Almería – Espanyol 0:0 (kon.) | Real Sociedad – Real Betis 5:1 (kon.) | Sevilla – Ath. Bilbao 1:1 (kon.)
Atlético – Valencia 3:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
5:1 (1:1)
Real Betis
Neděle 15.12.2013, 17:00 • Estadio Municipal de Anoeta (Donostia-San Sebastián) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Tak nakonec přece jen ještě jedna změna skóre. Do frustrované obrany Betisu přidává další zářez XABI PRIETO, který si přesně naskočil na centr a dává již pátý gól svého týmu v tomto utkání.
     
    68
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Vedení Sociedadu je již navíc tříbrankové. IMANOL AGIRRETXE dostal dobrou přihrávku na vrchol šestnáctky a rychlou střelou k pravé tyči nedal Andersenovi šanci. Rozbor hostů ve druhém poločase pokračuje.
     
    63
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Tak se ANTOINE GRIEZMANN konečně dočkal, krásně si naběhl k pravé tyči a přesně na nohu mu přistál centr Vely. Pro Griezmanna už nebylo žádným problémem poslat míč do odkryté branky.
     
    55
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    První roh Sociedadu ještě úspěšný nebyl, ale opakovaná situace z druhé strany již branku přinesla. Centrovaný míč dopadl přesně na hlavu IONA ANSOTEGIHO, který míč umístil nechytatelně pod horní tyč.
     
    19
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Odměna v podobě vyrovnání na sebe nenechala dlouho čekat. JORGE MOLINA si naběhl mezi dva obránce a po přihrávce od Vadilla se raduje z vyrovnání. Defenzíva Sociedadu nyní zaspala a může litovat.
     
    6
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    IMANOL AGIRRETXE si perfektně naběhl do volného prostoru, dostal přihrávku mezi dva obránce a chladnokrevně překonal vyběhnutého Andersena. Sociedad se tak velmi rychle dostává do vedení.

    Jozef Valenčík

    Branky: 6. Agirretxe (Pardo), 55. Ansotegi (Pardo), 63. Griezmann (Vela), 68. Agirretxe (Pardo), 85. Prieto (Ángel) – 19. Molina (Vadillo)

    Karty:   39. Prieto (RSC), 43. I. Martínez (RSC), 48. Ansotegi (RSC), 66. Griezmann (RSC) – 44. Amaya (RBE), 60. Molina (RBE)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, Ángel – Vela, Bergara, Prieto (C), Pardo (76. Elustondo), Griezmann (80. G. Castro) – Agirretxe (72. Seferović).
    Náhradníci: Zubikarai – Cadamuro, Zaldúa, Elustondo, Ros, G. Castro, Seferović.

    Real Betis: Andersen – Chica, Paulão, Amaya, Nacho (C) – R. Castro, L. Reyes, Verdú (72. Matilla), Nono (60. Moreno Juanfran), Vadillo (73. Sevilla) – Molina.
    Náhradníci: López – Vilà, Figueras, Matilla, Moreno Juanfran, Sevilla, J. Carlos.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Rubio
    bahis siteleri