Sevilla – Atlético 1:3 (kon.) | Rayo Vallecano – Elche 3:0 (kon.) | Celta Vigo – Espanyol 2:2 (kon.)
Almería – Villarreal 2:3 (kon.)
konec
Celta de Vigo
2:2 (1:0)
Espanyol Barcelona
Pondělí 19.08.2013, 22:00 • Estadio de Balaídos, Vigo • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    75
    Espanyol právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! THIEVY BIFOUMA dostává skvělou přihrávku od Lópeze na pravou stranu, obrana Celty "zaspala" a Francouz se dostal sám před Rodrígueze, kterého přesnou přízemní střelou překonává!
     
    53
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Pohotová střela VÍCTORA SÁNCHEZE z hranice pokutového území Cetly Vigo, kterému míč "připravil" svým průnikem Sergio García a míč končí v síti! Hosté snižují na 1:2.
     
    46
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup domácích do druhého poločasu CHARLES DIAS se krásně "zavěsil" do vzduchu ve vápně Espanyolu a přesný centr Krohna-Dehliho z levé strany usměrnil přesně k tyči!
     
    42
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    A převaha Celty v posledních minutách přináší své ovoce! Krásná kombinace na hranici pokutového území Espanyolu, kdy Krohn-Dehli krásným lobem za obranu soupeře vybízí ÁLEXE LÓPEZE, který si míč dokázal zpracovat a střelou z otočky překonat Casillu.

    Martin Dvořák

    Branky: 42. López (Krohn-Dehli), 46. Charles (Krohn-Dehli) – 53. Sánchez (García), 75. Bifouma (López)

    Karty:   32. Fernández (CVG), 45+2. López (CVG), 84. Rafinha (CVG), 87. Rodríguez (CVG) – 13. Sánchez (ESB), 45. Fuentes (ESB), 57. Simão (ESB), 88. López (ESB)


    Celta de Vigo: Rodríguez – Mallo, Cabral, Fontàs, Toni – Fernández, Oubiña, Krohn-Dehli, López (C) (89. Madinda), Nolito (63. Rafinha) – Charles (84. Rodríguez)
    Espanyol Barcelona: Casilla – López, Colotto, Moreno, Fuentes – Simão, Sánchez, Stuani, López (72. González), Pizzi (59. Bifouma) – García (C) (79. Rodríguez)

    Rozhodčí: Teixeira – García, Torre
    bahis siteleri