Schalke – Freiburg 2:0 (kon.) | Leverkusen – Frankfurt 0:1 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
0:1 (0:0)
Eintracht Frankfurt
Neděle 15.12.2013, 17:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Bayer Leverkusen
    Poslední týdny jsou pro porýnský celek jako udělané. Svěřenci Samiho Hyypii zvládli postoupit do čtvrtfinále národního poháru, uhájit druhé místo před Dortmundem, ještě si zajistit osmifinále Ligy mistrů a to vše s jedním inkasovaným gólem. Tato sezona se navíc pro Leverkusen stala historickou – po patnácti kolech ještě Werkself na svém kontě nikdy neměla dvanáct vítězství, jednu remízu a dvě prohry. Jedinou vadou na kráse tak zůstává fakt, že na vedoucí Bayern je to prostě stále málo. Bavorský velkoklub si v sobotu sice zajistil titul podzimního krále, avšak Leverkusen mu může zadělat na neklidné zimní spaní, neboť by případným vítězstvím snížil odstup na pouhé čtyři body. Tomu, že dnes Bayer zvítězí, nahrává i fakt, že v zápasech následujících po pohárových střetnutí uprostřed týdne získal 19 z 21 možných bodů a jako jeden ze tří týmů Bundesligy dosud doma neprohrál. Hrát ovšem nebudou moci Palop, Hilbert, Reinartz, Sam a distancovaný Spahić.
     
    Eintracht Frankfurt
    Hosté to už jen z výše zmíněných důvodů dnes nebudou mít jednoduché. Základní skupinu Evropské ligy sice suveréně ovládli a poprvé od sezony 1979-1980 si zahrají na jaře ve třech soutěžích, avšak v domácí lize to je od nich jedna velká mizérie. Trenér Armin Veh je vůbec poprvé v kariéře deset zápasů po sobě bez výhry a jeho tým v Leverkusenu zvítězil naposledy před pěti a půl lety. Na druhou stranu, Eintrachtu se letos daří více venku, kde získal osm bodů z celkových jedenácti a zjednodušeně se dá říci, že mu bude stačit uhlídat Heung-Min Sona, jenž je autorem šesti z posledních deseti branek Leverkusenu. K tomu ale Vehovi nebudou nápomocni Celozzi, Aigner, Meier a Stendera.
     
    Vzájemné zápasy
    Bilance Frankfurtu na hřišti Leverkusenu sice již byla nakousnuta, nicméně je mírně zavádějící. V celkové statistice to pro něj nevypadá tak špatně, z 56 zápasů si odnesl 20 výher a 24 porážek. Pravda, v Porýní je to o něčem jiném. Patnáctkrát se tam radoval z výhry Bayer, osmkrát zápas skončil nerozhodně a zbýlých pět utkání ovládl Eintracht.
     
    Úvodní sestavy:

    Bayer Leverkusen: Leno – Donati, Wollscheid, Toprak, Can – R. Kruse, L. Bender, Rolfes, Castro (C), Son – Kießling.
    Náhradníci: Yelldell – Stafylidis, Cacutalua, Hegeler, Öztunali, Kohr, Derdiyok.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Jung, Zambrano, Anderson, Djakpa – Schröck, Schwegler (C), Flum, Russ, Rosenthal – Joselu.
    Náhradníci: Wiedwald – Oczipka, Inuj, Barnetta, Bakalorz, Kittel, Kadlec.

    Rozhodčí: Stark – Salver, Pickel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Kießling ve středovém kruhu podstoupil první souboj se svým bývalým spoluhráčem a současným kapitánem Frankfurtu Schweglerem. Dle očekávání jej fauloval.
     
    2
    Při dalším útoku se Leverkusen opět provinil faulem.
     
    3
    Na Frankfurtu je v úvodních minutách vidět, že ví, koho má proti sobě a snaží se tak s míčem nakládat mimořádně obezřetně.
     
    4
    Donati uhlídal Rosenthalův náběh a Leverkusen se následně dostal k soupeřově šestnáctce, kde se ale proti fotbalovým řádům provinil Kruse.
     
