Chabarovsk – Doněck 0:4 (kon.) | Vladivostok – Spartak Moskva 1:2 (kon.) | Novokuzněck – Záhřeb 1:5 (kon.)
Novosibirsk – Minsk 3:1 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 1:3 (kon.)
HC Slovan – Čerepovec 3:2 (kon.) | Lev – Petrohrad 3:4 (3:4 po s.n.)
konec
Admiral Vladivostok
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
Spartak Moskva
Pondělí 02.12.2013, 10:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Hovinen je venku z branky, domácí zkoušejí power-play.
     
    57:10
    Vorobjov dobře pálil, Ivanov stačil jen vyrazit. Kdyby se dostal k puku Bergfors, zřejmě by zavěsil do prázdné branky. Teď jsou hosté docela pod tlakem.
     
    55:59
    I přes velkou nevoli hostující lavičky jde v závěru zápasu na trestnou lavici Sergejev (SPM) za zdržování hry. Teď mají možná domácí poslední šanci na to, aby aspoň vyrovnali.
     
    53:02
    Ugarov (VLD) hrál vysokou holí, na trestné lavici si odsedí dvouminutový trest.
     
    45:31
    Tohle byl evidentní faul, domácí se budou muset bránit oslabení. Porseland (VLD) jde na trestnou lavici, na které je dnes už podruhé, za podražení.
     
    38:55
    Velký závar před Ivanovem! Ten vůbec nevěděl asi pět sekund, kde je kotouč, dorážet se snažili Antropov i Gračev. Nakonec i tuhle situaci hostující brankář přečkal.
     
    38:08
    Kulik (SPM) a jeho podražení. Zbytečné fauly můžou hostům pořádně zatopit.
     
    36:55
    Obrovská možnost pro Spartak, který mohl skórovat v oslabení. Wandell dostal přihrávku na levou stranu, Hovinen se naštěstí pro domácí dokázal včas přesunout a jeho střelu polapit.
     
    36:03
    Další vyloučení hostujícího celku. Bobrov (SPM) se dopustil hákování na Schutzovi.
     
    33:20
    Sergejev (SPM) dostává dvě minuty poté, co úmyslně posunul vlastní branku. Rozhodčí neváhali ani vteřinu, tohle bylo ze strany hostujícího beka evidentní.
     
    33:10
    Velká příležitost mokevského celku! Anderson dostal přihrávku do pravého kruhu, odkud pálil z jedničky, nicméně střela skončila mimo.
     
    29:39
    Bortnikov ve stoprocentní možnosti! Odrazil se k němu puk do mezikruží, kde byl úplně sám, mířil nad vyrážečku Ivanova, ten nakonec s vypětím všech sil vyrazil do rohu kluziště.
     
    27:15
    První vyloučení druhé třetiny. Na dvě minuty za hákování usedá na trestnou lavici Porseland (VLD).
     
    22:20
    Domácí zahrozili z brejku! Bortnikov byl úplně sám před Ivanovem, ještě mohl zvolit přihrávku na najíždějícího spoluhráče, z pravé strany nakonec trefil jen lapačku.
     
    21:39
    Domácím se podařilo dostat kotouč za brankovou čáru. Rozhodčí však těsně před tím již pískali, prostor před Ivanovem se jim nezdál čistý. Branka tak nemůže být uznána, Bergfors, jenž by byl zřejmě označen jako střelec, má zkrátka smůlu.
     
    21:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tohle byla velká chyba ze strany domácího Gračjova, ze které Spartak těží. Vladivostocký forvard ztratil puk ve středním pásmu, ujmul se ho Volkov, který přihrál do tandemu na druhou tyčku na úplně volného MICHAILA JUNKOVA, jenž zavěsil do prázdné branky. Asistence: Igor Volkov, Vjačeslav Kozlov.
     
    18:06
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Na sklonku první třetiny domácí srovnávají. Bergfors těžil z dobré práce svého spoluhráče Gyngeho, a jakmile se před ním objevil puk na modré čáře, napálil ho na Ivanova. Ten jeho střelu neudržel, a tak u tyčky mohl v pohodě dorážet FELIX SCHUTZ. Asistence: Niclas Bergfors, Richard Gynge.
     
    09:29
    Několenko (SPM) zahrál vysokou holí a půjde minimálně na dvě minuty posedět na trestnou lavici.
     
    08:27
    Spartak právě vstřelil branku!
    Nakonec se hostům přece jenom podařilo využít hned svou první početní výhodu. Sergejev od modré čáry nahodil před brankáře Hovinena do skrumáže hráčů, kde se podařilo tečovat nepatrně puk ze vzduchu za jeho záda RASTISLAVU ŠPIRKOVI. Asistence: Andrej Sergejev, Tom Wandell.
     
    06:48
    Vyloučení také na domácí straně. Hákování vůči soupeři se nyní dopustil Gynge (VLD).
     
    04:55
    Podražení se nyní dopustil Toluzakov (SPM), Admiral tak bude mít k dispozici první přesilovku.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 19. Schutz (Bergfors, Gynge) – 9. Špirko (Sergejev, Wandell), 22. Junkov (Volkov, Kozlov)


    Admiral Vladivostok: Hovinen (Ivannikov) – Porseland, Těrnavskij, Osipov, Antropov, Zemčjonok, Vorobjov, Pervušin, Barbašev – Gračjov, Nikitěnko, Ugarov – Bergfors, Gynge, Schutz – Lesnuchin, Drugov, Bortnikov – Kuzněcov, Avcin
    Spartak Moskva: Ivanov (Truškov) – Quint, Sergejev, Bodrov, Kulik, Vasiljev, Grišin, Mamkin, Několenko – Anderson, Wandell, Špirko – Kozlov, Junkov, Volkov – Nikulin, Kvaša, Toluzakov – Bobrov, Medveděv, Pešechonov

    Rozhodčí: Komarov, Ščenjov – Strelcov, Tarasov

    Diváci: 5500
    bahis siteleri