Frýdek-M. – Warriors Brno 5:1 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 6:5 (3:2 po s.n.) | Hr. Králové – Beroun 18:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Třebíč 2:9 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:9 (1:4, 1:2, 0:3)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 27.10.2013, 13:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    59:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté nemají stále dost, vedou už 9:2! Opravdu hodně líto mi je brankáře Nováka, který dnes předvedl spoustu skvělých zákroků, ale smutně lovil puk ze své sítě už devětkrát. Tentokrát Marcel Juráň přihrál z rohu pásma volnému DAVIDOVI HORKÉMU, jenž ze vzdálenosti několika kroků završil střelou po ledě hattrick! Asistence: Marcel Juráň.
     
    56:18
    Neuvěřitelnou šanci teď zahodil Jaroslav Tůma, který po nahrávce Davida Horkého stál sám před úplně prázdnou bránou, ale kotouč trefil tak nešikovně, že puk letěl napravo od něj, kde číhal brankář Novák!
     
    51:25
    Na trestnou lavici míří Lukáš Brebera (HBR) za sekání. Předtím předvedla krásnou akci dvojice Jan Abrahám – Filip Střecha, přičemž druhý jmenovaný si několikrát vyměnil se svým parťákem puk a zblízka nastřelil betony brankáře Nováka.
     
    48:00
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč pokračuje ve svém gólovém galapředstavení a dává už svou osmou branku! Od Davida Horkého putoval kotouč do pravého kruhu k FILIPOVI STŘECHOVI, který se vší silou opřel do puku, který skončil až za Novákovými zády! Asistence: David Horký, Jaroslav Tůma.
     
    40:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Rebelové se sice dokázali ubránit, ale Třebíč nevyužitá přesilovka mrzet dlouho nemusela! Jaroslav Tůma vybídl přesnou nahrávkou mezi kruhy ke skórování DAVIDA HORKÉHO, který si nikým neatakovaný srovnal ideálně puk na hůl a zápěstím nechytatelně zavěsil přesně pod horní Novákovu tyčku! Asistence: Jaroslav Tůma.
     
    38:25
    Martin Kříž (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    34:18
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    To je honě nepříjemná chvíle pro rebely, kteří byli aktivnější než jejich soupeř, ale i přesto inkasovali! Kotouč v útočném pásmu putoval po ose David Horký – Jaroslav Tůma – MARCEL JURÁŇ, přičemž posledně jmenovaný využil dostatek prostoru a času mezi kruhy ke střele, na níž gólman Novák nedosáhl! Asistence: Jaroslav Tůma, David Horký.
     
    30:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se mladí Rebelové dočkali a vykřesali jiskřičku naděje na bodový zisk! Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu, kde dokázal z úhlu zakončit MARTIN HYNEK a kotouč nějakým záhadným způsobem doputoval až za záda brankáře Máje! Bez asistence.
     
    27:27
    Hosté znovu špatně střídali a hráli s příliš mnoho hráči na ledě. I tentokrát odsedí 2 trestné minuty David Fortelný (TRE).
     
    26:40
    Nepříjemné spršce střel teď musel čelit Milan Máj! Tomáš Chlubna z pravého kruhu vyprášil jeho betony, po čemž se vytvořilo před třebíčským brankovištěm několik nepřehledných skrumáží. Zanedlouho pálil z bezprostřední blízkosti volný Martin Hynek, ale trestuhodně pálil ve vyložené pozici nad!
     
    24:15
    Dominik Kittler se dvakrát v krátkém časovém sledu dokázal dostat k zakončení z dobré palebné pozice před brankou, ale střela mu ani jednou nesedla!
     
    21:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak jsem defenzivu domácích nakonec přechválil, Horácká Slavia odskakuje už na propastný čtyřgólový rozdíl! Brodská obrana nechala před brankou úplně volné dva hráče, přičemž jedním z nich byl NIKOLA MAREK, který nikým neatakovaný z bezprostřední blízkosti pohodlně skóroval! Asistence: Michal Vlašín, Jiří Roupec.
     
    18:35
    Čárový rozhodčí si všiml toho, že hosté hráli v šesti. Dvouminutový trest odpyká David Fortelný (TRE).
     
    16:52
    Martin Kříž (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    16:23
    Libor Tvarůžek (TRE) – 2 minuty – podražení.
     
    16:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle už vypadá pro oslabený Havlíčkův Brod hodně zle, Horáci vedou v Kotlině už o tři branky! Jiří Roupec si počkal s pukem na holi za brodskou bránou a poté poslal exkluzivní nahrávku na MICHALA VLAŠÍNA, kterého obrana Rebelů nechala samotného těsně před brankovištěm a třebíčský útočník chladnokrevně propálil Čeňka Nováka! Asistence: Jiří Roupec.
     
