Havířov – Karviná sledge 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:7 (kon.)
Litoměřice – PZ Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 22.11.2013, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    Příjemný páteční podvečer, je mou milou povinností vás z Kotliny přivítat u on-line sledování zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Kolín, který proběhne v rámci 15. kola Ligy juniorů. Utkání začíná v 18:00.
     
    Havlíčkův Brod se v poslední době trápí. Z minulých pěti kol dokázal jen jednou zvítězit, když si poradil s Pískem v jeho prostředí 3:1. O minulém víkendu ale dosáhl na velký úspěch, když jen se třinácti hráči oloupil v domácím prostředí o cenný bod (2:3sn) lídra z Hradce Králové, pro kterého to byla teprve druhá bodová ztráta. Na tento zisk ale nenavázal v Táboře, kde prohrál 2:5.
     
    Kolín takřka s železnou pravidelností střídá vítězství s porážkami, ale v poslední době se mu moc nedaří. Z uplynulých kol se radoval jen ve dvou případech, když uspěl proti poslednímu Berounu (doma 9:1) a Písku (venku 6:4). Zuby si naopak vylámal na Krkonoších (venku 1:2), Velkých Popovicích (doma 3:4sn) a Třebíči (doma 3:5).
     
    Vzájemný zápas (sezona 2013/14):

    Kolín – Havlíčkův Brod 5:3
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Křesťan, Mozr, Kříž "A", Ludvík "A", Skotar – Hlídek, Brebera, M. Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek "C".
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    SC Kolín: Hermann (Váňa) – Barták, Fiala "A", Šafra, Skála "A", Chmelař, Nastoupil – Šifta, Spitzer, M. Kočí "C", Pipek, Pospíšil, Bašus, Kadlec, A. Jelínek, Fedurčo, Kohoutek.
    Trenér: Václav Vaněk.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Václav Guth, David Rittich.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Rebelové vyhráli úvodní buly a hned se cpali do útoku. Tomáš Ludvík nahodil od modré čáry kotouč na kasu, ale Denis Hermann v poklidu srazil puk vedle ní.
     
    00:50
    Domácí celek hýří aktivitou a Martin Hynek se na modré čáře prokousával až do střelecké pozice, ale v poslední chvíli mu byl puk odpálen.
     
    01:23
    Máme zde zakázané uvolnění Kolína, které přišlo poté, co Havlíčkobrodský výběr vytvořil nátlak na soupeře u pravého mantinelu.
     
    02:00
    Kozlové se zatím spíše brání a před Čeňka Nováka dostávají kotouče formou výhozu, anebo průniku jednoho muže proti celé legii domácích.
     
    02:24
    A družina nové trenérské dvojice Milan Chalupa – Ladislav Fixa si zahraje přesilovku. Za sekání míří k trestoměřičům Josef Šafra (KOL).
     
    02:54
    Domácím bylo nejprve po tlaku na Hermannově brankovišti odpískáno postavení útočícího hráče v malém modrém kruhu a následně po získaném buly odpálil výběr Kolína puk k Novákovi.
     
    03:48
    Tomáš Ludvík projel po pravém křídle až na kruh, zde se rozhodl vystřelit, ale trefil jen připravené betony Denise Hermanna.
     
    04:42
    Kolínští Kozlové sice již hrají v plném počtu, ale Rebelové se stále drží v jejich pásmu. Momentálně je kotouč za bránou.
     
    04:56
    A nakonec se dostal až do mezikruží, odkud přišla rychlá střela, ale ta skončila jen v nastavené lapačce Denise Hermanna.
     
    05:26
    Po nahození Martina Hynka vznikla na brankovišti menší mela, ale nakonec ji vyřešil kolínský muž s maskou, který pokryl puk před dojíždějícím Rebelem.
     
    05:44
    Jako blesk oblohou projel pásmem Tomáš Ludvík a nakonec ze spodku levého kruhu i vystřelil, leč našel jen hruď Denise Hermanna.
     
    06:15
    Tak nyní přišel první střelecký pokus Kozlů, kteří do té doby pouze hájili své pásmo. Marek Pospíšil ale z levého kruhu mířil jen těsně nad.
     
