Havířov – Karviná sledge 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:7 (kon.)
Litoměřice – PZ Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 22.11.2013, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    59:58
    Výborný Čeněk Novák podržel v posledních vteřinách vedení! Jan Barták se dostal na pravém rohu brankoviště po výjezdu zpoza brány k zakončení, ale trefil jen jeho rukáv!
     
    59:50
    Vít Křesťan (HBR) překazil u mantinelu akci soupeře jen za cenu sekání. Time-out pro domácí, velká šance pro Kolín, který si bere power-play.
     
    59:43
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští hokejisté sice snižují stav zápasu, ale na vyrovnání budou mít již málo času. Pavel Šifta se skvěle protáhl po pravém křídle a před prázdnou bránu naservíroval hrací gumu na JOSEFA SPITZERA, který neměl jediný problém s dorážkou do odkryté klece. Následně si vybrala skvadra Kolína oddechový čas. Asistence: Pavel Šifta.
     
    57:03
    Martin Jelínek se cpal do šance, ale přímo před ním mu kotouč odpálil Denis Hermann. Následně míří na lavici hanby David Bašus, protože Denis Hermann (KOL) odpálil kotouč hned na tribunu a dostal trest za zdržování hry.
     
    51:56
    Tak z útočné letargie vytrhl Kolínské Pavel Šifta! Ten na pravém mantinelu přebruslil obránce a cpal se až před Čeňka Nováka. Jeho samostatný nájezd už už vypadal na gól, leč hrací guma se odrazila od břevna a skončila v ochranné síti!
     
    48:25
    Kozlové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici totiž míří jeden z hráčů hostů (KOL). Domácí hlasatel ale zřejmě zapomněl oznámit hráče a druh přestupku, a tak vám zatím nemohu prozradit, kdo tu usedl mezi potrestané. Zřejmě tam bude i osobní trest, protože k potrestanému přisedl další hráč.
     
    47:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové znovu udeřili a to vypadá hodně nadějně! Blesková akce končí až za zády Denise Hermanna. To byl brejk jak z učebnice ledního hokeje a znovu u toho byl Martin Jelínek. Tomáš Ludvík rozjel ze zadních řad rychlou akci. Před Ondřeje Hlídka se dostal kotouč až na hůl MARTINA JELÍNKA, který si nabruslil před Hermanna, rozhýbal si jej a následně zakončil mezi jeho betony! Asistence: Ondřej Hlídek a Tomáš Ludvík.
     
    39:08
    Výborný Denis Hermann teď výrazně pomohl svému týmu! Po vyhození k brance Rebelů se prokličkoval až před kolínskou oporu David Krajhanzl, ale zblízka si na ní nepřišel. Následně dorážel, ale trefil jen beton a maskovaný muž Kolína pak podržel své spoluhráče i při dorážce Štěpána Mozra, kterou schoval roztažený na čáře do lapačky.
     
    37:44
    Pavel Šifta (KOL) dostal dvě minuty za sekání. Ve výhodě pálil nebezpečně Martin Hynek, ale trefil jen připraveného maskovaného muže Kozlů.
     
    36:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ale nakonec "šatnář" padl! A jde na hole domácího týmu. Nejprve to Ondřeji Hlídkovi nevyšlo, když trefil jen Hermannovy betony, ale následně sebral kotouč Martin Hynek, poslal jen na pravé kruh, odkud z jeho spodku vystřelil Martin Jelínek, leč trefil jen gólmana středočeské družiny, od nějž se hrací předmět odrazil přesně před ONDŘEJE HLÍDKA, který svým "věšákem" pod horní tyč obrací vývoj zápasu! Asistence: Martin Jelínek a Martin Hynek.
     
