Norwich – Aston Villa 0:1 (kon.) | Liverpool – Southampton 0:1 (kon.) | Newcastle – Hull City 2:3 (kon.)
West Brom – Sunderland 3:0 (kon.) | West Ham – Everton 2:3 (kon.) | Chelsea – Fulham 2:0 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
3:0 (1:0)
Sunderland AFC
Sobota 21.09.2013, 16:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    West Brom právě vstřelil branku!
    Tak to byla skvělá individuální akce v podání MORGANA AMALFITANA, který dostal přihrávku na pravou stranu vápna od Anichebeho a přesnou trefou k levé tyčy Westwoodovo branky zaznamenává třetí branku Albionu v zápase!
     
    89
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: Hrací plochu opouští Sessègnon, je nahrazen Berahinem.
     
    76
    West Brom právě vstřelil branku!
    Další skvělá akce Albionu! Amalfitano se nejdříve prokličkoval na pravé straně obránci Sunderlandu a poslal centr do vápna, kde ho ještě vyrazil brankář Westwood, opět nešťastně přímo před sebe, kde míč doklepl do brány obránce LIAM RIDGEWELL.
     
    71
    Obrovská šance na straně hostí! Johnson centroval do malého vápna, kde míč dostal Fletcher a z první přestřelil branku! Poté do něj zajel skluzem jeden z obránců a Fletcher dopadl přesně na rameno a má s ním nějaký problém, to je špatný pohled.
     
    69
    Dvojstřídání v týmu West Bromwich Albion: Hřiště opouštějí Anelka a Sinclair, jsou nahrazeni Yacobem a Cattermolem.

    Střídání v týmu Sunderland AFC: Hřiště opustil Gardner, je nahrazen Cattermolem.
     
    65
    Obrovská šance i na straně Sunderlandu! Zcela osamocený byl těsně před malým vápnem Altidore, ale nastřelil pouze obránce Albionu, který míč srazil na rohový kop, ze kterého později nic nevzniklo.
     
    60
    První vážnější šance v druhém poločasu, když se po autovém vhazování nejlépe zorientoval Sessegnon, míč si zpracoval prsy a zkouše z voleje střílet, ale střela mířila nad bránu Westwooda.
     
    59
    Střídání v týmu Sunderland AFC: Hřiště opouští Borini, je nahrazen Altidorem.
     
    46
    Střídání v týmu Sunderland AFC: Do druhého poločasu již nezasáhne Giaccherini, je nahrazen Charisem Mavriasem.
     
    35
    Čelůstka chyboval přihrávkou před vápnem Albionu a do úniku se mohl dát Sessegnon, kterého však nedovoleným faulem zastavil Sung-Yueng Ki a vysloužil si žlutou kartu.
     
    29
    A skvělá šance i na straně druhé! Amalfitano si natáhl míč z pravé strany do vápna a nepříjemnou jedovkou napálil míč přímo do Westwooda, který míč dokázal vyrazit na rohový kop.
     
    28
    A je tu první žlutá karta zápasu. Postaral se o ní Jack Colback, který nedal útočníkovi Albionu pokoj a stále ho tahal za dres až do té doby, kdy zapískal sudí Dowd.
     
    27
    Obrovská šance Sunderlandu! Johnson dostal centr na vápno, míč si poslal doprava a přízemní střelou jen těsně minul pravou tyč Myhillovo branky!
     
    20
    West Brom právě vstřelil branku!
    Parádní akce Albionu! Nejdříve přiletěl z pravé strany míč od Morrisona a k hlavičce se dostal Sinclair, ale tenhle pokus ještě Westwood vyrazil přímo před sebe a na kopačku STEPHANA SESSEGNONA, který neměl problém se správným zakončením a posílá WBA do vedení!
     
    6
    Hodně riskantně teď zahrál brankář Westwood, když zaběhl až za vápno a míč se snažil zpracovávat prsy, avšak mu odskočil a málem toho využil dobíhající Anelka, ale naštěstí byl brankář rychlejší a míč ukryl do svých rukavic!

    Petr Peleška

    Branky: 20. Sessègnon, 76. Ridgewell (Sinclair), 90+3. Amalfitano (Anichebe)

    Karty:   28. Colback (SUN), 35. Ki (SUN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 8:7.
    West Bromwich Albion: Myhill – Jones, McAuley, Olsson (C), Ridgewell – Mulumbu, Morrison, Amalfitano, Sessègnon (89. Berahino), Sinclair (69. Yacob) – Anelka (69. Anichebe).
    Náhradníci: Camp – Popov, Lugano, Yacob, Rosenberg, Anichebe, Berahino.

    Sunderland AFC: Westwood – Čelůstka, Diakité, O´Shea (C), Colback – Johnson, Gardner (69. Cattermole), Ki, Giaccherini (46. Mavrias) – Borini (59. Altidore), Fletcher.
    Náhradníci: Mannone – Cuéllar, Mavrias, Cattermole, Ba, Altidore, Ji.

    Rozhodčí: Dowd – Bankes, Bryan – East

    Diváci: 24595
    bahis siteleri