Groznyj – CSKA Moskva 2:0 (kon.) | Zenit – Spartak 4:2 (kon.)
konec
FK Zenit Petrohrad
4:2 (1:1)
FK Spartak Moskva
Sobota 28.09.2013, 16:00 • Stadion Petrovskij, Petrohrad • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Už je to o dvě branky! Hulk získal na vlastní polovině míč, Zenit se tím dostal do rychlé akce dvou na dva, brazilský šutér posunul na DANNYHO, ten šel sám na Pesjakova, udělal mu kličku a zasunul do prázdné brány!
     
    81
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí stadion propuká v radost, Zenit totiž opět vede! Od levého křídla přišla přihrávka po zemi, dostala se až k OLEGU ŠATOVOVI, ten se zbavil hned dvou soupeřů a tvrdou ranou po zemi propálil Pesjakova.
     
    70
    Spartak právě vstřelil branku!
    Vedení Zenitu moc dlouho nevydrželo. Özbiliz na levé straně pronikl otevřenou obranou, naservíroval ideální přihrávku na střed, kde už číhal JURA MOVSISJAN a ten zblízka nasadil Lodiginovi regulérní jesle!
     
    69
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Parádní branka domácího klubu. Danny na čtyřicet metrů našel HULKA, ten ač těsně bráněn, se dokázal uvolnit a z asi 22 metrů pravačkou zakroutil míč přesně k tyči!
     
    29
    Spartak právě vstřelil branku!
    Nádherný střelecký pokus a je vyrovnáno. McGeady přihrál na střed hřiště, kde si naběhl KIM KÄLLSTROM a střelou z první zamířil přesně k tyči.
     
    20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Teď už to domácím vyšlo na sto procent. ALEXANDER KERŽAKOV si naběhl do střelecké pozice na středu a po zemi prudkou ranou propálil Pesjakova!

    Aleš Pur

    Branky: 20. Keržakov, 69. Hulk, 81. Šatov, 84. Danny – 29. Källstrom, 70. Movsisjan

    Karty:   39. Jurado (SPM), 54. Makejev (SPM), 60. Carlos (SPM)


    FK Zenit Petrohrad: Lodigin – Smolnikov, Hubočan, Lombaerts (C), Ansaldi – Witsel, Fajzulin (75. Zyrjanov) – Hulk, Aršavin (61. Šatov), Danny – Keržakov (86. Bystrov). Trenér: Luciano Spalletti.
    Náhradníci: Rudakov, Baburin – Criscito, Neto, Anjukov, Chodzanjazov, Šatov, Zyrjanov, Bystrov, Tymoščuk, Mogilevec, Bucharov.

    FK Spartak Moskva: Pesjakov – Paršivljuk – Makejev, Carlos, D. Kombarov (C) – McGeady (83. Jakovlev), Glušakov, Källstrom (69. Carioca), Jurado – Özbiliz, Movsisjan (88. Davydov). Trenér: Valerij Karpin
    Náhradníci: Mitrjuškin, Rebrov – Insaurralde, Suchý, Carioca, K. Kombarov, Biljaledinov, Davydov, Jakovlev, Waris.

    Rozhodčí: Aleksandr Jegorov – Oleg Čelovalnikov, Sergej Šukorverkov
    bahis siteleri