Boston – Florida 4:1 (kon.) | Ottawa – Montreal 4:1 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.)
Carolina – NY Islanders 1:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 0:3 (kon.)
Detroit – Dallas 3:4 (po pr.) | Tampa – Edmonton 4:2 (kon.) | St. Louis – Calgary 3:2 (kon.)
Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.) | San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
3:4 (0:0, 2:1, 1:2 - 0:1)
Dallas Stars
Pátek 08.11.2013, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas v prodloužení dokonává obrat v utkání. Když už se zdálo, že utkání budou muset rozhodnout samostatné nájezdy, tak se ke kotouči dostal na levém kruhu RICH PEVERLEY, který zamířil přesně k levé tyči a Howard nedokázal včas zasáhnout. Asistence: Valerij Ničuškin, Alex Goligoski
     
    58:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas přesilovou hru využívá. Na pravém kruhu dostal mnoho prostoru CODY EAKIN, který tak mohl přesně zamířit a poslat kotouč do levé šibenice. Asistence: Sergej Gončar, Trevor Daley.
     
    51:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se opravdu vrací do vedení. Zetterberg našel na levém kruhu PAVLA DACJUKA a ten opět ukázal, jako šikovné ruce má. Prohazovačkou se zbavil svého soka a následně vystřelil přesně k levé tyči. Lehtonen neměl šanci zasáhnout. Asistence: Henrik Zetterberg, Jakub Kindl.
     
    44:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas srovnává stav dnešního utkání. Ve středním pásmu se ke kotouči dostal JAMIE BENN, který se následně velkým sólem dostal až před Howarda, kterého překonal po kličce do bekhendu. Bez asistence.
     
    39:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas chvíli před koncem druhé třetiny snižuje na rozdíl jediné branky. Obrana Detroitu zapomněla na SHAWNA HORCOFFA, jenž dokázal Howarda z velké blízkosti prostřelit. Asistence: Ray Whitney, Alex Chiasson.
     
    34:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává do dvoubrankového vedení. Bertuzzi našel zpoza branky volného ADAMA ALMQVISTA, který při svém druhém utkání v NHL dává svoji první branku v této soutěži. Asistence: Henrik Zetterberg, Todd Bertuzzi.
     
    27:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Skvělá spolupráce první lajny Detroitu končí první brankou dnešního utkání. Za brankou Dallasu dokázal kotouč vydolovat Dacjuk, který jej následně poslal po mantinelu do rohu Zetterbergovi a ten našel mezi kruhy volného TODDA BERTUZZIHO, který pohotově uklidil kotouč k pravé tyči. Asistence: Henrik Zetterberg, Pavel Dacjuk.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 28. Bertuzzi (Zetterberg, Dacjuk), 35. Almqvist (Zetterberg, Bertuzzi), 52. Dacjuk (Zetterberg, Kindl) – 40. Horcoff (Whitney, Chiasson), 45. Benn Ja., 59. Eakin (Gončar, Daley), 65. Peverley (Ničuškin, Goligoski)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – DeKeyser, Kronwall, Almqvist, Quincey, Lashoff, Kindl – Bertuzzi, Dacjuk, Zetterberg – Alfredsson, Weiss, Cleary – Abdelkader, Andersson, Tatar – Samuelsson, Helm, Miller
    Dallas Stars: Lehtonen (Ellis) – Robidas, Dillon, Gončar, Daley, Ben Jo., Goligoski – Ničuškin, Seguin, Ben Ja. – Chiasson, Eakin, Whitney – Peverley, Fiddler, Cole – Garbutt, Horcoff, Roussel

    Rozhodčí: Sutherland, LaRue – Heyer, Kovachik

    Diváci: 20 066
    bahis siteleri