Chievo – Sampdoria 0:1 (kon.) | Fiorentina – Bologna 3:0 (kon.) | Janov – Atalanta BC 1:1 (kon.)
Lazio – Livorno 2:0 (kon.) | Parma – Cagliari 0:0 (kon.) | Udinese – Turín 0:2 (kon.)
Juventus – Sassuolo 4:0 (kon.) | Neapol – Inter 4:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
4:2 (3:2)
Inter Milán
Neděle 15.12.2013, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Atraktivní duel mezi Neapolí a Interem končí vítězstvím domácího týmu 4:2. Po gólové přestřelce v prvním poločasu jsme se ve druhé polovině zápasu dočkali pouze jedné branky. Tu měl na svědomí Callejón, jenž zužitkoval přesnou přihrávku Insigneho. Ačkoliv měl Inter před čtvrtou brankou Neapole řadu brankových příležitostí, nedokázal vyzrát na výborně chytajícího Cabrala. Jejich smůlu v koncovce poté korunoval Panděv, který v nastaveném čase neproměnil pokutový kop. S konstatováním, že si Neapol připisuje do tabulky pravdy 3 body se s Vámi loučím. Děkujeme za pozornost a dobrou noc. (22:47:09)
     
    Statistiky zápasu:

    Konečné skóre: 4 – 2
    Držení míče (%): 45 – 55
    Střely celkem: 13 – 11
    Střely na bránu: 9 – 5
    Fauly: 12 – 8
    Ofsajdy: 1 – 5
    Rohové kopy: 1 – 3
     
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Domácí mají míč ve své moci a čekají na závěrečný hvizd.
     
    90+3
    Nastavovat se bude celkem pět minut. Do konce zápasu tak chybí dvě minutky. Neapol tak stáhne manko na druhý AS Řím na pouhé dva body!
     
    90+2
    Pokutového kopu se ujal sám Panděv, ale jeho přízemní pokus zlikvidoval Handanovič. Panděv se tak proti bývalým spoluhráčům neprosadil. Ne nadarmo se říká, že by faulovaný hráč neměl kopat pokutový kop!
     
    Nastaveno bylo pět minut.
     
    90+1
    Domácí budou po faulu na Panděva kopat pokutový kop!
     
    90
    Džemaili natáhl ke střele ze střední vzdálenosti a ačkoliv střelu se vší námahou vytáhl Handanovič konečky prstů na roh. Bude se odkopávat od hostující svatyně.
     
    89
    Nagatomův centr sbírá bez problémů ze vzduchu Cabral. Domácí už netrpělivě očekávají, kolik minut bude pan Tagliavento nastavovat.
     
    Utkání se dohrává na polovině Neapole, kde s míčem operují fotbalisté Interu Milán. Neapol brání výborně, soupeře takřka k ničemu nepouští.
     
    Zcela fit jistě nebude Rafael Cabral, který dnes už málem vystřídal. Brazilský gólman po zákroku pokulhával. Nicméně připraveni jsou Reina i Colombo.
     
    87
    Domácí fotbalisté kombinují kolem středového kruhu. Hosté už v sobě pravděpodobně nenajdou síly na zdramatizování závěru utkání.
     
    Inter Milán nic nevzdává. Přestože hraje v deseti a prohrává o dvě branky, srší z hráčů aktivita a touha po odpovědi, sladké odplatě. Ale Neapol brání dobře, soupeř to bude mít velmi obtížné.
     
    86
    Domácí trenér Benítez střídá. Vyčerpaného Mertense nahradí v závěru utkání Armero.
     
    84
    Za obranu Interu si naběhl Mertens, kterému adresoval přesný pas Inler. Bohužel pro domácí fanoušky poslal Mertens míč těsně kolem pravé tyče.
     
    82
    Hosté střídají. Do hry posílají čerstvého Icardiho, zápas naopak končí pro Campagnara.
     
    81
    Neapol právě vstřelila branku!
    Pravděpodobně definitivní pojistku v podobě čtvrtého gólu přidává JOSÉ CALLEJÓN, který zužitkoval přesnou Insigneho přihrávku. Lorenzo Insigne prolétl po levé straně a ve vápně nahrál na opačnou stranu, kde byl za dvěma obránci schovaný Calleójn, který pouze udělal delší krok a zasunul do odkryté branky.
     
    Také Inter chystá další střídání.

    Petr Král

    Dario Becci

    Branky: 9. Higuaín, 39. Mertens (Džemaili), 41. Džemaili, 81. Callejón (Insigne) – 35. Cambiasso (Álvarez), 45+2. Nagatomo

    Karty:   29. Insigne (NEA), 32. Inler (NEA) – 46. Álvarez (INM)   71. Álvarez (INM)


    SSC Neapol: Cabral – Maggio (C), Fernández, Albiol, Réveillére – Insigne, Inler, Džemaili, Mertens (86. Armero) – Callejón, Higuaín (77. Behrami).
    Náhradníci: Reina, Colombo – Uvini, Britos, Cannavaro, Bariti, Radošević, Behrami, Panděv, Zapata, Armero.

    Inter Milán: Handanovič – Campagnaro (82. Icardi), Ranocchia, Rolando – Jonathan, Taïder (61. Kovačić), Cambiasso (C), Álvarez, Nagatomo – Guarín, Palacio.
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Zanetti, Jesus, Andreolli, Wallace, Pereira, Kovačić, Mudingayi, Kuzmanović, Belfodil, Icardi.

    Rozhodčí: Tagliavento — Giallatini, Dobosz
    bahis siteleri