Kolumbie – Austrálie 1:1 (kon.) | Mexiko – Řecko 1:2 (kon.) | Turecko – Salvador 3:0 (kon.)
Paraguay – Mali 1:1 (kon.)
konec
Mexiko
1:2 (1:1)
Řecko
Sobota 22.06.2013, 17:00 • Kamil Ocak Stadium, Gaziantep • Mistrovství světa U20
Předzápasové kurzy
     
    89
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok! Mexiko bylo po celý zápas lepším celkem, ale v závěru utkání inkasuje na 1:2! Fantasticky to udělal DIMITRIOS KOLOVOS, který se na hranici pokutového území po přiťuknutí od Lykogiannise obtočil kolem svého strážce a prudkou střelou do horního rohu branky skóruje!
     
    41
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Nádherná trefa z přímého kopu znamená vyrovnání na 1:1! JONATHAN ESPERICUETA si zhruba pětadvacet metrů před brankou postavil míč a levačkou jej nádherně posílá za záda snažícího se Kapina. Brankář Řecka neměl na krásně umístěný přímý kop nárok, a tak v závěru první půle kapituluje.
     
    16
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Stokrát otřepané nedáš dostaneš se opět ukazuje v plné své nahotě! Rychlou akci svěřenců Kostase Tsanase odcentroval po průnikové nahrávce do pokutového území Diamantakos, který z levé strany skvěle našel kopačku ANDREASA BOUCHALAKISE! Vysoký středopolař zakončil pravačkou přesně k tyči!

    Martin Mišovec

    Branky: 41. Espericueta – 16. Bouchalakis, 89. Kolovos

    Karty:   90+2. Kapino (GRE)


    Mexiko: R. Sanchez – Marin, Briseño (C), Hernández, Abella – Espericueta, Corona, Treviño (79. Van Rankin), Luna (59. Lopez) – Bueno, Escoboza (65. Gonzalez).

    Trenér: Sergio Almaguer

    Řecko: Kapino – Stafylidis (C), Bougaidis, Triantafylloupoulos, Konstantinidis – Bouchalakis (69. Fourlanos), Ballas, Kolovos, Kourbelis, – Diamantakos (85. Ranos), Gianniotas (79. Lykogiannis).

    Trenér: Kostas Tsanas

    Rozhodčí: Peter O' Leary (NZL) – Jan Hendrik Hintz (NZL), Ravinesh Kumar (FIJ)
    bahis siteleri