Venezuela – Rusko 0:4 (kon.) | Japonsko – Tunisko 2:1 (kon.) | Uzbekistán – Chorvatsko 2:1 (kon.)
Maroko – Panama 4:2 (kon.)
konec
Venezuela
0:4 (0:3)
Rusko
Čtvrtek 24.10.2013, 15:00Mistrovství světa U17
Předzápasové kurzy
     
    Statistiky utkání:

    Držení míče: 56% – 44%
    Střely celkem: 10 – 15
    Střely na branku: 3 – 8
    Střely mimo branku: 7 – 7
    Rohové kopy: 4 – 4
    Ofsajdy: 1 – 1
    Fauly: 22 – 19 (16:55:09)
     
    A je tu konec. Venezuela podlehla Rusku, které si do skupiny D připíše tři body. Rusové vyhráli v poměru 0:4.

    Venezuela přitom mohla i otočit. Ve druhém poločase měla jasně navrch, jenomže šanci si vytvořit nedokázala.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Brutální šlapák Maceiry je honorován darem od sudího – červené karty. Fotbalisty Venezuely neprotestuje a je mu jasné, čeho se dopustil. Venezuela tak dohraje zápas v deseti.
     
    88
    Rusko definitivně uťalo veškeré spekulace o senzačním obratu Venezuely, který byl zřejmý, když se domácí jevili tak aktivně a měli herně tolik navrch. Rusko je momentálně lepším celkem.
     
    86
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je tvrdá rána pro Venezuelu. Domácí se takřka celý druhý poločas neúnavně snaží o ohrožení soupeřovy branky, ale vzápětí přichází čtvrtá branka Rusů. Zprvu nenápadná akce se přelila v gólovou, když byl míč posunut k nohám RAMILA SHEIDAEVA. Útočník Ruska se prosmýkl kolem dvou obránců a pohodlně překonal gólmana domácích.
     
    84
    Rusové tlačí svého soupeře a úplně obracejí role na hřišti. Venezuela se brání a Rusko se snaží o ofenzivní nápor.
     
    82
    Hra se napevno ukotvila na polovině Venezuely, která navíc bude čelit volnému přímému kopu. Rusové tak mají šanci svůj tříbrankový náskok ještě navýšit.
     
    80
    Do konce utkání zbývá přibližně deset minut. Rusové se s míčem sunou na polovinu soupeře, který je už nejspíše vyčerpaný po tak krutém nátlaku a držení soupeře u zdi.
     
    78
    Rusové už nečelí takovému tlaku, Venezuelanům už nejspíše dochází síly. Přesto se ale hraje nepřemísťuje na polovinu domácích, hraje se kolem půlící čáry a oba týmy se u míče střídají.
     
    76
    Rusko je stále pod tlakem, Venezuela si vytváří stále větší tlak. Je jen otázkou, zda se fotbalisté ze západní polokoule dokáží ještě prosadit. Ruská defenziva jim to dost znepříjemňuje.
     
    74
    Rusové pořád brání, jsou pod neustálým tlakem a v jednom kuse se snaží vymanit z náporu. Venezuela svého soupeře tlačí ke zdi, nic z toho však nemá.
     
    72
    Protiútoky Venezuely bývají zcela bezzubé a ničemné. Ofenzivnímu tlaku i snaze domácích chybí zakončení. A když přijde, tak není bůhvíjak efektivní.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Benítez (Venezuela).
     
    66
    Fatální zkrat obránce při zpracovávání míče mělo za příčinu i další pokračování náporu domácích. Ti sice obléhají branku Ruska, ale stále jsme se nedočkali kloudného zakončení.
     
    64
    Hraje se na půlce Ruska, kde se o průnik přes obranný val snaží Venezuela. Té se to ale nedaří, a proto si Rusové úspěšně brání své bezpečné vedení.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Rodriguez (Venezuela).
     
    61
    Na hřišti dominující jihoamerický celek by rád smázl tříbrankové vedení soupeře a jeho klidnou pozici v utkání. Rusové už jen brání a hraje se jen na jejich polovině.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Herrera (Venezuela).

    Dario Becci

    Branky: 16. Makarov A., 39. Sheidaev, 45+2. Golovin, 86. Sheidaev

    Karty:   33. Maceira (VNZ), 59. Herrera (VNZ), 62. Rodriguez (VNZ), 70. Benítez (VNZ) – 37. Golovin (RUS)   90. Maceira (VNZ)


    Venezuela: Velasquez (C) – Tineo, Marrufo, Benitez, Diaz – Herrera, Maceira, Zalzman, Hernandez – La Mantia, Caraballo
    Rusko: Mitryushkin (C) – Makarov S., Chernov, Khodzhaniazov, Yakuba – Barinov, Makarov A., Guliev, Sheidaev – Golovin, Zuev

    Rozhodčí: Bennett (RSA) – Range (KEN), Siwela (RSA)
    bahis siteleri