Omsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 4:3 (3:2 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – N.Novgorod 4:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (1:2 po s.n.)
po s.n. (3:2)
Barys Nur-Sultan
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:0)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 10.10.2013, 15:00 • Kazachstán Sports Palace (4 100) • KHL
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Barys Astana. Rozhodující branku dává DUSTIN BOYD.
     
    58:17
    Astana právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, ale je vyrovnáno. Domácí publikum a hráči Barysu jsou v laufu. Pořádný hukot je na zdejším stadionu a obrovskou radost všem fandům zařídil kapitán DMITRIJ UPPER, který dostal přihrávku před bránu a dokázal bekhendem zakončit naprosto přesně. I když to bylo trošku na náhodu, povedlo se a ten kýžený bod z tohoto zápasu je hodně blízko. Asistence: Roman Savčenko, Nikolaj Antropov.
     
    53:52
    Astana právě vstřelila branku!
    I v tomto případě je sníženo. Hosté byli pouze ve třech, sice se už pomalu vracel Gorovikov, ale nestačil své obraně pomoci a Barys ještě vykřesal naději na solidní výsledek. Znovu to byla střela od modré, i v podání ROMANA SAVČENKA byla maximálně úspěšná a přesná. Nechytatelná rána prosvištěla do sítě. Asistence: Mike Lundin.
     
    48:23
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    MARTINS KARSUMS dnes pálí skutečně s milimetrovou přesností. Opět dostal přihrávku na volej a kotouč poslal nechytatelně z levého kruhu do Jeremejevovy klece. Je tak využitá dvojnásobná přesilovka a možná se tento gól ukázal jako klíčový. Kouč Znarok dobře věděl, že oddechový čas přijde vhod. Asistence: Konstantin Volkov a Filip Novák.
     
    39:57
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    To byl skutečně gól za vteřinu dvanáct. MARTINS KARSUMS dostal přesný pas na modrou čáru od Filipa Nováka, a protože do konce třetiny chyběly pouhé tři vteřiny, napálil kotouč přímo na bránu. A ta rána byla skutečně skvostná. Lotyšský hráč to trefil parádně a překonal bezmocného Jeremejeva. Dinamo tak zároveň využivá přesilovku. Asistence: Filip Novák, Leo Komarov.
     
    37:34
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se domácí dočkali a uplatnilo se opět staré známé pravidlo – nedáš a dostaneš. ARTEMIJ LAKIZA dostal kotouč na modrou a rovnou jej napřáhl na brankáře Lazušina. Ten toho asi mnoho neviděl a kotouč se mu zatřepetal až za jeho zády. Je vyrovnáno. Asistence: Targat Žajlauov, Roman Starčenko.
     
    21:15
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Je zde první gól utkání a trefuje ALEXEJ CVETKOV, který si zjevil ve správný čas na správném místě. Hosté šli do přečíslení a z pravé strany na autora branky přišel přesný pas. Brankář Jeremejev nestačil reagovat, jeho klec byla prakticky poloprázdná, brankář Barysu se nestačil přesunout a tým Dinama vede. Asistence: Alexander Bojkov, Maxim Karpov.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 38. Lakiza (Žajlauov, Starčenko), 54. Savčenko (Lundin), 59. Upper (Savčenko, Antropov), rozh. náj. Boyd – 22. Cvetkov (Bojkov, Karpov), 40. Karsums (Novák, Komarov), 49. Karsums (Volkov, Novák)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Poluektov) – Lundin, Blochin, Savčenko, Lakiza, Semjonov, Litviněnko, Grebešnikov – Boyd, Bochenski, Dawes – Ruděnko, Upper, Antropov – Žajlauov, Starčenko, Poliščuk – Gratton, Gavrilin, Rachmanov. Trenér: Ari-Pekka Selin.
    Dynamo Moskva: Lazušin (Barzman) – Novák, Korjagin, Solovjov, Mironov, Bojkov, Derljuk, Barantsev – Volkov, Gorovikov, Komarov – Cvetkov, Kokarev, Karsums – Babenko, Karpov, Glazačev – Pestunov, Kvapil, Mosajlov. Trenér: Oleg Znarok.

    Rozhodčí: Bondar, Romaško – Petrov, Fatějev

    Diváci: 4050
    bahis siteleri