Liberec – Písek 6:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
Berani Zlín – Poruba 2011 6:2 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 4:3 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Jihlava 4:0 (kon.) | Slavia – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 1:2 (kon.)
Třinec – Vsetín 5:2 (kon.) | Sparta – Letňany 8:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:4 (1:1, 1:1, 1:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 07.10.2013, 16:00 • ČEZ Stadion Kladno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Mám tady drama! A právě Keszi si počkal, až mu JAKUB HAJNÝ najede před branku, aby mohl jeho střílenou přihrávku usměrnit do klece. Asistence: Vincent Keszi, František Matula.
     
    55:54
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Domácí zariskovali, čehož využila opět známá ústecká dvojice. Navarra vystihl rozehrávku a při akci 2 na 1 nahrál na druhou stranu ONDŘEJI KOPTOVI, který propálil Melančina a dosáhl hattricku. Asistence: Roman Navarra.
     
    53:22
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    A stejně jako v minulých třetinách, tak i v té poslední se hosté dostávají do vedení a opět v tom mělo prsty duo Kopta – Navarra. Kdy ONDŘEJ KOPTA pohotově dorazil střelu Navarry do prázdné klece. Asistence: Roman Navarra, Martin Tůma.
     
    32:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    ŠTĚPÁN BLÁHA vystihl rozehrávku obránců a ujížděl sám na Zvědělíka, kterého prostřelil střelou mezi betony. Bez asistence.
     
    27:45
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Jako bych to přivoval. První vážnější situace hostů ve 2. třetině a je z toho opět gól. Kopta zachytil puk na modré čáře a nahodil na Melančina, který pouze vyrazil před Navarru, jež poslal puk zcela volnému JAKUBOVI LOUKOTOVI, který tak zaznamenává druhý gól v zápase. Asistence: Roman Navarra, Jakub Loukota.
     
    13:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ústí se nepodařilo vyhodit puk, který na modré čáře zachytil Doudera a následná souhra kladenských do prázdné branky nemohla skončit jinak než gólem, který vstřelil JAKUB HAJNÝ. Asistence: Křešimír Schildhabel, Lukáš Doudera.
     
    7:08
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    A jsou to hosté, kdo jde překvapivě do vedení. Navarra jako by se chtěl pomstít a najel si s pukem před brankoviště. V následné mele se nejrychleji zorientoval ONDŘEJ KOPTA a poslal puk za bezmocného Melančina.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 14. Hajný (Schildhabel, Doudera), 33. Bláha, 60. Hajný (Keszi, Matula) – 8. Kopta (Navarra), 28. Loukota (Navarra, Kopta), 54. Kopta (Navarra, Tůma), 56. Kopta (Navarra)


    Rytíři Kladno: Melančin (Jiroušek) – Havelka, Libecajt, Míka, Doudera, Matula, Chládek, Balcar – Hajný, Kružík (C), Bláha, Pliml, Schildhabel, Čermák, Keszi, Borkovec, Kadlec.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Zvědělík (Kosina) – Hucek, Loukota, Melichar, Kvaček, Michajličenko – Navarra, Kopta, Kašek, Amirov, Tůma, Rubeš, Koval, Techl, Ozom, Zdvořáček

    Rozhodčí: Šindler – Brejcha, Suchánek