Omsk – Čerepovec 4:3 (1:0 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Petrohrad 1:5 (kon.) | Jekatěrinburg – Mytišči 3:2 (2:1 po s.n.)
Barys – Jaroslavl 5:3 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Magnitogorsk 5:0 (kon.)
Viťaz – Nižněkamsk 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Ufa 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Riga 1:3 (kon.)
Doněck – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Minsk – HC Slovan 2:0 (kon.) | Záhřeb – Lev 1:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
5:3 (2:2, 0:1, 3:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 10.09.2013, 15:00 • Kazachstan Sports Palace, Astana • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Infarktový závěr a nezvládnuté poslední tři minuty utkání nakonec stály Jaroslavl první body v sezoně! Lokomotiv v nich třikrát inkasoval a ztratil nadějně rozjeté utkání. Ani na třetí pokus se tak hostům nepodařilo zvítězit a na body stále čekají, naopak Astana zůstává stoprocentní, s impozantním skóre 15:4. To je pro dnešek vše, děkuji za pozornost, a u dalších přenosů z KHL se těším na shledanou.
     
    Střely na branku ve 3. třetině:

    Barys Astana 13
    Lokomotiv Jaroslavl 6
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Astana právě vstřelila branku!
    MAXIM SPIRIDONOV dojel vyhozený puk a z pravého křídla rozhoduje do prázdné branky o výhře Astany! Asistence: Mike Lundin a Dmitrij Upper.
     
    59:20
    Hostům oddechový čas teď notně chybí, přesto jsou v pásmu a hrají v šesti bez gólmana...
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny...
     
    56:54
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to jsou věci. Obrana hostů teď patrně spala a nechala se zcela vyšachovat domácími hráči. Bochenski našel zpoza branky Boyda, ten nenápadně posunul puk na druhou stranu NIGELU DAWESOVI a ten už měl před sebou prázdnou klec. Asistence: Brandon Bochenski a Dustin Boyd.
     
    56:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, domácí to nakoec dokázali. Opět u toho byl odraz o mantinel, po kterém vznikla před Sanfordem značně nepřehledná situace, jako první si však puk našel KONSTANTIN RUDĚNKO a bekhendem procpal puk k tyči branky Lokomotivu. Asistence: Dmitrij Upper.
     
    53:31
    A vzápětí na druhé straně obrovská šance Spiridonova, ten převzal puk na modré čáře, najížděl sám, jenže Sanford proti jeho střele vytasil parádní zákrok lapačkou!
     
    53:21
    Gorochov dostal na levém křídle hodně místa, nicméně ten toho využít nedokázal a branku minul...
     
    51:49
    Time-out Jaroslavle.
     
    51:40
    Odrazy od mantinelu dělají dnes hráčům problémy, po jednom z nich se před Sanfordem zjevil Spiridonov, ale gólman hostů mu zmenšil střelecký úhel včasným vybruslením!
     
    50:18
    Daews vypíchl obráncům Lokomotivu puk v útočném pásmu, ale než si ho srovnal na holi, stačili hostující beci svoji chybu napravit.
     
    48:25
    Galimov se probil do zakončení přes hráče, ale s jeho střelou si Sanford poradil...
     
    46:46
    Jenže ani Barysu se vůbec nedaří překonat obranu Lokomotivu, a tak se toho teď na ledě děje jen velmi málo. I diváci nejsou příliš aktivní a tak sledujeme poměrně komorní představení...
     
    45:18
    Jaroslavl teď hraje hodně opatrně, už se nikam nepouští. Otázkou je, jestli není na takovou taktiku při vedení 3:2 ještě příliš brzo...
     
    43:30
    Holos teď u mantinelu doslova vytřel led s Ruděnkem, ale rozhodčí dnes nastavili poměrně benevolentní metr. O tom ostatně vypovídá i dosavadní poměr trestů 1:1.
     
    42:48
    Nahození od modré čáry Sanfrod raději přikryl lapačkou.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 15. Rachmanov (Lakiza, Lundin), 15. Boyd (Bochenski, Dawes), 57. Ruděnko (Upper), 57. Dawes (Boyd, Bochenski), 60. Spiridonov (Lundin, Upper) – 7. Redlihs, 20. Vasiljev (Galimov), 23. Černikov


    Barys Nur-Sultan: Ahonen (Polujektov) – Lundin, Blochin, Savčenko, Lakiza, Semjonov, Kolesnikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Ruděnko, Upper, Starčenko – Žajlavov, Spiridonov, Poliščuk – Gratton, Gavrilin, Rachmanov
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Ključnikov) – Holos, Kronwall, Vasiljev, Gorochov, Višněvskij, Pašnin, Arzamascev – Plotnikov, Averin, Galimov – Dixon, But, Redlihs – Ullström, Apalkov, Kručinin – Černikov, Petrov, Malcev – Kartajev

    Rozhodčí: Kadyrov, Kiseljov – Parfjonov, Sysujev

    Diváci: 3853
    bahis siteleri