Boston – Florida 4:1 (kon.) | Ottawa – Montreal 4:1 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.)
Carolina – NY Islanders 1:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 0:3 (kon.)
Detroit – Dallas 3:4 (po pr.) | Tampa – Edmonton 4:2 (kon.) | St. Louis – Calgary 3:2 (kon.)
Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.) | San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Florida Panthers
Pátek 08.11.2013, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Carl Söderberg získal díky důraznému forčekingu kotouč pro REILLYHO SMITHE, který se z prostoru mezi kruhy prosadil střelou na vyrážečku. Bez asistence.
     
    54:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté přeci jen snižují! Po rychlém brejku Panterů nejprve pálil Bjugstad. Rask kotouč vyrazil, ale JESSE WINCHESTER dokázal pohotově trefit odražený puk ze vzduchu a na to už nemohl reagovat ani finský kouzelník. Platnost gólu posvětilo i video – 3:1. Asistence: Nick Bjugstad a Jonathan Huberdeau.
     
    48:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    A je to 3:0 pro Bruins! Kelly získal kotouč v obranném pásmu a vyvezl ho až do útočné třetiny, kde krásnou přihrávkou našel obránce TOREYHO KRUGA a ten z vrcholu levého kruhu napálil puk přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Chris Kelly a Reilly Smith.
     
    44:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí přiložili pod kotel a je z toho jejich druhý gól! Po bombě Seidenberga od modré kotouč propadl mezi betony Clemmensena a zastavil se v brankovišti. Dojíždějící BRAD MARCHAND už neměl s dorážkou do odkryté klece žádný problém. Asistence: Loui Eriksson a Dennis Seidenberg.
     
    27:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je tu první gól zápasu, který zaznamenal DAVID KREJČÍ! Český útočník po přisunutí Cháry vypálil od modré čáry a kotouč propadl kolem bruslí stínících spoluhráčů za záda nic nevidícího Clemmensena. Asistence: Zdeno Chára a Dougie Hamilton.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 28. Krejčí (Chára, Hamilton), 45. Marchand (Eriksson, Seidenberg), 49. Krug (Kelly, Smith), 59. Smith – 55. Winchester (Bjugstad, Huberdeau)


    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Boychuk, Chára, Hamilton, Seidenberg, McQuaid, Krug – Iginla, Krejčí, Lucic – Eriksson, Bergeron, Marchand – Smith, Kelly, Söderberg – Campbell, Paille, Thornton. Trenér: Claude Julien
    Florida Panthers: Clemmensen (Markström) – Gilbert, Campbell, Weaver, Kulikov, Gilroy, Gudbranson – Fleischmann, Barkov, Huberdeau – Kopecký, Goc, Versteeg – Gomez, Matthias, Barch – Winchester, Bjugstad, Upshall. Trenér: Kevin Dineen

    Rozhodčí: Hebert, Kowal – MacPherson, Gibbs

    Diváci: 17565
    bahis siteleri