Benátky n/J – Havířov 2:3 (kon.) | Most – Jihlava 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 7:1 (kon.)
Motor ČB – Šumperk 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Beroun 3:4 (kon.)
Olomouc – Kadaň 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 18.09.2013, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Neuvěřitelnou parádu předvedl exhavlíčkobrodský útočník MIROSLAV HOLEC, který se ujal u mantinelu vyhozeného puku, prokličkoval si jako nůž máslem středním i útočník pásmem a s ledovým klidem uklidil puk do prázdné brány! Asistence: Ondřej Dlapa, Vojtěch Němec.
     
    58:56
    Havlíčkův Brod zkouší power-play! Buly před brankářem Faltrem.
     
    58:15
    I u další šance hostů byl v hlavní roli Miroslav Holec. Protáhl se podél pravého mantinelu a hledal před bránu najíždějícího Jana Křivohlávka, ale ten byl pokrytý!
     
    57:22
    Další famózní zákrok havlíčkobrodského gólmana Daniela Dolejše! Úplně sám si vybruslil zpoza brány až do předbrankového prostoru Jakub Čuřík, který vypálil bekhendem. Mladý brankář Rebelů ale v pádu opět zasáhl svou lapačkou a třebíčský střelec se teď drží za hlavu!
     
    56:00
    Miroslav Holec našel krásným pasem mezi kruhy volného Vojtěcha Němce, který z bezprostřední blízkosti pálil těsně vedle! Utkání sleduje 1303 diváků.
     
    54:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    K trestnému střílení se rozjel faulovaný MIROSLAV HOLEC, sjel si až před branku, zamířil a přesně mířenou polovysokou ranou skóroval k pravé Dolejšově tyčce! Bez asistence.
     
    54:21
    Tahle chyba by mohla Rebely mrzet, hosté jedou trestné střílení!
     
    53:30
    Marek Laš (TRE) – 2 minuty – vražení na hrazení.
     
    48:03
    Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí a při ponechané výhodě zle zatápěli defenzivní řadě Bílých hvězd. Hosté si vypomohli faulem. Na trestnou lavici míří Vlastimil Bilčík (TRE) za vysokou hůl.
     
    46:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové ukončují své útočné trápení a slaví druhé vyrovnání! Po Petru Polodnovi se ujal kotouče LUKÁŠ HAVEL, který je zatím havlíčkobrodským hrdinou, protože z mírného úhlu na pravé straně propálil gólmana Faltra a svou druhou dnešní trefou maže nejtěsnější manko svého týmu! Asistence: Petr Polodna.
     
    40:41
    Velká komplikace pro domácí. Na lavici hanby je vykázán Petr Polodna (HBR) za vysokou hůl.
     
    39:02
    Radek Novotný (HBR) – 2 minuty – zdržování hry.
     
    38:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A tu Bílé hvězdy využívají, v Kotlině znovu vedou o jednu branku! Kotouč putoval po ose David Dolníček – Jakub Čuřík – MAREK LAS, přičemž posledně jmenovaný našel recept na brankáře Dolejše, který se po puku natahoval marně po střele z bezprostřední blízkosti! Asistence: Jakub Čuřík, David Dolníček.
     
    36:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jako bych to přivolal, v Kotlině je vyrovnáno! Za záda třebíčských beků si najel po přesném pasu Petra Polodny LUKÁŠ HAVEL, který byl sice zezadu tísněný protihráči, ale i přesto dokázal vypálit z bezprostřední blízkosti bekhendem a brankář Falter na jeho projektil nedosáhl! Asistence: Petr Polodna, Vladimír Říha.
     
    32:50
    Miroslav Holec ujel havlíčkobrodské obraně do samostatného úniku a zkusil blafákem překonat brankáře Dolejše, ale ten jeho úmysl přečetl a utěsnil prostor u své tyčky!
     
    31:29
    Stanislav Dietz (TRE) – 2 minuty – držení protihráče.
     
    29:23
    Trenér Rebelů Jiří Mička si přál, aby jeho tým byl co nejméně vylučovaný. To se však jeho svěřencům dnes vůbec nedaří. Dalším z početné řady vyloučených je Martin Vágner (HBR) za hákování.
     
    27:40
    Radek Novotný si sjel do volného prostoru mezi kruhy a vypálil zápěstím. Kotouč nakonec proletěl nad horní tyčkou, možná, že jej ještě gólman Falter trochu přizvedl ramenem!
     
    27:18
    Zbytečným faulem v útočném pásmu se provinil exbrodský útočník Vojtěch Němec (TRE), jehož trestem je sekání.
     
    25:19
    Další dvouminutový trest pro domácí. Na lavici hanby usedá Vladimír Říha (HBR), který v kruhu zatáhl za záchrannou brzdu a posedí si kvůli držení protihráče. Střídačka Havlíčkova Brodu vehementně protestuje, ale marně.
     
    21:18
    Milan Hruška (TRE) – 2 minuty – sekání. Předtím ještě nebezpečně pálil od modré čáry Martin Vágner, ale jen do Faltrových betonů.
     
    19:55
    Střelec zatím jediné branky utkání stál na konci rychlé kombinace v útočném pásmu a z mezikruží bleskově vypálil zápěstím. Kotouč však poslal jen doprostřed brankoviště, kde čekal Daniel Dolejš se svým betonem!
     
    19:05
    Znovu Rebely hodně podržel brodský gólman Dolejš! Proti ráně Miroslava Holce od modré čáry, jež letěla nad, sice zasahovat nemusel, ale dělovku Ondřeje Dlapy ze stejného prostoru už musel vyrážet betonem na poslední chvíli, protože měl zakrytý výhled!
     
    18:22
    Havlíčkobrodská družina jde znovu do čtyř hráčů, Bílé hvězdy mohou navýšit své vedení v další přesilovce. Na lavici hanby je vykázán Karol Korím (HBR), který se provinil vysokou holí.
     
    15:28
    Jeden z Rebelů, zřejmě Petr Štěpánek, pálil z prostoru pravého kruhu ke vzdálenější tyčce, ale těsně ji minul. Stanislav Dietz (TRE) po přerušení hry je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    11:56
    Nepříjemnost pro havlíčkobrodskou družinu, Třebíč má k dispozici hru v početní převaze. Na trestnou lavici usedl Tomáš Kolafa (HBR), jehož trestem je držení protihráče.
     
    05:45
    Velkou pochvalu teď zaslouží gólman Falter, který zamezil takřka jisté pohromě! Havlíčkobrodští útočníci se na něj sesypali jako vosy na sladký bonbon a vyslali z bezprostřední blízkosti několik střel. Maskovaná opora Horácké Slavie si se všemi poradila!
     
    04:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se usadila v útočném pásmu a jde do vedení po skvostné akci! Jan Wasserbauer si vybruslil z pravého kruhu a utěšenou přihrávkou našel před bránou osamoceného Lukáše Nahodila, který mohutným nápřahem naznačil střelu, ale kotouč ještě posunul na TOMÁŠE VONDRÁČKA, který z úhlu trefil odkrytou bránu! Asistence: Lukáš Nahodil, Jan Wasserbauer.
     
    02:20
    Na druhé straně zahrozil volný Petr Polodna, který se ujal kotouče mezi kruhy, kde byl úplně sám. Dobrou pozici ale nevyužil, když kotouč nasměroval jen do Faltrových betonů!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 37. Havel (Polodna, Říha), 47. Havel (Polodna) – 5. Vondráček (Nahodil, Wasserbauer), 39. Laš (Čuřík, Dolníček), 55. Holec, 60. Holec (Dlapa, Němec)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Novotný, Kolafa, M. Drtina, Vágner, Korím, Semrád, Zítka – Říha, Polodna, Havel – Berger, Endál, Rytnauer (C) – Maliník, P. Štěpánek, Semorád – Milfait, Stehlík, Chlubna.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Dusík) – Rangl, Malena, Dietz, Hruška, Bilčík, Dlapa, Čejka – Čuřík, Dolníček (C), Laš – T. Vondráček, Nahodil, Wasserbauer – Voj. Němec, Holec, Křivohlávek – Horký, Kaut, Přibyl.

    Rozhodčí: Michal Hrubý – Milan Kis, Tomáš Svoboda

    Diváci: 1303
    bahis siteleri