    5
    Domácí obránci teď snad všichni podskočili centr a zakončovat mohl Flum. Jeho střela byla odražena ven ze šestnáctky k Schweglerovi, jenž rozehrál akci, na jejímž konci byl Djakpův centr do Lenovy náruče.
     
    6
    Frankfurt dvakrát po sobě dostal hodně prostoru v soupeřově šestnáctce a snažil se toho využít, avšak i Joselu se svým střeleckým pokusem neuspěl.
     
    7
    Djakpa špatně a hlavně necitlivě vracel míč Andersonovi, čehož chtěl Leverkusen využít k rychlému brejku, jenomže Kießlingův centr nenašel žádného z jeho spoluhráčů.
     
    8
    Joselu přišlápl Rolfesovi kotník a sudí Stark po chvilce odpískal faul útočníka hostí.
     
    8
    Can neuspěl s kličkou Jungovi a navíc si ještě pokopl míč až za koncovou čáru.
     
    9
    Stefan Kießling si nepočínal zrovna sportovně v souboji se Zambranem a je prvním karetně napomínaným hráčem v tomto utkání.
     
    10
    Frankfurt navíc bude mít výhodu zajímavé standardní situace.
     
    11
    Z které ale nic nevytěžil.
     
    12
    Až potom přišel z Jungovy strany kvalitní centr do šestnáctky a Rosenthal nastřelil levou Lenovu tyč! Teď domácí přežili vlastní smrt.
     
    12
    Zambrano šel poté na vlastní šestnáctce riskantně do souboje s Rolfesem a jistě si oddechl, že sudí Stark nenařídil hru proti brance Frankfurtu.
     
    13
    Castro se pokoušel obloučkem zpoza šestnáctky najít Kießlinga anebo vystřelit, tak či tak, míč skončil vedle Trappovy branky.
     
    14
    Can zbytečným průnikem do středu pole ztratil míč, avšak Frankfurt z toho nic jiného než Djakpovu střelu doprostřed branky a zároveň Lenových rukavic nevytěžil.
     
    15
    Středoví hráči Frankfurtu si po Kießlingově ztrátě míče neporozuměli a zahodili nadějně se rozvíjející útok.
     
    15
    Další Canův centr skončil opět jen u Trappa.
     
    16
    Na hrací ploše zůstal ležet Bender, jehož případné zranění by pro domácí tým bylo další velkou personální komplikací.
     
    16
    Lars Bender, jenž v posledním utkání s Dortmundem vůbec poprvé ve své bundesligové kariéře porazil bratra Svena, je již na nohou.
     
    17
    Jen tak na okraj, pro samotného Svena mělo utkání kromě prohry ještě jednu smutnou dohru a to zranění, které jej možná vyřadí na delší dobu ze hry.
     
    17
    Joselu vytěžil z minima maximum a donutil Lena vyrazit míč na rohový kop.
     
    18
    Frankfurtu se podařilo dostat míč do šestnáctky až napodruhé, Anderson ale stejně hlavičkoval nad.
     
    18
    Donati si zpracoval míč na prsa a okamžitě se pokusil vyslat do velké šance Kruseho, ten se ale v momentě přihrávky nacházel o dobrý metr za celou obrannou linií Eintrachtu.
     
    19
    Ačkoliv se to moc nečekalo, projev Leverkusenu je zatím hodně vlažný. Zato obměněná sestava Frankfurtu do utkání vletěla s chutí a hraje vyrovnanou partii.
     
    20
    Kießling schytal další ránu do obličeje a míč opět nevybojoval. Zatím všechno špatně pro domácího útočníka.
     
    21
    Leno si v klidu na své malé vápno vyběhl pro Jungův centr od postranní čáry.
     
    21
    Jung neprocpal míč přes Rolfese, avšak dostal ještě nabídku ke střele a rozhodl se ji využít. Míč sice nabral v první fázi pěkný směr, nakonec ale skončil mimo.
     
    22
    Leverkusen se teď ani nadvakrát neprotlačil do frankfurtské šestnáctky, nicméně jeho útoky nabývají na intenzitě.
     
    23
    Sudí Stark donutil Castra před rozehrávkou posunout míč o pár metrů vzad a vysloužil si za to nesouhlasný pískot domácích fanoušků.
     