    07:01
    Středočeši se zvedli a zatlačili. Lajna David Bašus – Marek Pospíšil – Martin Pipek předvedla několik zajímavých akcí, ale ani jedna neskončila přesnou střelou. Když už Pipek nebezpečně zakončoval do poloodkryté klece, lehl mu do pokusu Dominik Skotar.
     
    07:56
    Kolín se zvedl a nejprve pálil z pravého kruhu Antonín Jelínek, jehož ale vychytal svým pravým ramenem havlíčkobrodský muž s maskou. Krátce nato byl ale v rohu pásma atakován Josef Šafra, který míří na střídačku jen za pomoci spoluhráčů. Vít Křesťan (HBR) dostal dvě minuty za hákování. Hned nato ale ve výhodě sekal Ondřej Hlídek (HBR) a z toho plynou dvě minuty pět na tři!
     
    08:47
    Minuta je skoro pryč a domácí se ani moc nenadřeli. Hned po zisku buly se s drobnými problémy osvobodili a nakonec zastavili i následný pokus soupeře o průnik.
     
    09:21
    Podruhé v krátké době míří na led zdravotnice. Po souboji na levém kruhu zůstal ležet na hrací ploše Václav Motl, který kulhá na střídačku. Hned po jeho ataku pálil od modré čáry Daniel Chmelař, ale ten trefil jen Novákovy betony.
     
    10:03
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Už jsem se chystal napsat, že domácí vše bez problému přežili, ale nakonec se Středočeši prosazují! Ve chvíli, kdy oba potrestaní naskočili na led, se dostal na spodku pravého kruhu ke střele Martin Pipek, který ale trefil jen Novákovy betony. O dorážku se hlásil Daniel Chmelař, ale rovněž neuspěl, leč hrací guma se dostala zpět na hůl MARTINA PIPKA, jenž si roztáhl domácího muže s maskou a pohodlně zavěsil! Asistence: Daniel Chmelař.
     
    11:02
    Rebelové mají šancí na nápravu. Za hákování jde na lavici hanby Antonín Jelínek (KOL).
     
    11:26
    Domácí celek dobře kombinuje a od modré naposledy pálil Martin Kříž, ale jeho rána si našla cestu jen k Hermannově vyrážečce, odkud byla vyexportována mimo.
     
    12:01
    Tak nyní se již hostující skvadra dokázala po několika marných pokusech osvobodit a puk dostala až za Novákovu klec.
     
    12:55
    Kolín vyhodil a domácí se rychle dostali do útoku. Následně ale zachyboval na modré čáře jeden z obránců a do šance se cpal Daniel Chmelař, ale se střelou z pravého kruhu neuspěl a napálil ji jen vedle.
     
    13:26
    Závěr oslabení byl ze strany Kozlů téměř snový, jelikož nepouštěli Rebely před Denise Hermanna a sami naopak několikrát zahrozili. Po přerušení v obranném pásmu Středočechů se vhazuje před jejich gólmanem.
     
    14:19
    Několik smělých pokusů domácích svůj cíl nenašlo a na druhou stranu pádili Jiří Kadlec a David Bašus. Druhý jmenovaný dostal křižnou nahrávku na pravé křídlo a z první jen minul horní tyčku.
     
    15:46
    Kozlové jsou v posledních chvílích aktivnější a Novákovu klec atakoval Pavel Šifta, leč neuspěl. Domácí tým se delší časový úsek nedostal před Hermanna.
     
    16:48
    A stále se družina seskupená okolo Václava Vaňka drží před maskovaným mužem Rebelů. Na modré sice lehce zaváhal David Bašus, ale kotouč nakonec zkrotil, leč střelecké štěstí neměl a napálil jej mimo.
     
    17:40
    David Krajhanzl stál na pravém rohu brankoviště sám a nakonec tečoval nahození u pravého kruhu. Trefil však jen Hermannův beton.
     
    18:27
    Dlouhou dobu se hrálo bez přerušení. Maraton, během nějž uběhla časomíra o značný kus dopředu, přerušil až svým zákrokem kolínský muž s maskou.
     
