Kolumbie – Austrálie 1:1 (kon.) | Mexiko – Řecko 1:2 (kon.) | Turecko – Salvador 3:0 (kon.)
Paraguay – Mali 1:1 (kon.)
konec
Mexiko
1:2 (1:1)
Řecko
Sobota 22.06.2013, 17:00 • Kamil Ocak Stadium, Gaziantep • Mistrovství světa U20
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Brankář Kapino s rozehrávkou nepospíchal, a tak vidí za zdržování žlutou kartu.
     
    89
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok! Mexiko bylo po celý zápas lepším celkem, ale v závěru utkání inkasuje na 1:2! Fantasticky to udělal DIMITRIOS KOLOVOS, který se na hranici pokutového území po přiťuknutí od Lykogiannise obtočil kolem svého strážce a prudkou střelou do horního rohu branky skóruje!
     
    86
    Kapino a jeho famózní zákrok proti ráně Buena! Mexický útočník byl po nahrávce od Corony a skvělému zaseknutí blízko branky, ale Kapino zázračně vykopává! Uvidíme rohový kop Mexika, které má v závěrečných minutách jasnou převahu.
     
    85
    Řecký kouč Kostas Tsanas naposledy střídá. Ranos na hřišti vymění Diamantakose.
     
    79
    Mexiko musí střídat. Zraněného Treviña mění Van Rankin.
     
    79
    Řecko podruhé střídá. Gionniotase nahradí na trávníku Charalampos Lykogiannis.
     
    74
    Velká šance Mexika! Lopez se zbavil na pravé straně svého strážce a adresným centrem našel v malém vápně hlavu Corony. Pravděpodobně nejlepší hráč dnešního utkání neuvěřitelně hlavičkuje z kroku do horní tyče!
     
    69
    Corona chtěl po souboji v pokutovém území s Ballasem pokutový kop, ale ten sudí O'Leary nenařizuje. Řecko podniklo brejk, který byl zastaven zhruba pět metrů před vápnem. V pauze tak vystřídá. Bouchalakise nahradí Spyridon Fourlanos.
     
    65
    Moc zajímavého toho v posledních vteřinkách není. Řecku se občas podaří získat míč, ale nic nebezpečného z toho není. Máme tu tak druhé střídání Mexika. Gonzalez nahrazuje na trávníku Escobozu.
     
    59
    Mexiko poprvé střídá. Uvalda Lunu nahrazuje Raul Lopez.
     
    56
    Obrovská šance Řecka! Rychlý brejk poslal Gianniotas z pravé strany na Dimitrise Diamantakose, který byl na levém křídle zcela sám. Před Sanchezem ale nešťastně upadl, a tak vypálil jen do jeho nohou. Brankář Mexika skvěle chytá i následnou dorážku!
     
    51
    Není aktivnějšího hráče než Jesúse Manuela Corony! Ten po nahrávce z levé strany udělal dva rychlé kroky, vypálil a Kapino zastavuje téměř jistý gól jen fantastickým tygřím skokem, který vyráží dělovku na roh! Mexiko vede na střely 11:3!
     
    41
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Nádherná trefa z přímého kopu znamená vyrovnání na 1:1! JONATHAN ESPERICUETA si zhruba pětadvacet metrů před brankou postavil míč a levačkou jej nádherně posílá za záda snažícího se Kapina. Brankář Řecka neměl na krásně umístěný přímý kop nárok, a tak v závěru první půle kapituluje.
     
    16
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Stokrát otřepané nedáš dostaneš se opět ukazuje v plné své nahotě! Rychlou akci svěřenců Kostase Tsanase odcentroval po průnikové nahrávce do pokutového území Diamantakos, který z levé strany skvěle našel kopačku ANDREASA BOUCHALAKISE! Vysoký středopolař zakončil pravačkou přesně k tyči!
     
    14
    A po něm přišla velká šance! Přetažený roh vypálil na branku Corona, tečovaný míč Kapino fantasticky reflexem vyrazil, ale nebezpečí nebylo u konce. Přišla rychlá dorážka, avšak jeden z obránců Řecka stačil na brankové čáře odkopnout do bezpečí!

    Martin Mišovec

    Branky: 41. Espericueta – 16. Bouchalakis, 89. Kolovos

    Karty:   90+2. Kapino (GRE)


    Mexiko: R. Sanchez – Marin, Briseño (C), Hernández, Abella – Espericueta, Corona, Treviño (79. Van Rankin), Luna (59. Lopez) – Bueno, Escoboza (65. Gonzalez).

    Trenér: Sergio Almaguer

    Řecko: Kapino – Stafylidis (C), Bougaidis, Triantafylloupoulos, Konstantinidis – Bouchalakis (69. Fourlanos), Ballas, Kolovos, Kourbelis, – Diamantakos (85. Ranos), Gianniotas (79. Lykogiannis).

    Trenér: Kostas Tsanas

    Rozhodčí: Peter O' Leary (NZL) – Jan Hendrik Hintz (NZL), Ravinesh Kumar (FIJ)
    bahis siteleri