Havlíčkův Brod – Krkonoše 3:2 (2:0 po s.n.) | Frýdek-M. – SHK Hodonín 1:5 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 9:2 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (0:0, 0:2, 2:0)
HC Krkonoše
Pátek 18.10.2013, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
    Autorem rozhodujícího nájezdu je MARTIN HYNEK.
     
    51:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vyrovnávají a rázem se začíná nanovo! Bravurní akce domácích nejprve gólem neskončila, to se výtečným levým betonem zaúřadoval Martin Abrahám. Následně se ale volného kotouče v mlýnici před jeho svatyní chopil ONDŘEJ HLÍDEK a u bližší tyče ho zasunul za záda maskovaného muže Krkonoš! Bez asistence.
     
    49:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se parta borců z havlíčkobrodské Kotliny dočkala gólu! Zápas je ještě otevřený a vypadá to na velké drama! David Vala to zkusil od levého mantinelu, nic nevidící Martin Abrahám jeho pokus pouze vyrazil a za jeho záda doklepl touš TOMÁŠ LUDVÍK! Havlíčkův Brod tak snižuje na 1:2! Asistence: David Vala a David Krajhanzl.
     
    37:38
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Tak jsem to zakřikl a hosté vedou již o dva góly. Martin Kozák se na modré čáře odhodlal po přiklepnutí Radka Krska ke střele, kterou brankář Čeněk Novák vykopl jen před sebe. Zde stál DAVID SMÉKAL a doklepl kotouč za bezmocného gólmana Havlíčkova Brodu! Asistence: Martin Kozák a Radek Krsek.
     
    22:27
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Rebelové propadli ve středním pásmu a na levé straně se protáhl Janoušek, který si vytáhl z branky Nováka, přihrál před prázdnou branku DOMINIKU MARKSOVI, který neodmítl tuto nabídku a zavěsil. Sojka Bonzačka tak může svému pánovi Krakonošovi donést dobré zprávy. Asistence: Roman Janoušek a David Dufek.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 50. Ludvík (D. Vala, Krajhanzl), 52. Hlídek, rozh. náj. Hynek – 23. Marks (Janoušek, Dufek), 38. Smékal (Kozák, Krsek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Pecen, Motl, Kříž, D. Vala – Hlídek, Ludvík, Brebera, Jelínek, Krajhanzl, Skotar, Kittler, Hynek
    HC Krkonoše: Abrahám (Čáp) – Havel "A", Kadavý, Souček, Dufek, Kozák, Janoušek, Vacek, Tatar "C", Smékal, Vencl, Marks "A", Krsek

    Rozhodčí: Lukáš Rampír – Zdeněk Paulík, Ondřej Polák

    Diváci: 30
    bahis siteleri