    19:05
    Nebezpečně nyní šila na kasu kolínská parta. Nejprve to zkusil Marek Kočí, jenž tečoval nahození před bránu mimo a následně napřáhl na modré Dominik Skála, ale jeho dělovka klec minula.
     
    19:25
    Pokud se nestane nic zvláštního, tak domácí dohrají třetinu v oslabení. Za sekání si jde totiž posedět David Krajhanzl (HBR).
     
    19:57
    Domácí tým dokázal rychle vyhodit hrací gumu do střední třetiny. Následně ale projel do mezikruží Marek Pospíšil, ale domácí muž s maskou si dobře povyjel, vykryl střelecký úhel a jeho šanci zneškodnil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V úvodu první třetiny byli lepší domácí hráči, kteří několikrát nebezpečně zahrozili, ale bez gólového efektu. Nakonec se tak radoval Kolín, když po neproměněné dvojnásobné přesilovce udeřil Martin Pipek.

    Prostřední dějství začne cca v 18:43.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Po přiťuknutí Jana Bartáka pálil od modré čáry Jiří Fiala, Čeněk Novák toho moc neviděl, ale puk si nakonec cestu mezi tyče nenašel a skončil mimo.
     
    21:18
    Z trestu Davida Krajhanzla zbývá sice již jen sedm vteřin, ale hned nato bude oslabení domácích pokračovat. Za vražení na hrazení dostává trest na pět minut plus do konce utkání Martin Kříž (HBR). Trest odpyká Dominik Kittler.
     
    21:37
    Domácí tým rychle vyhodil kotouč až před branku Denise Hermanna. Zde se jej chopil Daniel Chmelař, ale rozehrál chybně a píská se icing.
     
    22:13
    Kolínští notnou dobu kombinovali a od modré lajny nakonec vypálil Pavel Nastoupil, ale jeho backhand postrádal přesnost a skončil již mezi kruhy.
     
    22:58
    Havlíčkův Brod znovu dostal puk až do hájemství kolínského muže s maskou a opět jsme svědky zakázaného uvolnění ze strany soupeře.
     
    23:24
    A Martin Hynek se teď po zisku puku ve středním pásmu prodral jako lasička až před Denise Hermanna, kterého si objel, ale již nezasunul přesně.
     
    24:02
    Kotouč je opět až u brankáře středočeského týmu. Rebelové zatím dobře brání své pásmo, kam protivníka nepouštějí.
     
    24:18
    Nyní mu ale dávají možnost buly před Čeňkem Novákem, jelikož zahráli vysokou holí a bude se tak provádět buly na pravém kruhu.
     
    24:33
    Ihned po buly přišla střela z prostoru mezi modrou čárou a kruhem, kterou domácí muž s maskou s přehledem polapil.
     
    24:40
    Tentokrát ale padlo vhazování na domácí hole a Rebelové bez okolků posílají hrací gumu až do obranného pásma soupeře.
     
    25:05
    Po přerušení v útočné třetině Kolína se vhazovalo na levém kruhu. Buly získali domácí a nakonec znovu odpálili kotouč až k Hermannově kleci.
     
    25:50
    Z trestu zbývá již jen slabá půlminutka a domácí skvěle hájí svou modrou čáru. Jen pozor, aby nedošlo ke stejné situaci jako v první třetině.
     
    26:12
    Po delší době se dostal do varu i havlíčkobrodský gólman. Ten podržel kotouč před dotírajícím Kozlem a zařídil tak hostům buly před jeho klecí.
     
    26:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tento gól si Denis Hermann za rámeček rozhodně nedá. Rebelové měli výhodu, Martin Hynek nejprve vyslal do šance na pravém rohu brankoviště Tomáše Ludvíka, který ale trefil jen beton kolínského muže s maskou, ale následně se hrací guma dostala k Martinu Jelínkovi, jehož nepříliš razantní pokus z pravého kruhu neudržel Hermann ve své výstroji a TOMÁŠ LUDVÍK jej za bránou sebral, gólman mu padl pod nohy, ale domácí šikula mu z téměř nulového úhlu stihl procpat puk pod rukávem do sítě! Asistence: Martin Jelínek.
     
    27:50
    Domácí tým se cpal před kolínskou klec, ale obrana Kozlů byla pozorná a uhasila mezi kruhy hrozící nebezpečí. Rebelové se nakonec nedostali je střele.
     
    28:53
    V akci byl nyní Čeněk Novák, který podržel v lapačce pokus z levého kruhu po rychlém výpadu. Buly před jeho brankou.
     
    30:00
    Velká šance hostů! Daniel Chmelař stál na brankovišti, kde se snažil dorazit pokus od modré čáry, ale trefil jen připravené betony domácího muže s maskou.
     
    30:24
    Martin Jelínek se dostal na spodku levého kruhu ke střele, která ale orazítkovala jen levou tyč Hermannovy branky! Obrovská škoda pro domácího střelce.
     
    31:35
    Po výjezdu zpoza brány zakončoval jen z domácích hráčů jen do výstroje brankáře Kozlů, který následně po buly zneškodnil vyrážečkou i ránu Víta Křesťana od modré.
     
    32:24
    Sledujeme hodně bojovný hokej se spoustou soubojů u mantinelů a na středu kluziště. Kolínu se nyní nepovedl přesun do pásma a píská se jim zakázané uvolnění.
     
    33:05
    Marek Kočí se teď bude ještě hodně dlouho propadat hanbou, protože tohle nedat... Pavel Šifta projel před Nováka, roztáhl si jej, ale trefil jen jeho bravurní beton. Následně dojel z druhé vlny dorážet právě Kočí, ale kolínská osmnáctka minula zcela odkrytou klec, jelikož v době opakované střely se maskovaný muž Rebelů zvedal u opačné tyče!
     
    33:45
    Na druhé straně se vytáhl Denis Hermann, jenž zneškodnil průnik Tomáše Ludvíka a odolal i dvěma pokusům o dorážku. Dobrá práce brankáře Kozlů.
     
    34:50
    Hra znervózněla a z ledu je slyšet několik ostrých slov. Ani jeden z celků nechce chybovat a dostat pověstnou branku do šatny.
     
    36:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ale nakonec "šatnář" padl! A jde na hole domácího týmu. Nejprve to Ondřeji Hlídkovi nevyšlo, když trefil jen Hermannovy betony, ale následně sebral kotouč Martin Hynek, poslal jen na pravé kruh, odkud z jeho spodku vystřelil Martin Jelínek, leč trefil jen gólmana středočeské družiny, od nějž se hrací předmět odrazil přesně před ONDŘEJE HLÍDKA, který svým "věšákem" pod horní tyč obrací vývoj zápasu! Asistence: Martin Jelínek a Martin Hynek.
     
    36:48
    Domácí tým je aktivnější a je vidět, že druhá branka v síti hostů mu pomohla. Nyní se opět tlačil před Hermanna, ale nedokázal se dostat do střelecké pozice.
     
    37:44
    Pavel Šifta (KOL) dostal dvě minuty za sekání. Ve výhodě pálil nebezpečně Martin Hynek, ale trefil jen připraveného maskovaného muže Kozlů.
     
    38:15
    Po počátečním tlaku Havlíčkova Brodu se celku ze středočeského města podařilo vyhodit až k Čeňku Novákovi.
     
    39:08
    Výborný Denis Hermann teď výrazně pomohl svému týmu! Po vyhození k brance Rebelů se prokličkoval až před kolínskou oporu David Krajhanzl, ale zblízka si na ní nepřišel. Následně dorážel, ale trefil jen beton a maskovaný muž Kolína pak podržel své spoluhráče i při dorážce Štěpána Mozra, kterou schoval roztažený na čáře do lapačky.
     
    39:55
    Tak ještě v posledních vteřinách přišla střela domácích z levého kruhu, ale Denis Hermann ji v klidu schoval v klíně. Následnou menší roztržku řeší rozhodčí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhém dějství se domácím povedlo obrátit stav zápasu díky brankám Tomáše Ludvíka a Ondřeje Hlídka.

