Omsk – Čerepovec 4:3 (1:0 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Petrohrad 1:5 (kon.) | Jekatěrinburg – Mytišči 3:2 (2:1 po s.n.)
Barys – Jaroslavl 5:3 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Magnitogorsk 5:0 (kon.)
Viťaz – Nižněkamsk 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Ufa 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Riga 1:3 (kon.)
Doněck – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Minsk – HC Slovan 2:0 (kon.) | Záhřeb – Lev 1:3 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Lev Praha
Úterý 10.09.2013, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A utkání je u konce. Vyhrává ho Lev Praha v poměru 3:1, po brankách Christensena, Kapanena a Kubalíka. Hra byla dlouho vyrovnaná a také dlouho přetrvával stav 0:0. Toto změnil Eric Christensen, který dal první gól v tomto utkání. Domácí Záhřeb na začátku třetí třetiny vyrovnal, ovšem ihned poté si získal Lev zpátky vedení na svou stranu a už ho nepustil. Tomáš Kubalík zvýšil stav ještě na konečných 3:1. Poté se domácí i přes urputnou snahu k ničemu nedostali. Ode mě je to vše, přeju pěkný zbytek úterního večera. (21:54:14)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:13
    A další vyloučení. Domácí dostávají dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Stephane Walker.
     
    58:48
    Ale skoro ihned po odvolání brankáře jde opět do pěti. Na trestnou lavící odchází Charles Linglet na 2 minuty za hru vysokou holí.
     
    58:16
    Medveščak hraje nyní bez brankáře v šesti mužích v poli!
     
    55:10
    Střelu jediného autora branky domácích, Briana Willsieho, zblokovala obrana Lva až do ochranné sítě.
     
    53:25
    Hra je teď velmi rozkouskovaná. Lev si hraje svoje, Záhřeb se snaží o útočení. Ale já mám takový pocit, že už je rozhodnuto.
     
    50:52
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    A Lev zvyšuje! Lev se vrhnul do útoku, následovala první střela, která mířila nad branku do plexiskla, od tama se odrazila k Ridderwallovi, který vystřelil, Brust velmi obtížnou střelu vyrazil před sebe a tam již stál připravený TOMÁŠ KUBALÍK, který puk dostal bezstarostně za záda Brusta. Asistence: Calle Ridderwall.
     
    49:59
    Hra se stabilizuje. Lev je ve vedení a mám takový pocit, že bude už od této chvíli dělat vše pro to, aby vedení ubránil, ne-li zvýšil.
     
    46:00
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Lvi se v přesilovce dostali do slušného tlaku, uzavřeli Záhřeb v jejich obranném pásmu. Puk se nebezpečně pro domácí pohyboval před bránou, nejlépe se zorientoval NIKO KAPANEN, který z kruhů zakončoval z otočky bekhendem k tyči! Lev si velmi rychle bere vedení zpět! Asistence: Nathan Oystrick, Ryan O'Byrne.
     
    45:57
    A ihned po vyloučení je tady šance pro Lva si opět vzít vedení do svých rukou. Na trestnou lavici odchází Murray, na 2 minuty za držení.
     
    45:08
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Velmi zajímavá akce se teď sehrála na ledové ploše. Domácí byli v dvojnásobné početní nevýhodě, neboť jeden útočící hráč se zapomněl v útočném pásmu po střetu s Brustem. Hosté byli teda ve třech, Záhřeb se tlačil do útoku. Viděli jsme útok 3 na 2, kdy Foster přihrál před branku přesně na BRIANA WILLSIEHO, který zakončoval z úrovně brankoviště do zcela prázdné branky. Je vyrovnáno! Asistence: Ryan Vesce, Kurtis Foster.
     
    44:30
    V první minutě početní výhody domácí příliš nepřesvědčili. Začíná druhá minuta.
     
    43:30
    A je tu třetí vyloučení Lva Praha v dnešním utkání. Martin Thornberg si půjde na dvě minuty sednout na trestnou lavici za napadení domácího gólmana. Velmi dobrá šance pro domácí srovnat stav dnešního utkání!
     
    42:30
    A na druhé straně taky velmi nadějná akce. Domácí se šířili do útoku, nejrychleji se ovšem zorientoval dnes výborně chytající Vehanen.
     
    42:08
    Do velmi pěkné akce se dostal Michal Birner, který vyslal velmi hezkou střelu na Brusta a velmi kvalitně ho prověřil.
     
    41:01
    A nyní zakázané uvolnění domácích.
     
    40:57
    Puk na holi hráčů Záhřebu.

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 46. Willsie (Vesce, Foster) – 38. Christensen (Ševc), 46. Kapanen (Oystrick, O'Byrne), 51. Kubalík (Ridderwall)


    Medveščak Záhřeb: Brust (Vasiljevič) – Popovic, Foster, Montador, Letang, Švarný, Katic, Perkovich – Walker, Murray, Jessiman – Linglet, Vesce, Willsie – Cheechoo, Murley, Thomas – Koren, Bjorkstrand, Kane
    Lev Praha: Vehanen (Lukáš) – Oystrick, O'Byrne, Ševc, Jaakola, Gragnani, Němec, Matai, Humphries – Danielsson, Kapanen, Klepiš – Birner, Vrána, Řepík – Ridderwall, Christensen, Kubalík – Sekáč, Zackrisson, Thornberg
    bahis siteleri