Banská Bystrica – Košice 2:4 (kon.) | Žilina – Skalica 5:7 (kon.) | Trenčín – Poprad 7:4 (kon.)
Martin – Nitra 3:1 (kon.) | Piešťany – Zvolen 1:2 (po pr.)
konec
HK VITAR Martin
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HK Nitra
sk Neděle 15.12.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Bezgólová záverečná tretina je minulosťou a s ňou sa skončilo aj nie príliš atraktívne stretnutie medzi domácim Martinom a hosťujúcou Nitrou. Favorit svoju pozíciu neobhájil a Nitra odchádza na vianočné dovolenky po prehre o rozdiele dvoch gólov.

    Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera. (19:15:33)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Prebieha posledná minúta tohto stretnutia. Martinskí fanúšikovia už oslavujú zisk troch bodov.
     
    58:57
    A v rohu klziska vypukla menšia potýčka. Boli v nej hráči oboch celkov, ale nešlo o nič vážne. Rozhodcovia situáciu upokojili a vylučovať sa nebude.
     
    57:42
    Nie len fanúšikovia a hráči, ale aj my z pozície komentátorského stanovišťa si už želáme koniec duelu. Nitra sa s prehrou už zmierila a na ľadovej ploche nevidíme žiaden boj.
     
    56:44
    Všetci vylúčení hráči sú už na ľadovej ploche, hráme v plnom počte.
     
    56:02
    Z ľavej strany letela na Čechovu bránu prudká rana v podaní Lukáša Nováka. Puk bol ešte tečovaný, ale aj napriek tomu v sieti neskončil.
     
    55:39
    Je veľmi pravdepodobné, že hostia už s výsledkom nič neurobia. Hráči oboch celkov iba "ťahajú nohy po ľade" a zápas rozhodne nepatrí do kategórie atraktívnych.
     
    54:44
    Ale presilovka nitrianskych hokejistov žiadne ovocie nepriniesla. Práve naopak, na ľade opäť raz pracujú emócie a na trestnú lavicu odchádza hosťujúci Stümpel a domáci Smrek. Obaja za krosček.
     
    54:11
    Konečne zaujímavý moment, bude sa vylučovať. Na trestnú lavicu odchádza domáci Dírer za hákovanie.
     
    53:31
    To isté sa ale deje aj na opačnej polovici ľadovej plochy. Hokejistom sa už d žiadnych bojov nechce.
     
    53:00
    Skúsený Tománek by rád pomohol svojim nejakým presným zásahom,a le nedarí sa mu. Na ľade je už príliš dlho a tak puk iba nahadzuje na zadný mantinel za Čecha a celá jeho formácia odchádza striedať.
     
    51:48
    Fanúšikovia v Martine výrazne stíchli a vôbec sa im nemôžeme čudovať. Na ľade to vyzerá na absolútny antihokej, ktorý sa snáď nemôže páčiť ani samotným hráčom.
     
    50:59
    V týchto chvíľach sa hra predvedená na ľadovej ploche ani príliš opísať nedá. Sprevádza ju množstvo nepresností a diváci sa skutočne nemajú na čo pozerať.
     
    50:13
    A hosťujúca ofenzíva teraz poriadne vyšachovala svojho súpera. Chýbali centimetre a puk by bol skončil na hokejke niektorého z nitrianskych hokejistov pred odkrytou bránou.
     
    47:38
    Robustný obranca Michal Novák vypálil od útočnej modrej čiary a Čech mal so zakončením ešte značné problémy. Hamrák sa pokúsil dorážať, no inkasoval hit a skončil na zemi.
     
    47:02
    Nitra sa všemožne snaží o zníženie náskoku a návrat do zápasu, ale zo strany hostí to vôbec nie je to, na čo sú ich fanúšikovia zvyknutí.
     
    45:28
    Nitra hrá v plnom počte, dokázala sa ubrániť bez zjavnejších ťažkostí.
     
    44:46
    Hosťujúci Stümpel ukázal svoj prehľad na ľade a pre svoj tím získal ďalšie cenné sekundy. Táto početná výhoda domácim vôbec nevychádza.
     
    44:21
    Hosťujúci Kmeč vybojoval kus čiernej gumy a vyhodil ho cez všetky čiary na opačnú polovicu ľadovej plochy.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Klíma (Rožník), 13. Tupý (Galamboš), 26. Markovič (Galamboš, Važan) – 22. L. Novák (Stümpel, Nádašdi)


    HK VITAR Martin: Čech – Smrek, Pacalaj, Novotný, Ďatelinka, Tupý, Brcko, Nitriansky, Pástor – Markovič, Glamboš, Važan – Rožník, Fujerík, Klíma – Themár, Dírer, Cíger – Šugár, Jurášek, Zlocha
    HK Nitra: Kristan – Pavlíček, Milo, Ordzovenský, Nádašdi, Ďurkech, M. Novák, Štumpf – Kováčik, Chrenko, Ručkay – Tománek, Stümpel, L. Novák – Segľa, Hamrák, Bajtek – Rzavský, Kmeč, Pupák

    Rozhodčí: Lokšík – Výleta, Holienka
    bahis siteleri