    33:05
    Marek Kočí se teď bude ještě hodně dlouho propadat hanbou, protože tohle nedat... Pavel Šifta projel před Nováka, roztáhl si jej, ale trefil jen jeho bravurní beton. Následně dojel z druhé vlny dorážet právě Kočí, ale kolínská osmnáctka minula zcela odkrytou klec, jelikož v době opakované střely se maskovaný muž Rebelů zvedal u opačné tyče!
     
    30:24
    Martin Jelínek se dostal na spodku levého kruhu ke střele, která ale orazítkovala jen levou tyč Hermannovy branky! Obrovská škoda pro domácího střelce.
     
    30:00
    Velká šance hostů! Daniel Chmelař stál na brankovišti, kde se snažil dorazit pokus od modré čáry, ale trefil jen připravené betony domácího muže s maskou.
     
    26:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tento gól si Denis Hermann za rámeček rozhodně nedá. Rebelové měli výhodu, Martin Hynek nejprve vyslal do šance na pravém rohu brankoviště Tomáše Ludvíka, který ale trefil jen beton kolínského muže s maskou, ale následně se hrací guma dostala k Martinu Jelínkovi, jehož nepříliš razantní pokus z pravého kruhu neudržel Hermann ve své výstroji a TOMÁŠ LUDVÍK jej za bránou sebral, gólman mu padl pod nohy, ale domácí šikula mu z téměř nulového úhlu stihl procpat puk pod rukávem do sítě! Asistence: Martin Jelínek.
     
    21:18
    Z trestu Davida Krajhanzla zbývá sice již jen sedm vteřin, ale hned nato bude oslabení domácích pokračovat. Za vražení na hrazení dostává trest na pět minut plus do konce utkání Martin Kříž (HBR). Trest odpyká Dominik Kittler.
     
    19:25
    Pokud se nestane nic zvláštního, tak domácí dohrají třetinu v oslabení. Za sekání si jde totiž posedět David Krajhanzl (HBR).
     
    11:02
    Rebelové mají šancí na nápravu. Za hákování jde na lavici hanby Antonín Jelínek (KOL).
     
    10:03
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Už jsem se chystal napsat, že domácí vše bez problému přežili, ale nakonec se Středočeši prosazují! Ve chvíli, kdy oba potrestaní naskočili na led, se dostal na spodku pravého kruhu ke střele Martin Pipek, který ale trefil jen Novákovy betony. O dorážku se hlásil Daniel Chmelař, ale rovněž neuspěl, leč hrací guma se dostala zpět na hůl MARTINA PIPKA, jenž si roztáhl domácího muže s maskou a pohodlně zavěsil! Asistence: Daniel Chmelař.
     
    07:56
    Kolín se zvedl a nejprve pálil z pravého kruhu Antonín Jelínek, jehož ale vychytal svým pravým ramenem havlíčkobrodský muž s maskou. Krátce nato byl ale v rohu pásma atakován Josef Šafra, který míří na střídačku jen za pomoci spoluhráčů. Vít Křesťan (HBR) dostal dvě minuty za hákování. Hned nato ale ve výhodě sekal Ondřej Hlídek (HBR) a z toho plynou dvě minuty pět na tři!
     
    02:24
    A družina nové trenérské dvojice Milan Chalupa – Ladislav Fixa si zahraje přesilovku. Za sekání míří k trestoměřičům Josef Šafra (KOL).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 27. Ludvík (M. Jelínek), 36. Hlídek (M. Jelínek, Hynek), 48. M. Jelínek (Hlídek, Ludvík) – 11. Pipek (Chmelař), 60. Spitzer (Šifta)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Křesťan, Mozr, Kříž "A", Ludvík "A", Skotar – Hlídek, Brebera, M. Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek "C".
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    SC Marimex Kolín: Hermann (Váňa) – Barták, Fiala "A", Šafra, Skála "A", Chmelař, Nastoupil – Šifta, Spitzer, M. Kočí "C", Pipek, Pospíšil, Bašus, Kadlec, A. Jelínek, Fedurčo, Kohoutek.
    Trenér: Václav Vaněk.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri