Vítkovice – Třinec 2:3 (kon.) | Chomutov – Kladno 1:4 (kon.) | Zlín – Liberec 3:0 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 4:1 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 3:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 18.10.2013, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Dvouminutový trest přichází pouze jako následek prvního nedovoleného zákroku, kterým se provinil Tomáš Sýkora (PLZ). Dvě minuty za vysokou hůl a Hradec může utkání v klidu dohrát ve dvojnásobné přesilovce.
     
    57:37
    Tomáš Frolo (PLZ) – 2 minuty za hákování. Tohle už mají Hradečtí bezpečně ve svých rukou.
     
    54:22
    Tomáš Slovák (PLZ) – 2 minuty za sekání. Plzeňské naděje už začínají pomalu odplouvat...
     
    46:19
    Hostům ale může pomoci vrátit se do hry početní výhoda. Faul loktem spáchal Peter Mikuš (HKR), jehož kolegy teď čekají dvě tvrdé minuty.
     
    43:34
    Ale dlouho tenhle stav nevydržel. Už potřetí v zápase si totiž odchází zchladit hlavu Radek Duda (PLZ), tentokrát za nedovolené bránění. Přesilovka pro Mountfield.
     
    40:40
    Plzeň vzápětí přejela do protiútoku, ale Radek Duda se v něm dopustil nedovoleného zákroku na hradeckého brankáře a už sedí na trestné. S ním však také Tomáš Harant, který Kacetla pomstil. Oba si vysloužili menší trest, hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    35:54
    Moc jim to ale nepomohlo, pro změnu jdou totiž do čtyř oni. Rudolf Červený (HKR) je vyloučen na dvě minuty za hákování. K tomu si vysloužil ještě osobní desítku.
     
    32:26
    Domácí však z této akce vytěžili alespoň početní výhodu. Jakub Lev (PLZ) – 2 minuty za hákování.
     
    22:10
    Těsně po buly přišel smolný faul Tomáše Sýkory (PLZ) vysokou holí, což znamená přesilovku pro Hradec.
     
    06:11
    Mizernou rozehrávku hostů vystihl Rudolf Červený a Radek Duda (PLZ) musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Dvě minuty za podražení, bude se hrát chvíli čtyři na čtyři.
     
    04:47
    A tak je to pro změnu trest pro domácí stranu. Rudolf Červený (HKR) si odpyká menší trest za nedovolené bránění a my se podíváme, jak se svou početní výhodou naloží Plzeň.
     
    02:05
    Po dvou minutách je tu přesilová hra pro Hradec Králové. Vojtěch Mozík (PLZ) – 2 minuty za hákování.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 25. Mikuš (Červený), 33. Šimánek (Frühauf), 45. Frühauf (Vydarený), 60. Kudrna (Mertl, Mikuš) – 16. Lev (Kratěna, Pletka)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Škoda, Červený, Květoň – Tvrdík, Knotek, Suja – Švihálek, Langhammer, Rousek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Slovák, Hanzlík, Jeřábek, Boháč, Mozík, Frolo, Marcel – Duda, Kašpařík, Vlasák – Indrák, M. Straka "C", J. Straka – Kratěna, Lev, Pletka – Novotný, T. Sýkora, Hollweg – Petruška. Trenér: Milan Razým.

    Rozhodčí: Hribik, Polák – Hejl, Kajínek.

    Diváci: 4721
    bahis siteleri