Královské Vinohrady – Tatran 2:5 (kon.) | Vítkovice – Liberec 12:2 (kon.) | ELITE PRAHA – Židenice 6:3 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
12:2 (3:0, 2:1, 7:1)
Crazy girls FBC Liberec
Neděle 22.09.2013, 14:15 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen
     
    57:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Branku s číslem dvanáct vstřelila po zajímavé akci KATEŘINA QUITTKOVÁ. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    56:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jedenáctou branku přidává EVA SLÁDEČKOVÁ, která tak navyšuje vedení Vítkovic. Asistence: Klára Kociánová.
     
    55:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky přece jen snižují. MICHAELA MLEJNKOVÁ přesně vystřelila a poslala míček do horní části branky Kubíčkové. Asistence: Hana Koníčková.
     
    54:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Druhé trestné střílení v dnešním zápase proměňuje MONIKA LÉBLOVÁ, která zvolila kličku do bekhendu a posílá míček za ležící brankářku.
     
    54:57
    Bylo nařízeno trestné střílení.
     
    51:56
    Oddechový čas pro domácí (1.SC WOOW Vítkovice).
     
    46:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vidíme dvě branky ve velmi krátkém čase! Voláková nahazovala míček na branku Liberce, kde čekala KATARÍNA KLAPITOVÁ. Ta dorazila míček za brankovou čáru. Asistence: Tereza Voláková.
     
    45:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Trestné střílení proměnila KAMILA PALONCYOVÁ, která zvolila rychlejší verzi nájezdu a střelu ke vzdálenější tyči navyšuje vedení Vítkovic.
     
    45:05
    Oddechový čas pro hosty (Crazy girls FBC Liberec).
     
    45:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vidíme další pohlednou akci domácího celku. K míčku se dostala ANNA NIEMCOVÁ, která se trefuje za záda brankářky Liberce a navyšuje tak vedení Vítkovic. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    42:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rozehrávky se ujala opět Andrea Pastušková, která rychle poslala míček na Enenkelovou, ta na volnou DENISU FERENČÍKOVOU, která trefila místo nad tělem Nikodýmové. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    40:20
    Velká šance pro domácí hráčky! Stačilo pár odrazů a brankářka Nikodýmová měla co dělat, aby neinkasovala!
     
    38:12
    Samostatný únik Mlejnkové nebyl proměněn! Klička do bekhendu nevyšla tak, jak by měla a míček končí u zadního mantinelu.
     
    37:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Také hráčky Liberce se dočkávají zaslouženého snížení. MARCELA URBANOVÁ se dostala podél mantinelu před branku Kubíčkové. Svou střelu umístila ke vzdálenější tyčce, pod břevno. Asistence: Martina Ježková.
     
    37:00
    DNEŠNÍ UTKÁNÍ SLEDUJE 92 DIVÁKŮ.
     
    31:02
    Zuzana Hubáčková málem prostřelila Kubíčkovou, která se na okamžik stala zcela bezmocnou. Štěstí stálo na straně domácího celku.
     
    24:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pátou branku ostravských hráček vstřelila EVA SLÁDEČKOVÁ, která zpracovala přihrávku od Léblové a bekhendovou střelou posílá míček za bezmocnou Nikodýmovou. Asistence: Monika Léblová.
     
    23:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ihned po chycení míčku vyhazovala Kubíčková na volnou DENISU FERENČÍKOVOU, která střelou do horní části branky navyšuje brankový rozdíl. Asistence: Lenka Kubíčková.
     
    20:59
    Máme tady první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici usedá Zuzana Halfarová, která zde odpyká dvouminutový trest za sekání.
     
    18:42
    Veronika Enenkelová se dostala do samostatného úniku, kdy zkoušela zvolit střelu nad ruku brankářky. Jenže ji míček sklouzl z čepele a na tahu jsou hráčky Liberce.
     
    14:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další pohledná branka v podání ostravských Vítkovic. Pastušková rozehrávala rychlý volný úder na Halfarovou, který střílela pouze do noh brankářky Liberce. K odraženému míčku se dostala VERONIKA ENENKELOVÁ, která vstřelila třetí branku Vítkovic. Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    10:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zajímavá akce v podání hráček Vítkovic! K míčku se dostala Niemcová, která potáhla akci směrem k brance Liberce. Nahodila na branku Nikodýmové, kde čekala volná ANDREA PASTUŠKOVÁ! Ta vstřelila svou stou branku v ženské extralize. Asistence: Anna Niemcová.
     
    01:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme tady první branku zápasu! Šponiarová se dostala za branku, odkud nahrávala na volnou HANU SLÁDEČKOVOU. Ta umístila míček k bližší tyčce. Asistence: Michaela Šponiarová.

    Petr Blakala

    Branky a nahrávky: 2. H. Sládečková (Šponiarová), 11. Pastušková (Niemcová), 15. Enenkelová (Halfarová), 24. Ferenčíková (Kubíčková), 25. Léblová (Sládečková E.), 43. Ferenčíková (Enenkelová), 46. Niemcová (Ferenčíková), 46. Paloncyová (TS), 47. Klapitová (Voláková), 55. Léblová (TS), 57. E. Sládečková (Kociánová), 58. Quittková (Šupáková) – 38. Urbanová (Ježková), 56. Mlejnková (Koníčková)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Ranochová) – Šponiarová, Šupáková, Halfarová, Novakovská, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Voláková, Quittková, Sládečková E., Enenkelová, Léblová, Kociánová, Sládečková H., Vobořilová, Paloncyová
    Trenér: Tomáš Martiník

    Crazy girls FBC Liberec: Nikodymová (Vokatá) – Dostaliková, Bečková, Urbanová, Leierová, Koníčková, Hubáčková T., Krauskopfová, Imlaufová, Moťková, Helmová, Hubáčková Z., Šípová, Kubaláková, Mlejnková, Jezková
    Trenérka: Lenka Bartošová

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 92
    bahis siteleri