    24
    Castrův centr nakonec nezachytil žádný z jeho spoluhráčů a s míčem tak bude moci znovu operovat Frankfurt.
     
    24
    Kruse si nabíhal na dlouhý pas do šestnáctky soupeře, kde upadl po souboji se Zambranem. Faul se nepískal, od branky bude odkopávat Trapp.
     
    25
    Teď musel hodně rychle na zem Zambrano, protože volný prostor se otevřel před Sonem a ten v případě, že by míč dostal pod kontrolu, by šel sám na Trappa.
     
    27
    Bender podruhé za sebou špatně odcentroval a ihned se za to svým spoluhráčům omluvil.
     
    28
    Momentálně se domácí snaží co nejdéle držet míč a roztáhnout si soupeře.
     
    29
    Son vehementně na hranici šestnáctky reklamoval Jungovu hru rukou, sudí Stark opět zachoval klid.
     
    29
    Benderův centr odhlavičkoval Anderson na rohový kop.
     
    30
    Zambrano vyhlavičkoval míč ven ze šestnáctky a následná nepříjemná Kruseho dorážka byla zbytečná, sudí Stark viděl útočný faul jednoho z domácích fotbalistů.
     
    31
    Son zkusil do šestnáctky proniknout úspěšným soubojem jeden na jednoho a ani tentokrát mu nebylo přáno.
     
    32
    Djakpův centr se o Sona odrazil skoro za koncovou čáru, Leverkusen ale situaci zachránil a Frankfurt tak bude jen vhazovat.
     
    32
    Joselu narazil míč Schröckovi a ten se pětadvacet metrů od branky rozhodl zkusit štěstí. Leno si s přízemní skákavou střelou poradil.
     
    33
    Donatiho nákop do šestnáctky se sice Frankfurtu nepodařilo přesvědčivě dostat pryč, nicméně Leverkusen toho k žádnému zakončení nevyužil.
     
    34
    Domácí se zatím v kombinaci hodně trápí. Naposledy to demonstroval Toprak, jenž velmi nepřesně přihrál na čtyři metry Canovi.
     
    35
    Leverkusen se teď díky faulům Frankfurtu posouvá čím dál blíže brance.
     
    35
    Castrův centr na hranici šestnáctky odhlavičkoval Joselu.
     
    36
    Leverkusen v posledních minutách definitivně přebral iniciativu, avšak Frankfurt mu moc místa nepřenechává a domácí to tak s kombinací mají velmi těžké.
     
    37
    Rosenthal nedokázal vyjet s míčem od vlastní šestnáctky, Kießling jej o něj obral a pak se nechal faulovat Schweglerem. Jedna z nejnadějnějších standardních situací pro Leverkusen.
     
    38
    Castrova střela se vyhnula zdi a následně také brance.
     
    39
    Frankfurt si teď často vypomáhá i se svým brankářem a Leverkusenu míč příliš nepůjčuje.
     
    40
    Son byl přistižen v metrovém ofsajdu.
     
    40
    Jung se snažil v šestnáctce najít jednoho z dobře nabíhajících spoluhráčů, avšak Leverkusen se dobře vrátil a ojedinělou akci zastavil.
     
    41
    Donatiho centr do šestnáctky nakonec našel Kießlinga, po jehož hlavičce a akrobatickém zásahu Zambrana se míč odrazil k úplně volnému Benderovi, jemuž ale v rozhodující okamžik podjely nohy a domácí záložník tak nedokázal z nadějné pozice doklepnout míč.
     
    42
    Toprak srazil Schröckovu přihrávku do šestnáctky na rohový kop.
     
    43
    Po chvíli tu je další rohový kop hostí.
     
    43
    Tentokrát si Leverkusen poradil ještě lépe, Frankfurt ale díky autovému vhazování zůstane u míče.
     
    44
    Postupná akce Leverkusenu skončila jen Kruseho centrem k Trappovi.
     
    45
    Djakpa následně individuálním řešením ztratil míč a mohl poděkovat Russovi, jenž Leverkusenu na šestnáctce odpálil míč.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Poslední utkání šestnáctého bundesligového kola nám ve své první půli příliš fotbalové krásy nenabídlo. Prakticky jsme sledovali jen jednu nebezpečnou situaci a to ve dvanácté minutě, kdy Rosenthal po Jungově centru trefil brankovou konstrukci Leverkusenu. Nezbývá, než doufat, že ve druhém poločase, který začne krátce po půl sedmé, se herní projev obou týmů zlepší.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Can na pozici levého beka minul poměrně jednoduchý míč a zadělal tak svému týmu na pořádné problémy, které sám později vyřešil.
     
