Mladá Boleslav – Hr. Králové 0:3 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 4:0 (kon.)
Jihlava – Písek 5:1 (kon.) | Letňany – Ústí n/L 6:5 (po pr.) | Liberec – Č. Budějovice 10:2 (kon.)
Slavia – Pardubice 2:5 (kon.) | Sparta – Chomutov 2:5 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
HC Litvínov
Sobota 16.11.2013, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:33
    Oddechový čas pro hosty.
     
    48:20
    Na druhé straně se do přečíslení dva na jednoho dostali Rubeš a Trapl. Druhý jmenovaný dostal precizní přihrávku, ale ve vyložené šanci netrefil bránu!
     
    39:54
    Tomáš Kučera (LIM) dostává dvě minuty za krosček. Tomáš Nguyen (KVA dostává dvě minuty za držení protihráče, trest odpyká Kamil Svoboda.
     
    36:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak jsem Litvínovské možnosti opravdu podcenil! Jedna nenápadná akce a je tu kontaktní branka! Po Jíchově přistrčení na modré čáře se k tyči Frčkovi branky trefuje ROMAN NAVARRA, který tak snižuje na 1:3. Asistence: Josef Jícha.
     
    30:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Z nenápadné akce padá třetí branka! VÁCLAV KRLIŠ se protáhl za modrou čáru a jeho střela tahákem zapadla do sítě Spěšného konstrukce! Asistence: Martin Osmík.
     
    29:50
    Frček chyboval v rozehrávce, a ke kotouči se dostali hosté! K jejich smůle a ke štěstí domácích obětavý Lukáš Blaha zneškodnil příležitost!
     
    26:50
    Do samostatného nájezdu se dostal Krliš, který Spěšného nepřekonal! Ten samý hráč pak od Osmíka dostal přihrávku k pravé tyči, ale ani tuto nabídku nezúročil!
     
    24:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Aktivita domácích přináší své ovoce! Tlak energetiků se už dle mého soudu nedal vydržet, a po asistenci kapitána Adama Rulíka se prosazuje PETR BINIAS! Asistence: Adam Rulík.
     
    21:42
    Petr Binias našel na útočné modré čáře skvěle najetého Michaela Čejku, ten se protáhl až před Spěšného, ale jeho opakovaný pokus nevyšel! Dorážka forhendem šla mimo bránu!
     
    19:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle jsem opravdu nečekal! Když už to vypadalo, že v první části branka nepadne, Václav Krliš nalezl před bránou TOMÁŠE RUBEŠE, jehož střela skončila v síti brankáře hostí! Asistence: Václav Krliš.
     
    15:23
    Diváci v KV Aréně budou svědky první přesilové hry. Kapitán Tomáš Kučera (LIM) dostává dvě minuty za hákování.
     
    10:50
    Kapitán Litvínova Tomáš Kučera se po levém křídle protáhl až před Frčka, jeho bekhendový pokus, kterým kapitán hostí zkoušel překonal Frčka ale nevyšel.
     
    00:32
    Hned zpočátku utkání se energetici dostali do přečíslení tři na jednoho. špatná vyřešení je ale možná připravilo o úvodní branku.

    Matouš Bečka

    David Košinár

    Branky a nahrávky: 20. Rubeš (Krliš), 25. Binias (Rulík), 31. Krliš (Osmík) – 37. Navarra (Jícha)


    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Harakal) – Vodička, Bahounek, Adam, Soudský, Rulík, Binias, Blaha – Osmík, Hauzr, Nguyen, Janata Trapl, Svoboda, Čejka, Krliš, Rubeš, Dimitrov, Čupa
    HC Litvínov: Spěšný (SKlíba) – Najman, Jonák, Vostárek, Šíp, Sklenička – Kučera, Jícha, Urbánek, Brzek, Dunko, Navarra, Vébr, Sládek

    Rozhodčí: Svoboda – Martinec, Rovaš
    bahis siteleri