Dánsko – Finsko 1:1 (kon.) | Švédsko – Itálie 3:1 (kon.)
konec
Švédsko
3:1 (0:0)
Itálie
Úterý 16.07.2013, 20:30 • Örjans vall, Halmstad (SWE) • Mistrovství Evropy - ženy
Předzápasové kurzy
     
    78
    Itálie právě vstřelila branku!
    Je sníženo, Švédky hodně povolily v koncentraci a přichází zasloužené snížení. Střídající MELANIA GABBIADINIOVÁ si naběhla na centr Manieriové a sama před bránou bezpečně procedila míč do švédské sítě.
     
    57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Italky jsou zralé na ručník. Začíná se z toho stávat pozvolna exhibice. Rychlý náběh Schelinové na centr, ten sklepla na připravenou JOSEFINE ÖQVISTOVOU, která pohotově dorazila míč do brány.
     
    50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Rázný krok k prvnímu místu udělaly domácí hráčky. LOTTA SCHELINOVÁ dostala ideální pas od Dahlkvistové a z hranice vápna prostřelila podruhé v krátké sledu brankářku Marchitelliovou.
     
    48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jenže k výhře teď mají daleko. Po dvou minutách druhé části si sráží centr Sjögrenové do vlastní brány RAFFAELLA MANIERIOVÁ. Brankářka Itálie centr možná i trochu podcenila a neměla šanci reagovat a vrátit se zpět na své stanoviště.

    Roman Zajíček

    Branky: 48. Manieriová (vla.), 50. Schelinová, 57. Öqvistová – 78. Gabbiadiniová

    Karty:   90+1. Fischerová (SWE) – 36. Mottaová (ITA), 61. Rosucciová (ITA)


    Švédsko: K. Hammarströmová – Rohlinová, Thunebroová (80. Schoughová), Samuelssonová, Fischerová – Dahlkvistová, Segerová (64. Nilssonová), M. Hammarströmová, Schelinová (C), Asllaniová (46. Sjögranová), Öqvistová. Trenér: Pia Sundhage.
    Itálie: Marchitelliová – Gamaová, D´Addaová, Manieriová, Mottaová – Girelliová (54. Domenichetti), Parisiová, Ianneallová, Rosucciová – Maurová (62. Panicová), Brumanaová (63. Gabbiadiniová). Trenér: Antonio Cabrini.

    Rozhodčí: Katalin Kulcsárová (Maďarsko) – Judit Kulcsárová (Maďarsko), Sian Massey (Anglie)
    bahis siteleri