Venezuela – Rusko 0:4 (kon.) | Japonsko – Tunisko 2:1 (kon.) | Uzbekistán – Chorvatsko 2:1 (kon.)
Maroko – Panama 4:2 (kon.)
konec
Venezuela
0:4 (0:3)
Rusko
Čtvrtek 24.10.2013, 15:00Mistrovství světa U17
Předzápasové kurzy
     
    Statistiky utkání:

    Držení míče: 56% – 44%
    Střely celkem: 10 – 15
    Střely na branku: 3 – 8
    Střely mimo branku: 7 – 7
    Rohové kopy: 4 – 4
    Ofsajdy: 1 – 1
    Fauly: 22 – 19 (16:55:09)
     
    A je tu konec. Venezuela podlehla Rusku, které si do skupiny D připíše tři body. Rusové vyhráli v poměru 0:4.

    Venezuela přitom mohla i otočit. Ve druhém poločase měla jasně navrch, jenomže šanci si vytvořit nedokázala.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Brutální šlapák Maceiry je honorován darem od sudího – červené karty. Fotbalisty Venezuely neprotestuje a je mu jasné, čeho se dopustil. Venezuela tak dohraje zápas v deseti.
     
    88
    Rusko definitivně uťalo veškeré spekulace o senzačním obratu Venezuely, který byl zřejmý, když se domácí jevili tak aktivně a měli herně tolik navrch. Rusko je momentálně lepším celkem.
     
    86
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je tvrdá rána pro Venezuelu. Domácí se takřka celý druhý poločas neúnavně snaží o ohrožení soupeřovy branky, ale vzápětí přichází čtvrtá branka Rusů. Zprvu nenápadná akce se přelila v gólovou, když byl míč posunut k nohám RAMILA SHEIDAEVA. Útočník Ruska se prosmýkl kolem dvou obránců a pohodlně překonal gólmana domácích.
     
    84
    Rusové tlačí svého soupeře a úplně obracejí role na hřišti. Venezuela se brání a Rusko se snaží o ofenzivní nápor.
     
    82
    Hra se napevno ukotvila na polovině Venezuely, která navíc bude čelit volnému přímému kopu. Rusové tak mají šanci svůj tříbrankový náskok ještě navýšit.
     
    80
    Do konce utkání zbývá přibližně deset minut. Rusové se s míčem sunou na polovinu soupeře, který je už nejspíše vyčerpaný po tak krutém nátlaku a držení soupeře u zdi.
     
    78
    Rusové už nečelí takovému tlaku, Venezuelanům už nejspíše dochází síly. Přesto se ale hraje nepřemísťuje na polovinu domácích, hraje se kolem půlící čáry a oba týmy se u míče střídají.
     
    76
    Rusko je stále pod tlakem, Venezuela si vytváří stále větší tlak. Je jen otázkou, zda se fotbalisté ze západní polokoule dokáží ještě prosadit. Ruská defenziva jim to dost znepříjemňuje.
     
    74
    Rusové pořád brání, jsou pod neustálým tlakem a v jednom kuse se snaží vymanit z náporu. Venezuela svého soupeře tlačí ke zdi, nic z toho však nemá.
     
    72
    Protiútoky Venezuely bývají zcela bezzubé a ničemné. Ofenzivnímu tlaku i snaze domácích chybí zakončení. A když přijde, tak není bůhvíjak efektivní.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Benítez (Venezuela).
     
    66
    Fatální zkrat obránce při zpracovávání míče mělo za příčinu i další pokračování náporu domácích. Ti sice obléhají branku Ruska, ale stále jsme se nedočkali kloudného zakončení.
     
    64
    Hraje se na půlce Ruska, kde se o průnik přes obranný val snaží Venezuela. Té se to ale nedaří, a proto si Rusové úspěšně brání své bezpečné vedení.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Rodriguez (Venezuela).
     
    61
    Na hřišti dominující jihoamerický celek by rád smázl tříbrankové vedení soupeře a jeho klidnou pozici v utkání. Rusové už jen brání a hraje se jen na jejich polovině.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Herrera (Venezuela).
     
    58
    Domácí Venezuela se dostává stále dál a dál. Protiútok fotbalistů v hnědých dresech pokračoval i v pokutovém území Ruska, kde nakonec úspěšně zasáhl gólman.
     
    57
    Střídání v týmu Venezuela: ze hřiště odchází Rodriguez, přichází Hernandez.
     
    53
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Golovin, přichází Buranov.
     
    54
    Venezuela dává jasně najevo, že jí momentální stav skóre není lhostejný. Domácí fotbalisté by rádi snížili a postupem času se na soupeře i dotáhli, to se ale Rusům nelíbí.
     