    Třetí část bude pokračovat cca v 19:27.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Rebelové vyhráli úvodní buly a hned se cpali do útoku, ale nic nevymysleli. Na druhé straně nahodil kotouč na kasu Josef Spitzer. Čeněk Novák drží puk ve výstroji.
     
    40:55
    Po nastřelení puku Markem Kočím se dostal u brankoviště do šance Josef Spitzer, ale jeho dorážka mířila jen do prostoru, který utemoval svými betony domácí brankář.
     
    41:56
    Martin Pipek se cpal na pravý kruh k odraženému puku, ale maskovaný muž Havlíčkova Brodu včas vyjel a hrací gumu mu ustřelil.
     
    42:46
    Výběru Milana Chalupy a Ladislava Fixy se nepodařilo projít přes levý mantinel a následnou akci Kolína pak řeší Václav Motl.
     
    43:42
    Hraje se bojovný hokej se spoustou nepřesností. Hra se zdržuje ve střední třetině a naposledy byl u pravého mantinelu v této části kluziště úspěšný Martin Jelínek.
     
    44:18
    Oba gólmani teď museli vytasit své umění. Nejprve se dobře prodral do zakončení Pavel Šifta, ale jeho ránu z levého kruhu zneškodnil svou hrudí Čeněk Novák. Na druhé straně pak zasáhl Denis Hermann, který podržel ve výstroji střelu od levého mantinelu.
     
    45:01
    Čeněk Novák byl v permanenci. Nejprve se prodral na levý kruh David Bašus, jehož pokus ale umě vykopl svém betonem domácí muž s maskou. Ten pak ještě poslal svou vyrážečkou do ochranné sítě pokus Pavla Nastoupila od modré čáry.
     
    45:49
    Po sražené střele do horní sítě se vhazovalo na pravém kruhu před domácí klecí. Z buly vytěžil střeleckou pozici Josef Spitzer, ale mířil nepřesně.
     
    46:23
    Na zadním mantinelu zůstal ležet po průniku jeden z domácích hráčů. Přivolaná zdravotní pomoc ani nebude potřeba. Než tam blonďatá zdravotnice docupitala, se domácí borec zvedl a v předklonu odjel na střídačku.
     
    47:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové znovu udeřili a to vypadá hodně nadějně! Blesková akce končí až za zády Denise Hermanna. To byl brejk jak z učebnice ledního hokeje a znovu u toho byl Martin Jelínek. Tomáš Ludvík rozjel ze zadních řad rychlou akci. Před Ondřeje Hlídka se dostal kotouč až na hůl MARTINA JELÍNKA, který si nabruslil před Hermanna, rozhýbal si jej a následně zakončil mezi jeho betony! Asistence: Ondřej Hlídek a Tomáš Ludvík.
     
    48:25
    Kozlové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici totiž míří jeden z hráčů hostů (KOL). Domácí hlasatel ale zřejmě zapomněl oznámit hráče a druh přestupku, a tak vám zatím nemohu prozradit, kdo tu usedl mezi potrestané. Zřejmě tam bude i osobní trest, protože k potrestanému přisedl další hráč.
     
    49:12
    Po kratším útočném intermezzu domácích se podařilo Kozlům osvobodit dalekým výhozem až k brance Čeňka Nováka.
     
    50:00
    Znovu mířila hrací guma až k domácí kleci. Maskovaný muže Havlíčkova Brodu zde lehce zaváhal a nakonec musel atak soupeřem řešit až Vít Křesťan.
     
    50:35
    Kolín v plném počtu. Oslabení přežil naprosto bez problémů a Rebely téměř k ničemu nepustil. Naopak sám mohl zavěsit.
     
    51:25
    Hra teď lehce upadla. Ani jeden z celků nepředvádí bůhvíjak moc útočný hokej. Rebelové jsou sice aktivnější, ale nedokáží se dostat až do palebné pozice.
     
    51:56
    Tak z útočné letargie vytrhl Kolínské Pavel Šifta! Ten na pravém mantinelu přebruslil obránce a cpal se až před Čeňka Nováka. Jeho samostatný nájezd už už vypadal na gól, leč hrací guma se odrazila od břevna a skončila v ochranné síti!
     