    46
    Leverkusen následně díky Castrově sólo akci dokázal vyvést míč, který nakonec na branku vyslal Kruse. Trapp míč pouze posunul na rohový kop.
     
    47
    S nímž neměl Frankfurt větších potíží.
     
    47
    Nicméně, Leverkusen nadále svírá Frankfurt u jeho šestnáctky.
     
    48
    Joselu si hlasitě zaprotestoval a sudí Stark mu dal chvíli poté zapravdu.
     
    49
    Frankfurt se hravě natlačil před Lenovu šestnáctku, do níž ale ze strany nedokázal odcentrovat Flum. Od branky bude odkopávat Leno.
     
    49
    Can se u postranní čáry dostal do sevření dvou protihráčů a nakonec vybojoval standardní situaci pro svůj tým.
     
    49
    Canův centr Trapp vyboxoval před šestnáctku ke Krusemu, jenž po zpracování poslal míč hodně vedle frankfurtské branky.
     
    50
    Son si chtěl obhodit Carlose Zambrana, jenomže ten mu nastavil tělo a korejský ofenzivní hráč přes něj přepadl. Žlutá karta pro stopera hostí.
     
    51
    Castrův centr na malém vápně našel Wollscheida, jehož hlavičku v klidu utlumil Trapp.
     
    52
    Kruse dostal skvělou přihrávku ke koncové čáře, odkud před prázdnou brankou hledal Kießlinga, před nímž ale na rohový kop zasáhli Zambrano s Andersonem.
     
    52
    Tento Castrův centr dokázal Frankfurt odvrátit na přední tyči, Schröck poté při snaze vyvézt míč fauloval.
     
    53
    Další faul přišel o pár metrů dál, Schwegler se provinil proti Benderovi.
     
    54
    Djakpa skvěle nastavil tělo proti Krusemu a pohlídal cestu míče za koncovou čáru. Odkop od Trappovy branky.
     
    55
    Kießling si vzal míč na levé straně a potáhl jej až před šestnáctku, kde nakonec nedokázal vystřelit.
     
    55
    Kruse dostal míč za obranu a přetlačil také Zambrana, jenomže pak se dostal do velkého střeleckého úhlu a stejně trefil jen vracejícího se stopera hostí.
     
    55
    Po delší době připadl míč Frankfurtu.
     
    56
    Son vzal řešení celého přečíslení na sebe a Trapp jeho střelu pouze vyrazil, nicméně dobíhající Schwegler míč razantně odkopl.
     
    57
    Joselu se přetlačoval s Toprakem, domácí stoper jej nakonec zatáhl za dres a míč tak patří Frankfurtu.
     
    57
    Jenomže ten se zbytečně komplikovanou kombinací míče zbavil. Ostatně, Jung za to hned svým spoluhráčům vyhuboval.
     
    58
    Schröckův optimistický centr proletěl celou šestnáctkou, aniž by se jej někdo z ostatních hráčů dotkl.
     
    59
    Can zklamal při dalším řešení situace u šestnáctky Frankfurtu, když dal Sonovi nechytatelný míč.
     
    60
    Po hodině hry tak v BayAreně nadále na branku čekáme. Frankfurt je teď pod menším tlakem.
     
    61
    Castro lehce zahrál rukou a sudí Stark okamžitě přerušil hru.
     
    61
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Ačkoliv se jednalo o provinění ve středu pole, Frankfurt rozehrál do strany, odkud úplně volný Jung odcentroval na malé vápno, kde výšku centru neodhadl Wollscheid a za ním skákající MARCO RUSS poslal míč za Lena.
     
    63
    Kießling obral o míč u postranní čáry Schröcka a založil akci, na jejímž konci bylo nadějné zakončení Donatiho, které se Trappovi podařilo vytáhnout na rohový kop!
     