    52
    Po zaváhání ruských fotbalistů přešli Venezuelané do rychlého protiútoku. Na konci akce stál útočník, který z pravé strany nejprve trefil obránce, který se mu položil do střely, poté ale napálil míč na bránu. Balon ale vymezený prostor mezi třemi tyčemi nezasáhl a letěl nad.
     
    50
    Hraje se stále na polovině Rusů, kteří převážně jen brání. Venezuelané by jistě rádi udělali něco s aktuálním stavem skóre, bude to však velmi těžké.
     
    48
    Hra se vyrovnává a nedá se říci, že by jeden z celků měl navrch. V držení míče mírně převažuje Venezuela, ta ale musí dohánět tříbrankové vedení soupeře.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Venezuela: ze hřiště odchází Caraballo, přichází Cantele.
     
    Držení míče: 58% – 42%
    Střely celkem: 4 – 10
    Střely na branku: 3 – 5
    Střely mimo branku: 1 – 5
    Rohové kopy: 2 – 4
    Ofsajdy: 0 – 1
     
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se přece jenom dočkali třetí branky. K volnému přímému kopu se postavil ALEXANDER GOLOVIN a míč poslal na pravou stranu k tyči, kam gólman Venezuely nedosáhl.
     
    45
    Obrovská smůla pro Rusy! Míč padal do branky a Golovin se už chtěl radovat z gólu, ale balon se nakonec odrazil od tyče ven.
     
    44
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Zuev, přichází Zhemaletdinov.
     
    43
    Venezuela se po rohovém kopu dočkala příležitosti na snížení. Ofenzivní snažení fotbalistů z Jižní Ameriky vyvrcholilo několika střelami, které byly sražené obránci.
     
    42
    Venezuela se ubránila a ujala se míče, dopředu se ale nikterak nehrne.
     
    41
    S míčem momentálně operují Rusové, jež kombinují na polovině domácích.
     
    39
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je tam i druhý! Po bleskovém přečíslení se Rusové znovu prosazují a navyšují svůj dosavadní náskok. Přihrávku na levou stranu dostal RAMIL SHEIDAEV, který prošel do vápna a přízemní střelou propálil bezmocného Velasqueze.
     
    38
    Volný přímý kop Venezuely neskončil nijak závratně, míče se ujali hosté.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Golovin (Rusko).
     
    35
    První zákrok ruského gólmana Mitryushkina. Brankář hostujícího celku sebral dlouhý balon, který měl být centrem a snad i nadějí na odpověď.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Maceira (Venezuela).
     
    33
    Scénář hry se nijak nemění. Hra je spíše pomalá a hraje se převážně v prostoru půlící čáry. V držení míče má mírně navrch Venezuela, ta ale zatím daleko nedošla. Gólman Ruska zatím zasahovat nemusel.
     
    30
    Mírně navrch má Rusko. Právě hosté jsou tím, kdo převážnou většinu času drží míč na svých kopačkách a udává tempo hry. Rychlost hry není nikterak závratná a moc šancí k vidění zatím nebylo.
     
    28
    Venezuela se konečně dostala do pokutového území soupeře a pořádně jej vystrašila. Na poslední chvíli se ruskému obránci povedlo odkopnout míč, který by jinak trefoval dobíhající útočník.
     
    26
    Další rohový kop Rusů končí neúspěšně.
     
    25
    Rohové kopy: 2 – 4.
     
    24
    Na obou stranách byly promrhané příležitosti ke skórování. Nejprve Rusko a potom i Venezuela – na scénu přišly rohové kopy, ale v obou případech se míč dostal k obráncům.
     
    22
    Po delší časové prodlevě je tu další příležitost – a znovu šance pro Rusko. Útočník Rusů Guliev dostal nabito za šestnáctku soupeř, zpracoval si míč hrudí, pustil si jej na pravačku a okamžitě napálil míč na bránu. Gólman Velasquez se blýskl fantastickým zákrokem. Rohový kop pro Rusko.
     
    20
    Hraje se sice na polovině Rusů, tam toho ale Venezuela zatím moc nevymyslela. Gólman a zároveň kapitán Rusů Mitryuschkin může být zatím v klidu, doteď ještě v tomto utkání nezasahoval.
     
    18
    Venezuela by ráda odpověděla na vedoucí branku soupeře, ale zatím marně. veškeré protiútoky domácích bývají nesčetněkrát zcela bezzubé a končí takřka bez efektu.
     
