Mönchengladbach – Schalke 2:1 (kon.) | Stuttgart – Hannover 4:2 (kon.) | W. Brémy – Bayern 0:7 (kon.)
Hamburg – Augsburg 0:1 (kon.) | Frankfurt – Hoffenheim 1:2 (kon.) | Dortmund – Leverkusen 0:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
4:2 (2:2)
Hannover 96
Sobota 07.12.2013, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    83
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Je zřejmě defitivně rozhodnuto. Hannover už v posledních minutách ztratil potřebnou sílu na vyrování, domácí kontrolovali průběh hry a připsali si další dobrou akci, která končí gólem. Nejprve nedokázal odcentrovat Traoré, ujal se toho Werner a na hranici ofsajdu našel KONSTANTINA RAUSCHE. Ten už si v zakončení věděl rady a sám před brankářem rozvlnil síť. Asistence: Timo Werner.
     
    51
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Střelecké závody pokračují i nadále. Mužstvo, kde hrál dřív i Jiří Štajner opět nezačalo druhý poločas špatně, jenže ta obrana. Do rychlého brejku se vřítil Leitner, perfektním pasem našel IBRAHIMA TRAORÉHO a ten dlouho nic nevymýšlel. Práskl do míče a tvrdou přízemní ranou potřetí překonal Zielera. Asistence: Moritz Leitner.
     
    33
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný zápas pokračuje. Je tu další branka, kterou krásně vymyslel rakouský fotbalista Harnik. Unikl po pravé straně, což dnes vlastně není vůbec žádný problém a přesným centrem našel hlavičkujícího VEDADA IBIŠEVIĆE. Ten si pro míč na malém vápně došel a skočil po něm rybičkou. Brankář Zieler byl bez šance. Krásná a svižná akce, vyrovnáno. Asistence: Martin Harnik.
     
    31
    Hannover právě vstřelil branku!
    Dějí se velké věci. Je tu obrat ve výsledku za sotva tři minuty. SALIF SANÉ si naskočil na přesně zahranou standardku Husztiho a brankář Ulreich nebyl ve výběhu po míči vůbec jistý a soupeř i s pomocí boule na hlavě přeskočil zmíněného Ulreicha. Šel prostě do souboje, nebál se a obrat je na světě. Asistence: Szabolcs Huszti.
     
    28
    Hannover právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, přitom se zdálo, že sudí gól neuzná. Chvíli se v oficiálním zápise gol objevil, poté zase zmizel. Domácí reklamovali ofsajd nebo faul, ale nakonec je vyrovnání platné. ARTUR SOBIECH si našel prostor mezi nedůraznou obranou protivníka a hosté se tak po zásluze dočkali vyrovnání. Nehráli doposud vůbec špatně a chvíli měli i více ze hry. Vyrovnání tak přišlo v pravý moment. Vfb však v obraně chybovalo, a to by se stávat nemělo. Asistence: Manuel Schmiedebach.
     
    13
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    To je tedy začátek. Hosté byli sice aktivnější, ale domácím stačila jedna rychlá akce, kterou potáhl Werner po pravé straně, odcentroval na MARTINA HARNIKA a jeho střela byla natolik prudká, že ji Zieler přes všechnu snahu nedokázal zkrotit. Dělal co mohl, ale Stuttgart vede. Asistence: Timo Werner.

    Roman Zajíček

    Branky: 13. Harnik (Werner), 33. Ibišević (Harnik), 51. Traoré (Leitner), 83. Rausch (Werner) – 28. Sobiech (Schmiedebach), 31. Sané (Huszti)

    Karty:   30. Rüdiger (STU) – 18. Diouf (HAN), 83. Schlaudraff (HAN)


    VfB Stuttgart: Ulreich – Sakaj, Schwaab, Rüdiger, Rausch – Khedira (80. Kvist), Leitner, Harnik, Werner, Traoré (88. Sararer) – Ibišević (C) (90+1. Abdellaoue).
    Náhradníci: Kirschbaum – Niedermeier, Kvist, Sararer, Maxim, Abdellaoue, Leibold.

    Hannover 96: Zieler – Sakaj, Sané, Marcelo, Pocognoli (60. Pander) – Schmiedebach (72. Bittencourt), Andreasen (C), Hoffmann (67. Schlaudraff), Huszti – Diouf, Sobiech.
    Náhradníci: Miller – Cherundolo, Avevor, Pander, Bittencourt, Schlaudraff, Kadah.

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp
    bahis siteleri