    63
    Z nějž byl Leverkusen opět neškodný.
     
    65
    Frankfurtu se teď alespoň na chvíli podařilo zamknout Leverkusen na jeho polovině.
     
    66
    Joselu upadl před šestnáctkou, sudí Stark ale jeho troufalý pád neodpískal.
     
    67
    Can se daleko za šestnáctkou soupeře odhodlal k nůžkám, po nichž míč skončil vedle Trappovy branky.
     
    67
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Lars Bender, přichází Jens Hegeler.
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Robbie Kruse, přichází Eren Derdiyok.
     
    68
    Kießling po další dobré práci Castra neuspěl se střeleckým pokusem zpoza šestnáctky. Opět byla jeho střela zablokována.
     
    69
    Sudí Stark opět velmi přísně posoudil okamžik, v němž se Rolfes letmo dotkl míče rukou.
     
    70
    Schröck fauloval Rolfese, jenž toho měl pro tu chvíli až nad hlavu a tak lehce vypěnil. Vše se obešlo bez nějakých pohovorů u rozhodčího a tak mohl přijít Donatiho centr do šestnáctky, který nedoskočil Kießling.
     
    70
    Jens Hegeler před šestnáctkou podsekl Josela, nadějný přímý kop pro Frankfurt.
     
    71
    Djakpův pokus nebyl vůbec špatný, nicméně pod břevno se nakonec nevešel.
     
    72
    Son zůstal ležet na zemi, avšak jeho spoluhráči hru nepřerušili. Po nepovedené akci svých spoluhráčů se Korejec postavil zpátky na nohy a vše si s Flumem vyříkal.
     
    73
    Russ se pokusil vystřelit z pořádné dálky, avšak jeho pokus nevyšel.
     
    73
    Leverkusen ihned vzal míč a podnikl rychlý brejk, jejž nepřesnou hlavičkou z dobré pozice po Kießlingově centru zakončil Toprak!
     
    74
    Can získal pro Leverkusen rohový kop.
     
    74
    Menší mlýnice na malém Trappově vápně skončila pro Frankfurt dobře.
     
    75
    Schrock mohl jít sám na Lena, do cesty se mu však postavil Wollscheid a nechal se faulovat. Následně se ještě pokoušel vypíchnout míč Rosenthal, avšak jeho snaha byla zbytečná.
     
    76
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Marco Russ, přichází Tranquillo Barnetta.
     
    76
    Derdiyok sice odtlačil Junga, nicméně toho nedokázal využít a z nadějného průniku je jen rohový kop.
     
    77
    Který se bude po chvíli opakovat.
     
    77
    Míč v šestnáctce propadl k úplně volnému Rolfesovi, jehož levačka jej ale vrátila jen k Trappovi.
     
    78
    Johannes Flum sestřelil Sona a je dalším držitelem žluté karty z tohoto utkání.
     
    79
    Frankfurt se ani za tak příznivého stavu nebojí útočit, po další akci zakončoval z těžké pozice nepřesně Rosenthal.
     
    79
    Trapp vyboxoval bezpečně daleko Canův centr a ještě se přitom ostře srazil s Kießlingem.
     
    80
    Domácí se čím dál více tlačí do šestnáctky, kde po jednom ze vzájemných soubojů vzplanuly vášně mezi Kießlingem a Flumem.
     
    81
    Leverkusen sehrál další výbornou akci na jeden dotek, avšak Trapp proti Castrově ráně z voleje skvěle zakročil! Roh pro Leverkusen.
     
    81
    Ani tato standardní situace se Leverkusenu nepodařila.
     
    82
    Kießling se v šestnáctce odpoutal od svého strážce, avšak Donatiho centr hlavou posunul jen do Trappových rukavic.
     
    82
    Po dalším Schröckově faulu sice Leverkusen získal míč, avšak nerozehrál jej z klidu a sudí Stark hru přerušil.
     
    83
    Po řadě problémů dostal Frankfurt míč ven ze svého pokutového území.
     
    83
    Leverkusen nadále pokračoval ve svém snažení, Toprak se dostal na malém vápně k míči, avšak místo razantní střelou svým lobem přehodil branku vybíhajícího Trappa!
     