    16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A máme tu úvodní branku utkání! Skóre zápasu otevírají fotbalisté z Ruska, kteří konečně využili své příležitosti. Bleskurychlý protiútok fotbalistů v bílém vyvrcholil centrem do vápna, kde hlavou pálil osamocený ALEXEY MAKAROV.
     
    15
    Venezuela se úspěšně ubránila i nyní a s míčem se může vydat dopředu.
     
    14
    Volný přímý kop pro Rusko číslo čtyři. Míč se odrazil od zdi a následuje rohový kop z levé strany.
     
    13
    Rusové do třetice zahrávali další přímý kop, ale Venezuela se znovu úspěšně ubránila. Nutno však dodat, že ani tentokráte neměla s řešením této situace žádný problém.
     
    11
    Na scénu přišla totožná standardní situaci pro Rusy, jaká přišla před několika minutami. Hosté zahrávali volný přímý kop z pravé strany, ale ani tentokrát to neskončilo nikterak zázračně.
     
    9
    Obránce Venezuely Tineo se elegantně protáhl kolem dotírajícího útočníka u rohového praporku na vlastní polovině hřiště. Ruský útočník se zmohl na jediné – faul rukou.
     
    7
    Ruští reprezentanti si vzali na starost zahrávání volného přímého kopu z pravé strany. Míč prolétl nad hráči a mířil k zadní tyči, tam ale Zuev na míč nedosáhl.
     
    6
    Rusové s míčem přešli do útoku a operují s ním na polovině soupeře. Venezuela se brání velmi dobře a nedopouští žádný tlak či nápor, kterým by se Rusové dostali blíže k domácí bráně.
     
    4
    Venezuela ze svého rohovému kopu nevytěžila nic, co by jakkoliv mohlo zacloumat s aktuálním stavem skóre. Rusové se úspěšně ubránili.
     
    3
    Rusové se ubránili vůči prvnímu nebezpečnému ofenzivnímu tažení venezuelských fotbalistů. Ti teď přichází na scénu s rohovým kopem.
     
    2
    Hra je zatím pomalá, u balonu se oba týmy průběžně střídají a na první šanci čekáme.
     
    1
    Venezuela nastoupila v hnědém, Rusko v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Venezuela: Velasquez (C) – Tineo, Marrufo, Benitez, Diaz – Herrera, Maceira, Zalzman, Hernandez – La Mantia, Caraballo

    Rusko: Mitryushkin (C) – Makarov S., Chernov, Khodzhaniazov, Yakuba – Barinov, Makarov A., Guliev, Sheidaev – Golovin, Zuev

    Rozhodčí: Bennett (RSA) – Range (KEN), Siwela (RSA).
     
    Vítěz dnešního zápasu si uchová teoretickou šanci na postup do dalších bojů, ale musí čekat na výsledek ostatních zápasů.
    Do dalších bojů postoupí z třetích míst základních skupin čtyři nejlepší týmy z šesti skupin. Na dva týmy se nedostane.
    Ve včerejších zápasech se dohrály skupina A a B, ve kterých skončily na třetích místech týmy : Slovensko (4 body) a Pobřeží Slonoviny (4 body) a je tedy jasné, že tyhle týmy dnešní vítěz nepřeskočí.
     
    Tabulka Skupiny D:

    1. Japonsko 6 4:1
    2. Tunisko 6 3:1
    3. Rusko 0 0:2
    4. Venezuela 0 2:5
     
    Venezuela se nachází aktuálně na čtvrtém místě Skupiny D. Zatím nezískala ani jeden bod.

    Rusko se aktuálně nachází na třetím místě Skupiny D, taky nezískal ani jeden bod, ale má lepší skóre, které mu zajišťuje aktuální třetí příčku.
     
    Hezký den všem sportovním fanouškům. Vítáme vás u on-line přenosu třetích zápasů Skupiny D MS U17, ve kterém se potkají hráči Venezuely a Ruska.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Dario Becci

    Branky: 16. Makarov A., 39. Sheidaev, 45+2. Golovin, 86. Sheidaev

    Karty:   33. Maceira (VNZ), 59. Herrera (VNZ), 62. Rodriguez (VNZ), 70. Benítez (VNZ) – 37. Golovin (RUS)   90. Maceira (VNZ)


    Venezuela: Velasquez (C) – Tineo, Marrufo, Benitez, Diaz – Herrera, Maceira, Zalzman, Hernandez – La Mantia, Caraballo
    Rusko: Mitryushkin (C) – Makarov S., Chernov, Khodzhaniazov, Yakuba – Barinov, Makarov A., Guliev, Sheidaev – Golovin, Zuev

    Rozhodčí: Bennett (RSA) – Range (KEN), Siwela (RSA)
    bahis siteleri