Salzburg – Austria 4:0 (kon.) | Rapid – Wiener 0:0 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
4:0 (2:0)
FK Austria Vídeň
Neděle 15.12.2013, 16:30 • Red Bull Arena, Wals-Siezenheim • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    87
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Nepovedlo se, Austria dostává čtvrtou branku z kopačky SADIO MANÉ a ze Salzburgu tak odjede s nepříjemným debaklem. Devátý gól Senegalce Maného!
     
    66
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Není co řešit, obrana Austrie si neví rady s přihrávkami uvnitř vlastního pokutového území a domácí prakticky zakončují do prázdné branky, stejně jako nyní Brazilec ALAN.
     
    38
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Na levé straně se skvěle uvolnil Alan, který se zbavil obránce, našel nabíhajícího Dilavera, jenž ještě vrací z levé strany zpětnou přihrávkou míč na lépe postaveného VALONA BERISHU a tomu stačilo jen nastavit nohu a "placírkou" dostat míč do branky.
     
    23
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Výborně kopnutý volný kop Ulmera, míč směřuje na vzdálenější tyč, kde je připraven jedenadvacetiletý brazilský objev Salzburku, ANDRÉ RAMALHO, který hlavičkuje přesně, dává první gól svého týmu a již čtvrtý v této sezóně.

    Martin Dvořák

    Branky: 23. Ramalho, 38. Berisha, 66. Alan, 87. Mané

    Karty:   72. Hinteregger (SLZ), 73. Schwegler (SLZ), 79. Alan (SLZ) – 23. Royer (AUV), 26. Holland (AUV), 59. Kienast (AUV), 68. Dilaver (AUV), 70. Suttner (AUV), 83. Ramsebner (AUV)   90. Kienast (AUV)

    Neproměněná penalta: 27. Alan (SLZ), brankář Lindner zneškodnil


    FC Red Bull Salzburg: Gulácsi – Schiemer, Ulmer (88. Švento), Schwegler (86. Klein), Hinteregger, Ramalho, Leitgeb, Kampl, Berisha, Mané (90+1. Teigl), Alan
    Náhradníci: Klein, Meilinger, Nielsen, Švento, Walke, Lazaro, Teigl

    FK Austria Vídeň: Lindner – Ortlechner, Ramsebner, Suttner, Mader, Holland, Dilaver, Royer, Jun (64. Horvath), Kienast, Hosiner (64. Stankovič)
    Náhradníci: Rogulj, Šimkovič, Stankovič, Horvath, Kardum, Koch

    Rozhodčí: Harkam – Brander, Ciochirca
    bahis siteleri