Boston – Dallas 2:3 (1:2 po s.n.) | Washington – NY Islanders 6:2 (kon.) | Columbus – Ottawa 1:4 (kon.)
Montreal – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.) | Florida – Edmonton 3:4 (po pr.) | Carolina – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Minnesota – Calgary 5:1 (kon.) | Arizona – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.) | San Jose – Buffalo 4:5 (1:2 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Arizona Coyotes
3:2 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:0)
Vancouver Canucks
Středa 06.11.2013, 03:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Phoenix Coyotes.
    Henriku Sedinovi "utekl" puk z hokejky, totálně zpackaný nájezd, Smith se raduje, domácí vítězí, autorem rozhodujícího nájezdu je ANTOINE VERMETTE. Bez asistence.
     
    37:39
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že Canucks dokonale na ledě vládnou, jenže kapitán domácího týmu SHANE DOAN napřáhl na levé straně, po přihrávce Yandleho od modré a přesnou střelou překonává Luonga. Asistence: Keith Yandle, David Moss.
     
    24:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra! Henrik Sedin nachází na modré RYANA KESLERA, který se do puku "opřel" z voleje a přesnou přízemní střelou překonává Smitha. Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
     
    20:25
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A stejně jako se domácím povedl vstup do první třetiny, i hosté se v úvodu druhé třetiny radují z gólu, když se prosazuje střelou od modré DAN HAMHUIS. Asistence: Mike Santorelli.
     
    01:15
    Phoenix právě vstřelil branku!
    A hned z první střely domácí dokázali skórovat, Luonga překonává tečí, po střele Martina Hanzala z levé strany, RADIM VRBATA a domácí vedou 1:0. Asistence: Martin Hanzal.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 2. Vrbata (Hanzal), 38. Doan (Yandle, Moss), rozh. náj. Vermette – 21. Hamhuis (Santorelli), 25. Kesler (H. Sedin, D. Sedin)


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Morris, Yandle, Ekman-Larsson, Stone, Z. Michálek, Klesla – Doan, Hanzal, Vrbata – Klinkhammer, Vermette, Boedker – Korpikoski, Ribeiro, Moss – Bissonnette, Chipchura, Szwarz
    Vancouver Canucks: Luongo (Lack) – Edler, Garrison, Hamhuis, Tanev, Stanton, Bieksa – D. Sedin, H. Sedin, Kesler – Higgins, Santorelli, Burrows – Archibald, Richardson, Kassian – Sestito, Welsh, Dalpe

    Rozhodčí: Charron, Pollock – Murchison, Miller

    Diváci: 13 459
    bahis siteleri