    84
    Schröck se pokoušel vymodlit si faul u rohového praporku. Před zraky asistenta sudího Salvera neuspěl.
     
    84
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Giulio Donati, přichází Levin Öztunali.
     
    85
    Frankfurt nevěděl, co udělat z Öztunalim, až se mu pod nohy položil Pirmin Schwegler a skluzem jej zastavil. Nadějná standardka pro Leverkusen.
     
    86
    Castrův centr však nenašel nikoho z domácích fotbalistů.
     
    86
    Leverkusen přerušil nadějně se rozvíjející akci Leverkusenu kvůli ležícímu Djakpovi. Simon Rolfes pak ještě za protesty dostal žlutou kartu.
     
    87
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Stephan Schröck, přichází Marvin Bakalorz.
     
    88
    Leverkusen se znovu natlačil před šestnáctku, jenomže Derdiyokovi byl po Castrově centru odpískán milimetrový ofsajd.
     
    88
    Žlutou kartou byl ještě oceněn také Philipp Wollscheid.
     
    89
    Frankfurt zavřel svou šestnáctku a odmítá do ní kohokoliv vpustit.
     
    90
    Začala poslední minuta utkání, Bayer má míč v držení.
     
    90
    Joselu si dokázal dát míč kolem Hegelera a vystřelit. Hegeler mu nicméně ještě do rány vstoupil a srazil ji na rohový kop.
     
    90+1
    Přidávají se tři minuty, Frankfurtu se rohový kop nepovedl.
     
    90+1
    Na hrací ploše zůstal ležet Zambrano. Hra se opět přerušuje.
     
    90+2
    Zambrano odchází za doprovodu pískotu domácích fanoušků za postranní čáru.
     
    90+2
    Hegeler se jen zúčastnil souboje s Flumem a ten se ocitl na zemi. Píská se proti Leverkusenu, jehož naděje tímto končí.
     
    90+3
    Toprak ještě u postranní čáry fauloval Rosenthala, Frankfurt od cenného vítězství dělí vteřiny.
     
    90+4
    Barnetta ještě pod sebe předložil míč Bakalorzovi, jenž nadějnou střelou nakonec přestřelil.
     
    90+4
    Poslední útok Leverkusenu končí u Trappa.
     
    90+4
    V závěru utkání je ještě nařízen pokutový kop po faulu Castra na Bakalorze!
     
    90+5
    Míč si na značku pokutového kopu postavil Joselu.
     
    90+6
    Joselu kopl míč po pravé Lenově ruce, kam se také domácí brankář natáhl a míč s přispěním břevna vyrazil!
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Eintracht Frankfurt bez Václava Kadlece protrhl své výsledkové trápení a po deseti ligových zápasech bez výhry uspěl na hřišti druhého týmu tabulky Leverkusenu. Vítězství mu zajistila Russova hlavička z 61. minuty. Děkujeme vám za pozornost. (19:24:36)

    Daniel Polách

    Branky: 61. Russ (Jung)

    Karty:   9. Kießling (LEV), 70. Hegeler (LEV), 86. Rolfes (LEV), 88. Wollscheid (LEV) – 50. Zambrano (FRN), 78. Flum (FRN), 85. Schwegler (FRN)

    Neproměněná penalta: 90+6. Joselu (FRN), brankář Leno zneškodnil


    Bayer Leverkusen: Leno – Donati (84. Öztunali), Wollscheid, Toprak, Can – R. Kruse (67. Derdiyok), L. Bender (67. Hegeler), Rolfes, Castro (C), Son – Kießling.
    Náhradníci: Yelldell – Stafylidis, Cacutalua, Hegeler, Öztunali, Kohr, Derdiyok.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Jung, Zambrano, Anderson, Djakpa – Schröck (87. Bakalorz), Schwegler (C), Flum, Russ (76. Barnetta), Rosenthal – Joselu.
    Náhradníci: Wiedwald – Oczipka, Inuj, Barnetta, Bakalorz, Kittel, Kadlec.

    Rozhodčí: Stark – Salver, Pickel
    bahis siteleri