Chanty-Mansijsk – Barys 2:6 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 4:1 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 2:0 (kon.)
Riga – Dynamo Moskva 3:2 (2:0 po s.n.) | HC Slovan – Viťaz 1:4 (kon.) | Lev – N.Novgorod 4:3 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
Lev Praha
4:3 (1:1, 0:2, 2:0 - 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 19.09.2013, 19:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Martin Ševc najel do Gelašviliho a je vyloučen! Na druhé straně je vyloučen gólman Gelašvili za podražení Ševce.
     
    58:45
    Lev ale poslední dvě minutky hry odehraje v početní výhodě! Je vyloučen Sakari Salminen.
     
    48:31
    Ještě před vhazováním ve středním pásmu ale rozhodčí rezolutním gestem posílají do šaten Wojtka Wolského! Je vyloučen na pět minut plus do konce utkání. Patrně za píchnutí koncem hole. Lvi tedy čeká pětiminutová přesilovka.
     
    32:46
    Petr Vrána se provinil, když podrazil Valentěnka, Lev se bude muset sedm minut před koncem druhé třetiny dvě minutky bránit ve čtyřech.
     
    21:11
    Pražané si dnes již podruhé nepohlídali střídání a za hru v šesti bruslařích dostanou další dvouminutový trest. Chystá se početní výhoda pro Torpedo Nižnij Novgorod.
     
    18:26
    Galuzin ale dostává 2+2 minuty, tudíž domácí mužstvo čeká přesilová hra.
     
    12:47
    Domácí si teď nepohlídali střídání a na okamžik hráli v šesti. To se podle pravidel nesmí, a tak si Torpedo zahraje další přesilovou hru.
     
    07:43
    Tak to je nepříjemné. Ondřej Němec přišpendlil na hrazení Tima Brenta, takže lvy teď čeká minutu dlouhé oslabení ve třech proti pěti.
     
    06:47
    Torpedo bude mít šanci na vyrovnání. Jakub Nakládal se provinil proti pravidlům a už sedí na trestné lavici, když podrazil jednoho z hostujících. Přesilovka pro hosty.
     
    04:07
    Síly na ledě se srovnají. Tim Brent je vyloučen za sekání.
     
    02:55
    Úvodní přesilovku dnešního zápasu si zahrají hosté. Další útočný výpad Torpeda zastavil až Nathan Oystrick, který si pomohl krosčekem.

    Oliver Sálus

    Branky a nahrávky: 5. Ševc (Klepiš), 48. Klepiš (Kapanen, Ševc), 54. Thörnberg (Zackrisson, Sekáč), rozh. náj. Birner – 9. Valentěnko (Potapov, Immonen), 27. Žarkov (Krasnoslobodtsev, Ščastlivij), 35. Wolski (Hietanen)


    Lev Praha: Vehanen – Oystrick, O'Byrne, Ševc, Nakládal, Gragnani, Němec, Humphries – Novotný, Kapanen, Klepiš – Birner, Vrána, Řepík – Sekáč Zackrisson, Thörnberg – Ridderwall, Azevedo, Kubalík – Cingel.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili – Valentěnko, Hietanen, Děnisov, Grigorjev, Makarov, Lukin, Bělochvostikov – Potapov, Galuzin, Kuljomin – Wolski, Brent, Kulakov – Salminen, Immonen, Potapov – Žarkov, Ščastlivij, Krasnoslobodtsev – Jamkin.

    Rozhodčí: Anisimov, Bulanov – Birin, Medvěděv
    bahis siteleri