Havlíčkův Brod – Hr. Králové 1:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 4:5 (kon.) | Ústí n/L – K. Vary 4:2 (kon.)
Havířov – SHK Hodonín 9:2 (kon.) | Chomutov – Kladno 7:8 (po pr.) | Třinec – Warriors Brno 11:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 14.11.2013, 15:15 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    49:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují na 1:4! Domácí družina předvedla dobrou akci, která byla zakončena závarem před Michaelem Weissem, jenž si tak z Kotliny čisté konto neodveze! Filip Chymo napoprvé neuspěl se svým pokusem, ale ležícího gólmana pak přehodil LUKÁŠ BERAN a vykřesal tak slabou jiskřičku naděje! Asistence: Filip Chymo.
     
    41:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    S Rebely to vypadá velmi zle a zdá se, že hosté z metropole celých východních Čech rozhodují osud tohoto zápasu. Radovan Pavlík vyvezl hrací gumu až do rohu pásma, kde jej předal na Štěpána Matějčka, jehož nabídku přetavil v gólovou střelu RADIM ŠALDA! Branka padla v oslabení. Asistence: Štěpán Matějček a Radovan Pavlík.
     
    40:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlost blesku, kterou Hradec navyšuje své vedení! Domácí centr zachyboval a ke kotouči se dostal RADOVAN PAVLÍK, jehož zakončení prošlo až za záda Davida Marka. Bez asistence.
     
    12:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mladí hradečtí hokejisté si vybudovali již dvougólový náskok! Dominik Matouš to zkusil z kruhu, ale jeho rána byla zablokovaná a skončila jen mezi kruhy, kde se do kotouče opřel FILIP JIRÁSEK a jeho pokus prošel po Markovou vyrážečkou až za brankovou čáru. Asistence: Dominik Matouš.
     
    06:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi vedou! Rychlá akce hostů znamená vybudování náskoku. Na levém kruhu měl kotouč Štěpán Matějček, ten ho posunul na pravý roh brankoviště, kde procedil hrací gumu pod betony Davida Marka RADOVAN PAVLÍK! Asistence: Štěpán Matějček.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 50. Beran (Chymo) – 7. Pavlík (Matějček), 13. Jirásek (Matouš), 41. Pavlík, 42. Šalda (Matějček, Pavlík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Kopic, Němec, Vála, Lachman, Krtek – Michálek "C", Vlach, Chymo – Michalička, Beran "A", Veverka – Hendrych, Petržílek, Holenda – Fixa, Březina.
    Trenéři: Milan Chalupa a Milan Kraučuk.

    Královští lvi Hradec Králové: Weiss (Vomáčka) – Hroudný, Kynčl, Muška, Šalda "A", Fanderlik, Jonáš, Voňka – Martinec, Matějček "A", Pavlík "C" – Hidveghy – Jirásek, Moník, Matouš – Hejna, Dvořák, Štohanzl – Pažourek, Maršík, Jakubec.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Blaha, Filip Honza
    bahis siteleri