    15:33
    Bílé hvězdy na ledě dominují a neustále prověřují brankáře Nováka. Nyní zakončoval z mezikruží ve velké rychlosti Michal Vlašín, ale jeho dělovka letěla nad horní tyčku!
     
    15:13
    K jeho exekuci se podle pravidel rozjel podražený Marcel Juráň, ale po svém blafáku do bekhendu minul havlíčkobrodskou bránu!
     
    15:13
    Třebíč jede trestné střílení!
     
    14:44
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Teď už neměl ale Čeněk Novák vůbec žádnou šanci a Bílé hvězdy odskakují mladým Rebelům na dvoubrankový rozdíl! Jednalo se o takřka stejnou branku jako v předešlém případě, když Jan Abrahám z kruhu našel před bránou volného FILIPA STŘECHU, který bez přípravy uklidil kotouč do sítě! Asistence: Jan Abrahám.
     
    14:07
    Skvěle Čeněk Novák! Již při hře 5 na 5 vybruslil zpoza brány Jiří Roupec, který předložil přesný pas na Nikolu Marka, který střílel úplně sám u druhé tyče, ale brankář Rebelů si lehl k tyčce a kotouč schoval do lapačky!
     
    12:50
    Obrovské štěstí teď měl havlíčkobrodský brankář! Ránu od modré čáry vyrazil betony před své brankoviště, kde dorážel volný Jaroslav Tůma, ale trestuhodně přestřelil horní tyčku!
     
    12:05
    Václav Pecen (HBR) dostal 2 minuty za podražení. Předtím pálil z mezikruží těsně vedle Jakub Pavlas a Jakub Kučera od modré čáry zasáhl jen Novákovu náruč.
     
    06:46
    Hraje se ve vysokém tempu, přičemž se puk rychle stěhuje po ledové ploše a mění svého majitele. Rebelové teď založili rychlý útok a hosté si pomohli faulem. Prvním vyloučeným hráčem se stává Lukáš Štěpánek (TRE) za podražení.
     
    04:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo a dostávají se zpět do těsného vedení! Marcel Juráň na sebe natáhl pozornost protihráčů v prostoru pravého kruhu a vymyslel krásný pas na úplně volného JAROSLAVA TŮMU, který byl před brankovištěm úplně sám a pohodlně bez přípravy přehodil beton přesouvajícího se brankáře Nováka! Asistence: Marcel Juráň, David Horký.
     
    04:05
    Paní Štěstěna teď byla nakloněna Čeňku Novákovi, který ránu Davida Horkého vyrazil do prostoru ped sebou a chvíli nevěděl, kde má puk. Dorážet zkoušel neúspěšně důrazný Marcel Juráň!
     
    02:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tlak Rebelů dopadl na úrodnou půdu a v Kotlině máme brzy vyrovnáno! Znovu zafungovala skvělá spolupráce sehraného tandemu Martin Hynek – MARTIN JELÍNEK, když druhý jmenovaný ihned po vyhraném vhazování dopravil zblízka kotouč za Májova záda! Asistence: Martin Hynek.
     
    02:15
    Tak tohle by mohlo partu z Kotliny hodně mrzet! Za záda třebíčských obránců se prosmýkl rozjetý Lukáš Brebera a mířil podél Májova těla do sítě, ale gólman hostů vymrštil vzhůru svou lapačku!
     
    01:09
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro havlíčkobrodské Rebely, kteří brzy inkasují! V útočném pásmu vybojoval kotouč DAVID HORKÝ, který si sjel až do předbrankového prostoru a svižnou střelou z bezprostřední blízkosti nedal brankáři Novákovi nejmenší šanci zasáhnout! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Jelínek (Hynek), 31. Hynek – 2. Horký, 5. Tůma (Juráň, Horký), 15. Střecha (Abrahám), 17. Vlašín (Roupec), 22. Marek (Vlašín, Roupec), 35. Juráň (Tůma, Horký), 41. Horký (Tůma), 48. Střecha (Horký, Tůma), 60. Horký (Juráň)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Pecen, Mozr, Kříž "A", Ludvík "A" – Hlídek, Brebera, Jelínek, Krajhanzl, Chlubna, Kittler, Hynek "C".
    Trenéři: Karel Dvořák, Pavel Zmrhal.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Čáp) – Roupec, Tůma, Střecha, Juráň, Štěpánek, Vlašín "C", Kučera, Marek, Tvarůžek, Hotař, Horký "A", Fortelný, Pavlas, Abrahám.
    Trenér: Roman Mejzlík.

    Rozhodčí: Bc. Oldřich Hejduk – Petr Kotlík, Mgr. Roman Zídek
    bahis siteleri