy střídá. Ranos na hřišti vymění Diamantakose.
     
    84
    Mexiko tlačí soupeře z posledních sil, ale ani řada centrovaných míčů ze stran k zakončení nevede. Řecká obrana s kapitáne Stafylidisem si zatím ví rady.
     
    81
    Míč si postavil Raul Lopez a nevypálil vůbec špatně. Točený míč končí zhruba metr od branky Kapina.
     
    81
    Corona si udělal dobře prostor a dvojblok Ballas-Kolovos jej musí faulovat. Mexiko bude mít výhodu přímého kopu ze zhruba třiceti metrů.
     
    79
    Mexiko musí střídat. Zraněného Treviña mění Van Rankin.
     
    79
    Řecko podruhé střídá. Gionniotase nahradí na trávníku Charalampos Lykogiannis.
     
    77
    Hodně dobře dnes hraje i maličký Gionniotas. Řecký rychlík prošel po levé straně až do pokutového území, kde si ještě chtěl obhodit i Marina, ale ten míč srazil na roh. Gionniotas si žádal pokutový kop za ruku, ale Marin hrál podle všeho tělem.
     
    74
    Velká šance Mexika! Lopez se zbavil na pravé straně svého strážce a adresným centrem našel v malém vápně hlavu Corony. Pravděpodobně nejlepší hráč dnešního utkání neuvěřitelně hlavičkuje z kroku do horní tyče!
     
    74
    Corona našel po chytré patičce Buena v pokutovém území volného Lopeze, který ale hlavičkuje ze slibné pozice nad Kapinovu branku.

    Martin Mišovec

    Branky: 41. Espericueta – 16. Bouchalakis, 89. Kolovos

    Karty:   90+2. Kapino (GRE)


    Mexiko: R. Sanchez – Marin, Briseño (C), Hernández, Abella – Espericueta, Corona, Treviño (79. Van Rankin), Luna (59. Lopez) – Bueno, Escoboza (65. Gonzalez).

    Trenér: Sergio Almaguer

    Řecko: Kapino – Stafylidis (C), Bougaidis, Triantafylloupoulos, Konstantinidis – Bouchalakis (69. Fourlanos), Ballas, Kolovos, Kourbelis, – Diamantakos (85. Ranos), Gianniotas (79. Lykogiannis).

    Trenér: Kostas Tsanas

    Rozhodčí: Peter O' Leary (NZL) – Jan Hendrik Hintz (NZL), Ravinesh Kumar (FIJ)
    bahis siteleri