Buffalo – Ottawa 0:1 (kon.) | Carolina – Detroit 2:3 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.)
Columbus – Calgary 3:4 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 5:3 (kon.) | Colorado – Nashville 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Nashville Predators
Sobota 05.10.2013, 03:00 • Pepsi Center • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté chybovali na modré čáře a Stastny vyvezl kotouč do útočné třetiny, kde jej předložil na hůl P. A. PARENTEAUA, který s největší pravděpodobností rozhoduje o výhře Colorada v dnešním zápase. Asistence: Paul Stastny.
     
    34:10
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je sníženo! V čase, kdy se Downie vrací zpátky na led překonává PAUL GAUSTAD přesnou střelou z rohu kluziště nad rameno Varlamova. Asistence: Mike Fischer, Craig Smith.
     
    27:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují svůj náskok. Domácí se usadili v útočné třetině. Kotouč se dostal na modrou čáru ke Gueninovi, který vyslal dělovku směrem na Rinneho, těsně před ním stihl kotouč tečovat PATRICK BORDELEAU. – 2:0. Asistence: Nate Guenin, Marc-Andre Cliche.
     
    18:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je tu branka otevírající skóre dnešního zápasu! McGinn zpracoval kotouč rukou v mezikruží a vystřelil. K dorážce se dostal PIERRE-ALEXANDRE PARENTEAU, který překonává Rinneho. Asistence: Jamie McGinn, Nathan MacKinnon.

    Marek Indruch

    Branky a nahrávky: 19. Parenteau (McGinn, MacKinnon), 28. Bordeleau (Guenin, Cliche), 59. Parenteau (Stastny) – 35. Gaustad (Fischer, Smith)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Johnson, Hejda, Guenin, Barrie, Benoit, Sarich – Tanguay, Stastny, Mitchell – Downie, Duchene, O'Reilly – Parenteau, MacKinnon, McGinn – Bordeleau, Cliche, McLeod
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Bartley, Klein, Jones, Ekholm – Horndqvist, Legwand, Wilson – Smith, Cullen, Bourque – Spaling, Fisher, Nystrom – Hendricks, Gaustad, Clune

    Rozhodčí: St. Laurent, Walsh – Cameron, Driscoll
    bahis siteleri