Vítkovice – Třinec 2:3 (kon.) | Chomutov – Kladno 1:4 (kon.) | Zlín – Liberec 3:0 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 4:1 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 3:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 18.10.2013, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Ještě jedno razítko na vítězství hradeckého Mountfieldu, který je v poslední době opravdu k nezastavení. V přesilovce pět na tři doputovalo odražené nahození Mikuše k JAROSLAVU KUDRNOVI, který neměl opravdu sebemenší problém zavěsit do prázdné – 4:1! Asistence: Tomáš Mertl, Peter Mikuš.
     
    44:40
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Dudova nedisciplinovanost dost možná bude stát hosty zápas! Hradec totiž využívá druhou početní výhodu. René Vydarený posunul puk po modré na PETERA FRÜHAUFA, který se s ničím nepáral a z první propálil Matěje Machovského, kterému v poslední chvíli projel výhledem hradecký útočník. Už je to 3:1! Asistence: René Vydarený.
     
    32:56
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak to byla neskutečná rána! Hradec se v přesilovce prosazuje ne zrovna typickou akcí na tuto hru, ale na to se nikdo ptát nebude. JIŘÍ ŠIMÁNEK si ve středním pásmu ťuknul o přihrávku od Frühaufa a po průniku za modrou vyslal ze své hole famózní projektil, který trefil místo pod Machovského vyrážečkou a Hradec otáčí skóre – 2:1! Asistence: Peter Frühauf.
     
    24:28
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jako by si Hradec musel počkat až na hru proti plnému počtu, než srovnal skóre dnešního utkání! PETER MIKUŠ rozjel na červené čáře bleskový útok, puk posunul do křídla Rudolfovi Červenému. Ten mu přihrávku v pravém momentu vrátil na střed a hradecký obránce ztečoval puk mimo dosah Machovského – 1:1! Asistence: Rudolf Červený.
     
    15:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečně rychlá kombinace posílá plzeňské hokejisty do vedení! Václav Pletka posunul puk po hrazení až za bránu, odkud ho nečekanou zadovkou poslal před Kacetla Kratěna. Tam číhal připravený JAKUB LEV a okamžitou střelou otevírá gólový účet utkání – 0:1! Asistence: Ondřej Kratěna, Václav Pletka.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 25. Mikuš (Červený), 33. Šimánek (Frühauf), 45. Frühauf (Vydarený), 60. Kudrna (Mertl, Mikuš) – 16. Lev (Kratěna, Pletka)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Škoda, Červený, Květoň – Tvrdík, Knotek, Suja – Švihálek, Langhammer, Rousek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Slovák, Hanzlík, Jeřábek, Boháč, Mozík, Frolo, Marcel – Duda, Kašpařík, Vlasák – Indrák, M. Straka "C", J. Straka – Kratěna, Lev, Pletka – Novotný, T. Sýkora, Hollweg – Petruška. Trenér: Milan Razým.

    Rozhodčí: Hribik, Polák – Hejl, Kajínek.

    Diváci: 4721
    bahis siteleri