Martin – Trenčín 3:1 (kon.) | Nitra – Piešťany 2:0 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:3 (1:0 po s.n.)
Banská Bystrica – Žilina 4:3 (po pr.) | Košice – Skalica 6:4 (kon.)
konec
HC Košice
6:4 (0:2, 5:1, 1:1)
HK Skalica
sk Úterý 29.10.2013, 18:00 • ZŠ Steel Arena Košice • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    47:58
    Skalica dala gól!
    Veľmi zvláštny gól. Veľmi vysoký puk od modrej Tibor Kutálek napokon netečoval, žabku vyslal FILIP KREJČÍŘÍK. Asistencie: Michal Šátek, Bruno Mráz.
     
    46:44
    Košice dali gól!
    Myslím, že je rozhodnuté. Jenčík sa snažil natlačiť pred bránu, puk sa mu zaplietol pomedzi nohy, napokon prihral medzikruhy na voľného PETRA BARTOŠA a ten ovalil tak, že Romančík ostal bezmocný. Asistencia: Richard Jenčík, Juraj Cebák.
     
    38:31
    Skalica dala gól!
    Takisto ako aj Košice aj Skalica využíva svoju presilovku. Prvú strelu Hylák vyrazil, no RENÉ ŠKOLIAK už dorážkou znižuje. Asistencia: Petr Obdržálek.
     
    33:17
    Košice dali gól!
    Tak toto je naozaj niečo nevídané. Prečíslenie 2 na 1 Košičanom dokonale vyšlo, Jenčík prihral na druhé krídlo GABRIELOVI SPILÁROVI, ktorý strieľa svoj druhý gól v zápase. Asistencia: Richard Jenčík.
     
    32:34
    Košice dali gól!
    Netrvalo dlho a je z toho ďalší gól v Lipovského sieti. Domáci na to nevynaložili príliš veľa síl, MARTIN ŠTRBÁK to skúsil od modrej a oplatilo sa. Košičania sa teda poriadne rozbehli. Asistencie: Martin Chovan, Peter Sojčík.
     
    31:28
    Košice dali gól!
    Aké je to jednoduché! GABRIEL SPILÁR sa s ničím nepáral, po ľavom krídle si nabehol a natlačil sa s pukom pred bránu a jednoduchým zakončením pod betóny otáča svat stretnutia na 3:2. Asistencia: Peter Bartoš.
     
    29:29
    Košice dali gól!
    A je vyrovnané! Chovan poslal puk od modrej na bránu, MAREK SVATOŠ ho ale dobre tečoval a Lipovský ostal bezmocný. Asistencie: Martin Chovan, Matej Češík.
     
    24:23
    Košice dali gól!
    Ale toto už gól jednoducho musel byť. Nádherná prihrávka z rohu pred bránu na JIŘÍHO BICEKA a ten z prvej trafil naozaj dokonale. Asistencie: Tomáš Marcinko, Martin Štrbák.
     
    19:59
    Skalica dala gól!
    Ako patril úvod domácim, tak patrí záver tretiny Skalici s tým rozdielom, že hostia strieľajú góly ako z dela. Strelu od modrej a následný teč Hylák vyrazil len pred seba, kde bol DAVID STIELER a ten dorazil do odkrytej siete. Asistencie: Peter Trška, Radoslav Kropáč.
     
    19:18
    Skalica dala gól!
    Moje slová sa potvrdzujú. Nedáš-dostaneš. Vyrúbalík potiahol puk do rohu, odtiaľ Lažo poslal prihrávku voľnému PETROVI OBDRŽÁLKOVI a ten z prvej trafil naozaj ideálne. Asistencie: Miroslav Lažo, Martin Vyrúbalík.

    Peter Marienka

    Branky a nahrávky: 25. Bicek (Marcinko, Štrbák), 30. Svatoš (Chovan, Češík), 32. Spilár (Bartoš), 33. Štrbák (Chovan, Sojčík), 34. Spilár (Jenčík), 47. Bartoš (Jenčík, Cebák) – 20. Obdržálek (Lažo, Vyrúbalík), 20. Stieler (Trška, Kropáč), 39. Školiak (Obdržálek), 48. Krejčířík (Šátek, Mráz)


    HC Košice: Hylák – Chovan, Štrbák, Kolba, Macejko, Cebák, Šeda, Jokeľ, Takáč – Bicek, Marcinko, Sojčík – Spilár, Bartoš, Jenčík – Češík, Konečný, Svatoš – Matis, Gmitter, Boltun.
    HK Skalica: Lipovský (34. Romančík) – Kozák, Vyrúbalík, Trška, Ketner, Staňo, Barák, Krejčířík, Mikéska – Lažo, Obdržálek, Školiak – Preisinger, Stieler, Kropáč – Kutálek, Mráz, Šátek – Romančík, Jankovič.

    Rozhodčí: D. Konc – Gajan, Gavalier

    Diváci: 4012
    bahis siteleri