Havířov – Karviná sledge 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:7 (kon.)
Litoměřice – PZ Kladno 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 22.11.2013, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    59:50
    Vít Křesťan (HBR) překazil u mantinelu akci soupeře jen za cenu sekání. Time-out pro domácí, velká šance pro Kolín, který si bere power-play.
     
    57:03
    Martin Jelínek se cpal do šance, ale přímo před ním mu kotouč odpálil Denis Hermann. Následně míří na lavici hanby David Bašus, protože Denis Hermann (KOL) odpálil kotouč hned na tribunu a dostal trest za zdržování hry.
     
    48:25
    Kozlové budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici totiž míří jeden z hráčů hostů (KOL). Domácí hlasatel ale zřejmě zapomněl oznámit hráče a druh přestupku, a tak vám zatím nemohu prozradit, kdo tu usedl mezi potrestané. Zřejmě tam bude i osobní trest, protože k potrestanému přisedl další hráč.
     
    37:44
    Pavel Šifta (KOL) dostal dvě minuty za sekání. Ve výhodě pálil nebezpečně Martin Hynek, ale trefil jen připraveného maskovaného muže Kozlů.
     
    21:18
    Z trestu Davida Krajhanzla zbývá sice již jen sedm vteřin, ale hned nato bude oslabení domácích pokračovat. Za vražení na hrazení dostává trest na pět minut plus do konce utkání Martin Kříž (HBR). Trest odpyká Dominik Kittler.
     
    19:25
    Pokud se nestane nic zvláštního, tak domácí dohrají třetinu v oslabení. Za sekání si jde totiž posedět David Krajhanzl (HBR).
     
    11:02
    Rebelové mají šancí na nápravu. Za hákování jde na lavici hanby Antonín Jelínek (KOL).
     
    07:56
    Kolín se zvedl a nejprve pálil z pravého kruhu Antonín Jelínek, jehož ale vychytal svým pravým ramenem havlíčkobrodský muž s maskou. Krátce nato byl ale v rohu pásma atakován Josef Šafra, který míří na střídačku jen za pomoci spoluhráčů. Vít Křesťan (HBR) dostal dvě minuty za hákování. Hned nato ale ve výhodě sekal Ondřej Hlídek (HBR) a z toho plynou dvě minuty pět na tři!
     
    02:24
    A družina nové trenérské dvojice Milan Chalupa – Ladislav Fixa si zahraje přesilovku. Za sekání míří k trestoměřičům Josef Šafra (KOL).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 27. Ludvík (M. Jelínek), 36. Hlídek (M. Jelínek, Hynek), 48. M. Jelínek (Hlídek, Ludvík) – 11. Pipek (Chmelař), 60. Spitzer (Šifta)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Křesťan, Mozr, Kříž "A", Ludvík "A", Skotar – Hlídek, Brebera, M. Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek "C".
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    SC Marimex Kolín: Hermann (Váňa) – Barták, Fiala "A", Šafra, Skála "A", Chmelař, Nastoupil – Šifta, Spitzer, M. Kočí "C", Pipek, Pospíšil, Bašus, Kadlec, A. Jelínek, Fedurčo, Kohoutek.
    Trenér: Václav Vaněk.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri