Chanty-Mansijsk – Barys 2:6 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 4:1 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 2:0 (kon.)
Riga – Dynamo Moskva 3:2 (2:0 po s.n.) | HC Slovan – Viťaz 1:4 (kon.) | Lev – N.Novgorod 4:3 (2:0 po s.n.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Avangard Omsk
Čtvrtek 19.09.2013, 15:00 • Uralets concert and entertainment complex (4 700) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:42
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hotovo, vymalováno. Totální kolaps v hostující obraně a je zde již čtvrtý gól. Opět využitá přesilovka. TOBIAS VIKLUND dostal ideání pas do prostoru mezi kruhy a ukázkovou ránou příklepem propálil brankáře Lassilu. Asistence: Jevgenij Fjodorov, Alexej Simakov.
     
    49:14
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    To byla rychlost. Přesilovka je využita a domácí odskakují na rozdíl dvou branek. EDUARD LEWANDOWSKI si vyjel zpoza brány na levé křídlo a vypálil přesnou střelu nad Lassilovo rameno. Finský brankář byl bez šance, navíc mu tam dobře clonil jeden z jeho kolegů. Bez asistence.
     
    42:21
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé v zápase vedou a postaral se o to svou druhou dnešní brankou FJODOR MALYCHIN. Ruský sniper ukázal svou dravost a zarputilost před bránou, kde puk poskakoval a nakonec ho autor rozdílové branky dobře viděl a prostřelil mezi betony Lassilu. Tomu vůbec nepomohla obrana a nechala Malychina klidu dorážet. Bez asistence.
     
    30:45
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, ten tlak Omsku byl nakonec zužitkován. OLEG KVAŠA dlouho kroužil s pukem, nakonec vystřelil od modré čáry, Kovář toho zřejmě před sebou příliš neviděl a poprvé loví kotouč ze své sítě. Bez asistence.
     
    22:04
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je zde úvodní gól zápasu. Z levé strany nacentroval puk před bránu Lazarev a s notnou dávkou štěstí jej pohotově uklidil do sítě FJODOR MALYCHIN. Ten se trefil jako pravý a nefalšovaný tenista. Spíše ten kotouč zatloukl do brány. Asistence: Anton Lazarev.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 23. Malychin (Lazarev), 43. Malychin, 50. Lewandowski, 52. Viklund (Fjodorov, Simakov) – 31. Kvaša


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Fomin) – Antonov, Selujanov, Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepistö, Postnikov – Belanger, Toluzakov, Krikunov – Lazarev, Malychin, Černov – Simakov, Fjodorov, Žmakin – Arkalov, Strelcov A., Strelcov V., Lewandowski. Trenér: Anatolij Jemelin.
    Avangard Omsk: Lassila (Kostin) – Ljamin, Kuljaš, Blaťák, Pivcakin, Vorobjov, Baranka, Miljukov – Popov, Pěrežogin, Záborský – Semin, Kosticyn, Frolov – Kalinin, Kvaša, Kazionov – Ivanov, Badjukov, Semjonov. Trenér: Miloš Říha.

    Rozhodčí: Gašilov, Sojin – Parfijonov, Sušijev.
    bahis siteleri