Poprad – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 2:1 (kon.) | Zvolen – Košice 2:2 (po s.n.)
konec
HK Poprad
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 10.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia tretina sa hrala už v miernejšom tempe na oboch stranách a dalo by sa povedať, že mierne aktívnejší boli hokejisti Liptovského Mikuláša. V 12. minúte sa gólovo presadil Adam Lapšanský, ktorý zvyšoval na 4:0, no napokon dokázali skórovať aj Liptáci, ktorí v 55. minúte vsietili aspoň čestný gól po úspešnom zásahu Michala Galka.

    V poslednom predsezónnom prípravnom zápasom napokon dominovali domáci Popradčania, ktorých čaká v nedeľu domáce extraligové derby proti oceliarom z Košíc!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:03:02)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde sa už bez inkasovaných gólov pravdepodobne tento zápas dohrá.
     
    59:10
    Popradčania hrajú už v plnom počte a opäť ubránili toto oslabenie bez väčších problémov. Liptáci chcú ešte zaútočiť, no proti popradskej defenzíve sa im veľmi nedarí.
     
    58:38
    Radoslav Suchý obdržal puk na ľavom krídle a následne tvrdo pálil, no gólman Paľko dobre vykorčuľoval zo svojej brány a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    57:45
    Mlynarovič sa v oslabení dostal do skvelej gólovej šance v medzikruží, keď chcel vycvičiť gólmana Paľka, no ten napokon dobre zasiahol svojou hokejkou.
     
    57:09
    Hokejisti Liptovského Mikuláša si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za faul lakťom si odchádza sadnúť McNamara.
     
    56:56
    Po skvelej prihrávke od Takáča pálil z pravej strany Jabrocký, no jeho delovku gólman Paľko s veľkým prehľadom vyrazil na zadný mantinel!
     
    56:25
    Jabrocký sa dostal s pukom na pravú stranu, no napokon sa neodhodlal zakončovať. Liptácka obrana je síce v strehu, no stále sa musí brániť.
     
    55:55
    Momentálne sa hrá prevažne v strednom pásme, odkiaľ chcú oba tímy zaútočiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Aktívnejší sú však Popradčania.
     
    55:18
    Popradčania majú puk vo svojej moci, no už sa nikde neponáhľajú. Liptáci ešte intenzívne forčekujú a snažia sa niečo vymyslieť, no nedarí sa im to.
     
    54:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Napokon sa dokázali gólovo presadiť aj hostia! Po peknej prihrávke od Kurica sa k puku na pravej strane dostal MICHAL GALKO, ktorý tvrdo zakončil a svoju strelu umiestnil pomedzi betóny gólmana Sedlačka. Asistenciu si pripisuje Juraj Kuric.
     
    54:10
    Liptáci sú pri puku a snažia sa niečo vymyslieť, no nedarí sa im v tom. Popradčania sa zatiaľ veľmi dobre bránia a nič nenechávajú na náhodu.
     
    53:24
    Nagy potiahol puk po ľavom krídle a následne z ťažkého uhla vystrelil, no gólman Paľko bol úspešnejší a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    52:58
    Nitriansky si s pukom nakorčuľoval pred liptácku bránu a následne tvrdo vystrelil, no jeho delovka napokon skončila až vo výstroji gólmana Paľka, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    52:11
    Po fantastickej prihrávke od Drábeka sa k puku pred bránou Liptovského Mikuláša dostal McNamara, ktorý takmer prekonal gólmana Paľka, no ten napokon vytiahol dobrý zákrok svojim ľavým betónom.
     
    51:35
    Drábek nahodil puk na liptácku bránu v oslabení a následne poriadne potrápil hosťujúcich obrancov svojim forčekingom. Liptáci sa nedokážu v tejto chvíli ofenzívne presadiť.
     
    50:44
    Popradčania síce hrajú v oslabení, no zatiaľ sa im darí veľmi dobre a ich súperi nedokážu vytvoriť žiadnu útočnú kombináciu. Je síce ešte skoro, no dnes to vyzerá na jasný triumf Popradu.
     
    50:07
    Martin Belluš sa previnil hákovaním, po ktorom si hokejisti Liptovského Mikuláša zahrajú v početnej výhode.
     
    49:49
    Šterbák sa s pukom dobre presúval po ľavej strane a následne chcel zadovkou naslepo nájsť nejakého zo svojich spoluhráčov, no napokon sa mu to nepodarilo.

    Branky a nahrávky: 12. Lapšanský (Mlynarovič, Fabian), 23. Jabrocký (Paločko, Takáč), 30. Takáč (Jabrocký, Paločko), 45. Mlynarovič (Lapšanský) – 55. Galko (Kuric)


    HK Poprad: Sidor (30. Sedlačko) – Fabian, Suchý ("C"), Kasík, McNamara, Gáborčík, Brejčák ("A"), Šterbák, Nitriansky – Lapšanský, Mlynarovič, Gápa – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, Takáč ("A"), Jabrocký – Schneider, Belluš, Nagy.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Paľko (Duchoň) – Bača, Bakoš, Mezovský, Klepáč, Galko, Janči, Sajko – Bokroš ("A"), Kuric ("C"), Bártik ("A") – Leskovjanský, Haščák, Vartovník – Poliaček, Videlka, Mach – Laco, Čáni, Ištócy.

    Rozhodčí: Roman Bednár – Ľudovít Šoltés, René Šoltés
    bahis siteleri