    52:44
    Domácí celek se cpal do útoku, ale obranný val vystavěný na obranné modré čáře Středočechů jeho nájezdu odolal.
     
    53:19
    Po pravém křídle se procpal až do zakončení Lukáš Brebera, ale jeho pokus skončil jen kousek vedle brány. Je třeba dodat, že měl velmi těžkou pozici, jelikož jej tísnil obránce soupeře.
     
    54:06
    Po souboji u levého mantinelu před kolínskou střídačkou vypadl kotouč mezi hráče čekající na svou šanci ukázat, co v nich je. Buly ve středním pásmu.
     
    54:52
    Na levém kruhu se prokličkoval až před brankáře Rebelů Pavel Šifta. jeho rychlé zakončení, ale Novák vystihl, šel stejným směrem s svým ramenem odrazil kotouč mimo.
     
    55:30
    Ofsajd hatí šanci Rebelů o útok. David Krajhanzl to myslel dobře, ale rozhodčí viděli postavení mimo hru. Buly před trestnou lavicí hostů.
     
    55:57
    Po průniku po pravém křídle nakonec pálil z kruhu Josef Spitzer, ale na domácí oporu si nepřišel. Čeněk Novák výborně zasáhl svým ramenem.
     
    56:47
    Vít Křesťan spolu s Dominikem Skotarem zachybovali ve svém pásmu a jeden z Kozlů se dostával do šance, ale nakonec nic nevymyslel a puk mu byl odpálen.
     
    57:03
    Martin Jelínek se cpal do šance, ale přímo před ním mu kotouč odpálil Denis Hermann. Následně míří na lavici hanby David Bašus, protože Denis Hermann (KOL) odpálil kotouč hned na tribunu a dostal trest za zdržování hry.
     
    58:23
    David Krajhanzl ve středním pásmu nevyřešil akci moc dobře a Kolínští Kozlové vyhodili kotouč až k Čeňku Novákovi.
     
    59:15
    Marek Kočí se dostal do útočné třetiny a z pravého kruhu vypálil, ale Čeněk Novák podržel kotouč na hrudi. Následně rychle rozehrál.
     
    59:43
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští hokejisté sice snižují stav zápasu, ale na vyrovnání budou mít již málo času. Pavel Šifta se skvěle protáhl po pravém křídle a před prázdnou bránu naservíroval hrací gumu na JOSEFA SPITZERA, který neměl jediný problém s dorážkou do odkryté klece. Následně si vybrala skvadra Kolína oddechový čas. Asistence: Pavel Šifta.
     
    59:50
    Vít Křesťan (HBR) překazil u mantinelu akci soupeře jen za cenu sekání. Time-out pro domácí, velká šance pro Kolín, který si bere power-play.
     
    59:58
    Výborný Čeněk Novák podržel v posledních vteřinách vedení! Jan Barták se dostal na pravém rohu brankoviště po výjezdu zpoza brány k zakončení, ale trefil jen jeho rukáv!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Rebelové nakonec udolali svého soupeře! Nejprve se trefil Martin Jelínek a i přes snížení Josefa Spitzera již domácí další branku nepovolili.

    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého zbytku večera loučí Richard Wagner. Příště se těším na počtenou! (20:00:10)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 27. Ludvík (M. Jelínek), 36. Hlídek (M. Jelínek, Hynek), 48. M. Jelínek (Hlídek, Ludvík) – 11. Pipek (Chmelař), 60. Spitzer (Šifta)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Křesťan, Mozr, Kříž "A", Ludvík "A", Skotar – Hlídek, Brebera, M. Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek "C".
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    SC Marimex Kolín: Hermann (Váňa) – Barták, Fiala "A", Šafra, Skála "A", Chmelař, Nastoupil – Šifta, Spitzer, M. Kočí "C", Pipek, Pospíšil, Bašus, Kadlec, A. Jelínek, Fedurčo, Kohoutek.
    Trenér: Václav Vaněk.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri