Královské Vinohrady – Tatran 2:5 (kon.) | Vítkovice – Liberec 12:2 (kon.) | ELITE PRAHA – Židenice 6:3 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
2:5 (1:2, 0:0, 1:3)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Neděle 22.09.2013, 13:30ČEZ Extraliga žen
     
    58:55
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Je to všechno definitivně jasné. BARBORA BERANOVÁ přidává na konto Tatranu pátý zásah. Domácí se ani nedostaly ke hře bez brankářky, Beranová krásně trefila šibenici. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    54:14
    Střešovice právě vstřelily branku!
    ADÉLA ZEHREROVÁ je hrdinkou třetí třetiny. Alespoň z pohledu Tatranu. Jakékoliv náznaky dramatu totiž rozmetává dost rázným způsobem. Odražený balonek napálila pod víko. Bez asistence.
     
    53:05
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady ještě žijí! Pěknou přesilovkovou kombinaci předvedly Zajíčková s MONIKOU PETŘEKOVOU a je rázem o co hrát.
     
    52:21
    Domácí se snaží vykřesat jakoukoliv naději. Brotánková odchází na dvě minuty za sekání, tak to možná půjde v přesilovce.
     
    50:21
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Prosadily se tak nakonec hostující hráčky. Brejk po nahrávce Denkové zaznamenala ADÉLA ZEHREROVÁ. Myslím, že je hotovo.
     
    48:22
    Velké šance pro domácí tým, Blahutová ale podává skvělý výkon. Vacínová měla na holi vyrovnání.
     
    46:24
    Zabavská měla na holi rozhodnutí, ale Maličová v posledních minutách čaruje.
     
    44:08
    Obrovskou šanci Tatranu spálila Beranová, na kterou číhala poloprázdná branka, ale Máčilová se zázračně stihla přemístit a dost možná si na míček sáhla. Ten poté letěl nad branku.
     
    Velké štěstí pro Vinohrady! Po chybě Máčilové, které vypadl míček z rukou, dorazila jeden z florbalistek Tatranu balonek do sítě. Stalo se tak ale až po konci třetiny. Rozhodčí správně rozpažila.
     
    33:22
    Velice dobrá možnost na vyrovnání pro Tvrzníkovou! Vinohradům se zatím v početní nevýhodě daří a Blahutová musel likvidovat střelu domácí hráčky v přečíslení dvě na jednu.
     
    31:52
    Teď ovšem uvidíme přesilovou hru Tatranu. Komorousová dostává menší trest za opakované přestupky.
     
    30:33
    Obrovská šance Tatranu! Největší ve druhé třetině celkově. Před branku si totiž s míčkem na holi naběhla Zabavský, nikým nekrytá ovšem vystřelila nad branku.
     
    28:36
    Nahození Hrdinové se zblízka pokoušela usměrnit Petřeková, ale minula branku.
     
    14:56
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Už jsem chtěl psát, že začátky Střešovic v letošní sezoně nejsou nic moc. Z toho mě však vyrušila nenápadná akce Nemravové se zakončující BARBOROU BERANOVOU. Druhá jmenovaná zacílila z křídla přesně, zakončení ovšem příliš těžké neměla. Asistence: Andrea Nemravová
     
    10:17
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak to je šok! Blesk z čistého nebe. Domácí florbalistky rozjásaly pár desítek diváků v hale. IVANA LISOVÁ osvědčila důraz na brankovišti a nějakým způsobem procedila míček za Blahutovou. Štěstí pro Královské Vinohrady. Asistence: Pavlína Vacínová.
     
    07:38
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tak přece jenom se nakonec dočkaly hostující hráčky. Z vůbec první nebezpečné akce celého utkání si míček vyměnila Perlíková se zakončující LUCIÍ BRABCOVOU a ta v okolí poloviny hřiště překonala Máčilovou. Asistence: Helena Perlíková.

    Radek Barkman


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 11. Lisová (Vacínová), 54. Petřeková (Zajíčková) – 8. Brabcová (Perlíková), 15. Beranová (Nemravová), 51. Zehrerová (Denková), 55. Zehrerová, 59. Beranová (Zabavská)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (Obsilková) – Lehutová, Hrdinová, Plecitá, Samake, Batíková, Strejcovská, Komorousová – Petřeková, Müllerová, Lisová, Kuhnová, Tvrzníková, Reichová, Zajíčková, Vacínová, Valášková, Čermáková.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Blahutová (Skaličková) – Perlíková, Brabcová, Sedmíková, Zehrerová, Nemravová, Válková, Vermiřovská, Zelenková, Tvrzová, Hrycejová, Zabavská, Beranová, Chaloupková, Brotánková, Kramperová, Denková.

    Rozhodčí: Hejnová, Romančáková
    bahis siteleri