Havířov – Karviná sledge 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:7 (kon.)
Litoměřice – PZ Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 22.11.2013, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    59:43
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští hokejisté sice snižují stav zápasu, ale na vyrovnání budou mít již málo času. Pavel Šifta se skvěle protáhl po pravém křídle a před prázdnou bránu naservíroval hrací gumu na JOSEFA SPITZERA, který neměl jediný problém s dorážkou do odkryté klece. Následně si vybrala skvadra Kolína oddechový čas. Asistence: Pavel Šifta.
     
    47:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové znovu udeřili a to vypadá hodně nadějně! Blesková akce končí až za zády Denise Hermanna. To byl brejk jak z učebnice ledního hokeje a znovu u toho byl Martin Jelínek. Tomáš Ludvík rozjel ze zadních řad rychlou akci. Před Ondřeje Hlídka se dostal kotouč až na hůl MARTINA JELÍNKA, který si nabruslil před Hermanna, rozhýbal si jej a následně zakončil mezi jeho betony! Asistence: Ondřej Hlídek a Tomáš Ludvík.
     
    36:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ale nakonec "šatnář" padl! A jde na hole domácího týmu. Nejprve to Ondřeji Hlídkovi nevyšlo, když trefil jen Hermannovy betony, ale následně sebral kotouč Martin Hynek, poslal jen na pravé kruh, odkud z jeho spodku vystřelil Martin Jelínek, leč trefil jen gólmana středočeské družiny, od nějž se hrací předmět odrazil přesně před ONDŘEJE HLÍDKA, který svým "věšákem" pod horní tyč obrací vývoj zápasu! Asistence: Martin Jelínek a Martin Hynek.
     
    26:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tento gól si Denis Hermann za rámeček rozhodně nedá. Rebelové měli výhodu, Martin Hynek nejprve vyslal do šance na pravém rohu brankoviště Tomáše Ludvíka, který ale trefil jen beton kolínského muže s maskou, ale následně se hrací guma dostala k Martinu Jelínkovi, jehož nepříliš razantní pokus z pravého kruhu neudržel Hermann ve své výstroji a TOMÁŠ LUDVÍK jej za bránou sebral, gólman mu padl pod nohy, ale domácí šikula mu z téměř nulového úhlu stihl procpat puk pod rukávem do sítě! Asistence: Martin Jelínek.
     
    10:03
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Už jsem se chystal napsat, že domácí vše bez problému přežili, ale nakonec se Středočeši prosazují! Ve chvíli, kdy oba potrestaní naskočili na led, se dostal na spodku pravého kruhu ke střele Martin Pipek, který ale trefil jen Novákovy betony. O dorážku se hlásil Daniel Chmelař, ale rovněž neuspěl, leč hrací guma se dostala zpět na hůl MARTINA PIPKA, jenž si roztáhl domácího muže s maskou a pohodlně zavěsil! Asistence: Daniel Chmelař.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 27. Ludvík (M. Jelínek), 36. Hlídek (M. Jelínek, Hynek), 48. M. Jelínek (Hlídek, Ludvík) – 11. Pipek (Chmelař), 60. Spitzer (Šifta)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Křesťan, Mozr, Kříž "A", Ludvík "A", Skotar – Hlídek, Brebera, M. Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek "C".
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    SC Marimex Kolín: Hermann (Váňa) – Barták, Fiala "A", Šafra, Skála "A", Chmelař, Nastoupil – Šifta, Spitzer, M. Kočí "C", Pipek, Pospíšil, Bašus, Kadlec, A. Jelínek, Fedurčo, Kohoutek.
    Trenér: Václav Vaněk.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri