Slavia – K. Vary 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Slavia Praha
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 29.10.2013, 18:15 • O2 arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slavia Praha.
    Slavia vítězí díky úspěšnému nájezdu JAROSLAVA BEDNÁŘE, který suverénní střelou na Závorkovou lapačku svůj pokus proměnil a zařídil tak Slavii bod navíc.
     
    50:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    To je pro Slavii studená sprcha! Kapitán hostů MARTIN ZAŤOVIČ ujel pražské obraně a střelou pod víko jen patnáct vteřin po rozdílovém gólu domácích opět srovnává stav hry. Asistence: Ondřej Šmach.
     
    50:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do vedení! Bednář si vzal v obranném pásmu puk, fantasticky prokličkoval po levém křídle celé hřiště a předal do středu hřiště puk LUKÁŠI KRENŽELOKOVI, který puk netrefil úderem z první ideálně, i tak ale Závorku prostřelil. Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    28:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se konečně dočkali! Po krátkém, ale intenzivním tlaku vyrovnávají. Puk napálil od levého mantinelu Drtina, kotouč se poté zpoza slávistické branky odrazil až k MICHALU VACHOVCOVI, který z pravého kruhu zakončil do prázdné klece. Furch byl dezorientovaný. Asistence: Jiří Drtina.
     
    16:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení vzdor svému hernímu útlumu! Knot vypálil od modré, puk se odrazil od bruslí několika hráčů až do mezikruží k JANU KOLÁŘOVI, který nikým neatakovaný Závorku prostřelil. Asistence: Marek Tomica, Ronald Knot.
    Marken.cz

    David Mičke

    Branky a nahrávky: 17. Kolář (Tomica, Knot), 51. Krenželok (Bednář), rozh. náj. Bednář – 29. Vachovec (Drtina), 51. Zaťovič (Šmach)


    HC Slavia Praha: Furch – Holub, Wharton, Šenkeřík, Valach, Kolařík, Knot, Chalupa – Tomica, Bednář (C), Kolář – Sklenář, Růžička, Žejdl – Krenželok, Jelínek, Skokan – Poletín, Klhůfek, Micka
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Habal, Bičánek, Schusser, Drtina, Smach, Gulaši, Parýzek, T. Dvořák – Zaťovič (C), R. Hruška, Pohl – Dlouhý, Vachovec, Zucker – J. Doležal, Vlach, Hovorka – Kytnár, Kverka, Látal – Tomeček

    Rozhodčí: Fraňo, Hrubý – Komárek, Ondráček
    bahis siteleri