Benátky n/J – Havířov 2:3 (kon.) | Most – Jihlava 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 7:1 (kon.)
Motor ČB – Šumperk 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Beroun 3:4 (kon.)
Olomouc – Kadaň 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 18.09.2013, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Neuvěřitelnou parádu předvedl exhavlíčkobrodský útočník MIROSLAV HOLEC, který se ujal u mantinelu vyhozeného puku, prokličkoval si jako nůž máslem středním i útočník pásmem a s ledovým klidem uklidil puk do prázdné brány! Asistence: Ondřej Dlapa, Vojtěch Němec.
     
    54:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    K trestnému střílení se rozjel faulovaný MIROSLAV HOLEC, sjel si až před branku, zamířil a přesně mířenou polovysokou ranou skóroval k pravé Dolejšově tyčce! Bez asistence.
     
    46:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové ukončují své útočné trápení a slaví druhé vyrovnání! Po Petru Polodnovi se ujal kotouče LUKÁŠ HAVEL, který je zatím havlíčkobrodským hrdinou, protože z mírného úhlu na pravé straně propálil gólmana Faltra a svou druhou dnešní trefou maže nejtěsnější manko svého týmu! Asistence: Petr Polodna.
     
    38:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A tu Bílé hvězdy využívají, v Kotlině znovu vedou o jednu branku! Kotouč putoval po ose David Dolníček – Jakub Čuřík – MAREK LAS, přičemž posledně jmenovaný našel recept na brankáře Dolejše, který se po puku natahoval marně po střele z bezprostřední blízkosti! Asistence: Jakub Čuřík, David Dolníček.
     
    36:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jako bych to přivolal, v Kotlině je vyrovnáno! Za záda třebíčských beků si najel po přesném pasu Petra Polodny LUKÁŠ HAVEL, který byl sice zezadu tísněný protihráči, ale i přesto dokázal vypálit z bezprostřední blízkosti bekhendem a brankář Falter na jeho projektil nedosáhl! Asistence: Petr Polodna, Vladimír Říha.
     
    04:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se usadila v útočném pásmu a jde do vedení po skvostné akci! Jan Wasserbauer si vybruslil z pravého kruhu a utěšenou přihrávkou našel před bránou osamoceného Lukáše Nahodila, který mohutným nápřahem naznačil střelu, ale kotouč ještě posunul na TOMÁŠE VONDRÁČKA, který z úhlu trefil odkrytou bránu! Asistence: Lukáš Nahodil, Jan Wasserbauer.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 37. Havel (Polodna, Říha), 47. Havel (Polodna) – 5. Vondráček (Nahodil, Wasserbauer), 39. Laš (Čuřík, Dolníček), 55. Holec, 60. Holec (Dlapa, Němec)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Novotný, Kolafa, M. Drtina, Vágner, Korím, Semrád, Zítka – Říha, Polodna, Havel – Berger, Endál, Rytnauer (C) – Maliník, P. Štěpánek, Semorád – Milfait, Stehlík, Chlubna.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Dusík) – Rangl, Malena, Dietz, Hruška, Bilčík, Dlapa, Čejka – Čuřík, Dolníček (C), Laš – T. Vondráček, Nahodil, Wasserbauer – Voj. Němec, Holec, Křivohlávek – Horký, Kaut, Přibyl.

    Rozhodčí: Michal Hrubý – Milan Kis, Tomáš Svoboda

    Diváci: 1303
    bahis siteleri