Havlíčkův Brod – Přerov 3:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (0:2, 3:1, 0:3)
HC ZUBR Přerov
Neděle 15.12.2013, 14:00 • Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Přerov díky výtečně zvládnuté poslední třetině zvítězil 6:3 a z Kotliny si domů odveze veledůležité tři body. To je ode mě pro dnešek z Havlíčkova Brodu vše. Děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. Na závěr bych si vás ještě dovolil pozvat na zítřejšího utkání havlíčkobrodského A-mužstva, jež v Kotlině od 17:30 hostí Beroun. Na shledanou. (16:07:56)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Jakub Kraučuk vyvezl od obranné modré čáry puk a z prostoru pravého kruhu hledal před branku najíždějícího Jana Jelínka, ale ten se k puku nakonec v tísni nedostal.
     
    59:15
    Ivo Blahunek se chytrou kličkou uvolnil na vrcholu kruhů a z mírného úhlu na pravé straně po chvíli zakončoval. Trefil však jen chrániče před sebou stojícího Rostislava Klofáče.
     
    58:45
    Situace se opakuje. Přerov opět až ve svém pásmu.
     
    58:29
    Znovu odpálili mladí Rebelové kotouč až do blízkosti gólmana Kašpárka, kam se musejí hosté vracet.
     
    58:10
    Domácí vyhazují ihned po vhazování.
     
    58:03
    Tlak Moravanů vyústil v další prohřešek proti pravidlům. Martin Polák (HBR) usedá ke dvěma minutám za krosček.
     
    57:49
    Přerov se drží v útočném pásmu a i když se mu nedaří zakončit, úplně mu to za současného vedení o tři branky stačí.
     
    57:19
    Až teď musela maskovaná opora Zubrů zasáhnout do hry, ale střela ze strany, jíž navíc dobře viděla, jí nemohla v prostoru u přední tyčky zaskočit.
     
    56:50
    Přerov má otěže utkání pevně ve svých rukách a jde si za tříbodovým vítězstvím. Rebelům se vůbec nedaří ohrozit brankáře Kašpárka, který je takřka bez práce.
     
    56:20
    Kotouč se teď zdržuje především ve středním pásmu, odkud se ani jednomu z týmů nedaří projet do soupeřova území.
     
    55:45
    Havlíčkův Brod se probil do útočného pásma, ale zde se s kotoučem dlouho neudržel. Přerovská defenziva znovu odvedla svou práci na jedničku a vyvezla puk do bezpečí.
     
    55:20
    V rohu havlíčkobrodského pásma zůstal ležet po tvrdém souboji otřesený Michal Pochyla, ale po chvíli se postavil sám na brusle a odjel na střídačku. Naštěstí by měl být v pořádku.
     
    55:00
    Domácí ještě zdaleka neskládají zbraně. Rozhodně se jim nedá upřít snaha, ale psychická výhoda i herní kvalita jsou teď jednoznačně na straně Zubrů.
     
    54:40
    Jakub Müller stále nemá dost a i nadále prověřuje pozornost brankáře Nahodila. Tentokrát vyslal z mezikruží střelu, jež skončila v rukavici mladého gólmana Rebelů.
     
    54:00
    Havlíčkův Brod je teď na ledě jako opařený a horko těžko se probíjí do útočného pásma, natož do nějaké střelecké pozice. Pokud hosté nepoleví, tříbodový zisk jim zřejmě už neunikne.
     
    53:30
    Hosté jsou na koni a i nadále zaměstnávají brodskou obrnu v čele s Dominikem Nahodilem. Ten musel ukrýt v náruči u přední tyčky dvě střely z levého kruhu, když na něj pálili Ivo Blahunek a Jakub Metelka.
     
    52:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jestli to měli Rebelové před chvílí hodně těžké, tak teď už to platí dvakrát tolik! Pavel Tomaník přihrál JAKUBU MÜLLEROVI, který se v mírném úhlu na pravé straně rychlou kličkou zbavil protihráče, čímž se zcela uvolnil těsně před Nahodilovým brankovištěm, a v pádu skóroval po ledě přesně k levé tyči! Asistence: Pavel Tomaník.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Krajcigr (Polák), 29. Bušek (Semrád, Bancíř), 40. Klofáč (Bušek) – 3. Tomaník (Svoboda, Novák), 10. Kubíček (Daniš), 33. Smolka (Müller), 46. Tomaník (Pecha), 52. Kubíček (Novák, Blahunek), 53. Müller (Tomaník)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Kekula) – Klofáč, Mendl (C), Suchý, Krajcigr, Bancíř, Vacek, Lacina – Křížek, Semrád, Kraučuk, Polák, Abbrent, Kořenář, Cejpek, Jelínek, Bušek, Přibyl.
    HC ZUBR Přerov: Kašpárek (Schneider) – Novák (C), Smolka, Metelka, Daniš, Podepřel, Žůrek – Tomaník, Müller, Pecha, Blahunek, Kubíček, Heralt, Pochyla, Jančařík, Solař, Vlach.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri