Chodov – Otrokovice 11:3 (kon.) | Bulldogs – Bohemians 4:3 (1:0 po s.n.) | Liberec – Sparta 3:8 (kon.)
Tatran – Mladá Boleslav 5:4 (kon.)
konec
FBC Liberec
3:8 (0:1, 1:1, 2:6)
ACEMA Sparta Praha
Neděle 20.10.2013, 18:00 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    58:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenomže hned vzápětí po vhazování se do další šance dostala Sparta a své přečíslení trestá dalším gólem. PETR DUCHEK mířil přesně a Prokeš se musel před jeho střelou sklonit. Asistence: Ondřej Kašpárek.
     
    58:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jenom znovu prosazují. PAVEL HŮZA dvě minuty před koncem třetí třetiny dává branku naděje pro svůj tým. Asistence: Lukáš Veselý.
     
    54:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže hosté se velkému tlaku dokázali ubránit a naopak jsou to oni, kdo se střelecky prosazuje. MICHAL STRACHOTA dává klid na hole svých spoluhráčů a zvyšuje už na rozdíl pěti branek. Asistence: Luka Časar.
     
    50:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Střelecké hody v této části hry pokračují. Tentokráte se také prosazují domácí, když RADEK VALEŠ posílá svou střelu k bližší tyči Kotoučkovy branky. Asistence: Lukáš Veselý.
     
    50:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Liberec do kolen sráží další branka. JAN DENEMARK se dostal do těsné blízkosti Prokeše a tváří v tvář mu nedal vůbec žádnou šanci. S jeho přesně umístěnou střelou nemohl Prokeš vůbec nic dělat. Asistence: Ondřej Kašpárek.
     
    49:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Naopak na druhé straně znovu udeřili hráči Sparty. MICHAL STRACHOTA dává pro svůj tým už pátou branku a vypadá to, že je o utkání rozhodnuto. Ale samozřejmě nebudeme ještě předbíhat. Asistence: Michal Vrtiška.
     
    43:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už se ale prosazují hráči hostí vlastním přičiněním. LUKA ČASAR si naběhl zpoza domácí branky až do blízkosti Prokeše a zasouvá míček bez problémů za jeho záda. Asistence: Jakub Vrána.
     
    40:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru 4 na 3 využívají, ale nemuseli k tomu vůbec sami přispět. Vlastní brankou totiž poslal hosty zpět do dvoubrankového vedení TOMÁŠ MAREK.
     
    24:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale neplatí a konečně se také prosazují domácí. JAN KRUPIČKA dostal přesnou přihrávku od svého spoluhráče a nekompromisní střelou nedává vůbec žádnou šanci brankáři hostí Kotoučkovi. Asistence: Petr Pastor.
     
    22:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté potřebovali k využití této přesilové hry pouhých devatenáct vteřin. ONDŘEJ SVATOŠ svou pohotovou střelou bleskově využívá početní výhodu a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Jan Marvánek.
     
    14:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní už ale museli lovit míček ze své sítě. Skóre utkání otevírají hosté, když se přesně trefil přízemní střelou JAN MARVÁNEK takřka z půlky hřiště. Asistence: Ondřej Kadoch.

    Vendula Zdražilová


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 25. Krupička (Pastor), 51. Valeš (Veselý), 59. Hůza (Veselý) – 15. Marvánek (Kadoch), 23. Svatoš (Marvánek), 41. Marek (vla.), 44. Časar (Vrána), 50. Strachota (Vrtiška), 51. Denemark (Kašpárek), 55. Strachota (Časar), 59. Duchek (Kašpárek)


    FBC Liberec: Prokeš (Vaníček) – Klucho, Uglanov, Valeš, Němeček, Hůza, Marek, Veselý, Strobach, Pastor, Ferdan, Chvojka, Böhm, Krupička, Král Jaroslav, Král Jan, Vážný, Reymar
    ACEMA Sparta Praha: Kotouček (Beneš) – Kadoch, Denemark, Kašpárek, Čermák, Chaloupka, Vrána, Smetana, Duchek, Marvánek, Rebro, Rodina, Svatoš, Vrtiška, Šnajdr, Strachota, Němeček Michal, Němeček Petr, Časar

    Rozhodčí: Martin Valenta, Michal Žďárský
    bahis siteleri