Sputnik – Třinec 2:5 (kon.) | Martin – Katowice 7:0 (kon.) | Košice – Sheffield 4:2 (kon.)
Břeclav – Trnava 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 2:5 (kon.) | Kadaň – Burgdorf 7:2 (kon.)
Pelhřimov – Milevsko 7:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:6 (kon.) | Kolín – Tábor 1:2 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
7:0 (1:0,4:0,2:0)
GKS Katowice
sk Pátek 30.08.2013, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Přípravné zápasy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (18:56:04)
     
    58:33
    Výborná práca Jaroslava Markoviča v posledných minútach zápasu, pekná hokejová inteligencia a technika, Ilas sa však príliš nezapotil, aj keď sa musel obracať, ak by prešla kľúčová prihrávka.
     
    56:37
    Druhá formácia priniesla šancu z hokejky Andreja Novotného, ten sa nepresadil na dvakrát, prvýkrát skúšal vystreliť ťahom a druhýkrát delovkou od modrej.
     
    55:58
    Pekné šance na hokejkách Galamboša a Matejku, napokon však najväčšiu príležitosť mal Markovič, ktorý opäť akoby dlhšie váhal a napokon sa Ilas dokázal presunúť a ľavým betónom pokryť puk.
     
    55:01
    Navyše sa hostia z Katowíc oslabujú Lukasz Kulik dostal 2 min. za hákovanie.
     
    54:55
    Katowice sa už akoby viac-menej zmierili s debaklom a už môžeme dodať, že budú spokojný aj s jedným gólom, ten sa im však nedarí streliť a ich útočná aktivita sa rodí len veľmi ťažko a zriedkavo.
     
    53:49
    Prečíslenie dvoch proti jednému – Galamboš ponúkol gól Markovičovi, ten zaváhal v najlepšom momente a sám sa vytlačil do veľkého streleckého uhla.
     
    52:22
    Adnrej Jurášek sa v samostatnom úniku snažil napodobniť skúseného Galamboša, tesne mu však puk odskočil a z ôsmeho gólu nebolo nič.
     
    50:30
    Sean Menton mohol byť prvým strelcom hostí, jeho dobre mierený pokus však skončil na spojnici a Dzubina, želajúci si čisté konto, si vydýchol.
     
    49:10
    Teraz zamestnávajú početnými pokusmi hokejisti Martina hosťujúceho brankára, ten má veľa práce podobne ako jeho predchodca.
     
    48:30
    Výborne hrajúci Ján Zlocha si svojou šikovnosťou a dravosťou poradil s niekoľkými hráčmi Katowíc, do rozhodujúcej šance sa však nedostala skvelá tretia formácia MHC.
     
    47:40
    Martin dal gól!
    V strednom pásme získal voľný puk PETER GALAMBOŠ a predviedol nádherný blafák do bekhendu, položil si Ilasa a a zvýšil na 7:0, opäť využil hráč MHC hrubicu a nepozornosť v obrane Katowíc. Bez Asistencie.
     
    46:52
    Poliaci pôsobia naďalej dezorientovane, hráči Katowíc majú problémy s rýchlymi mladými útočníkmi MHC, ktorí ich prevyšujú v aktivite aj technike.
     
    45:20
    Martin dal gól!
    Šiesty gól MHC strelila opäť tretia formácia MHC. Odrazený puk v strednej časti našiel JAN ZLOCHA, ktorý najprv vystrelil zápästím do ramena Ilasa, potom však dorazil a prekonal hosťujúceho brankára. Asistencia: Dvořák Michal
     
    44:39
    Martinská presilovka bola možno najslabšia, no aj tak dokázali zverenci trénera Daniela Babku ohroziť Ilasa.
     
    43:20
    Hostia v plnom počte.
     
    42:20
    Galamboš strieľal na poloprázdnu bránku, ktorá už bola neskôr celá odkrytá, zázrakom však položil Ilas práve hokejku do toho miesta, kde mieril útočník MHC. Nádherný Reflex.
     
    41:20
    Presilovka MHC. Lukasz Kulik – držanie.
     
    40:48
    Galamboš spolu s Tupým vystrelili na vystriedaného brankára po štvrtom góle – Ilasa. Ten si s prvou strelou poradil, druhá bola zblokovaná a skončila na ochrannej sieti.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 17. Zlocha (Fujerík, Jurášek), 31. Markovič (Matejka), 32. Jurášek (Fujerík, Zlocha), 32. Ciger (Beran, Okuliar), 33. Fujerík (Zlocha), 46. Zlocha (Dvořák), 48. Galamboš


    HK VITAR Martin: Dzubina (Šúrek) – Tupý, Matejka – Brcko, Novotný – Dvořák, Pacalaj – Fillo – Važan, Galamboš, Markovič – Pokrivčák, Beran, Perniš – Jurášek, Zlocha, Fujerík – Okuliar, Cíger
    GKS Katowice: Szczerba (Ilas) – Krokosz, Zukal – Bigos, Kulik – Schwartz, Kostromitin – Lacheta – Bepierszcz, Szymański, Drzewiecki – Dołega, Słodczyk, Valusiak – Szewczyk, Sweeney, Menton – Nahuńko, Musiał, Podsiadło

    Rozhodčí: Jakubec – Holienka, Farkaš
    bahis siteleri