Jihlava – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Motor ČB 3:2 (kon.) | Most – Olomouc 0:2 (kon.)
Havířov – Kadaň 3:0 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 5:0 (kon.) | Beroun – Třebíč 0:2 (kon.)
Ústí n/L – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Sportovní klub Kadaň
Středa 18.12.2013, 18:00 • K&K Pneu aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Račuk mohl v samotném závěru utkání připravit brankáře Danečka o čisté konto, když do zcela odkryté branky mířil svůj projektil. Nedokázal však zamířit přesně, a tak trefil pouze boční síť branky.
     
    59:32
    Erik Hrňa (HAV) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    56:44
    Mazanec dostal jedinečnou šanci na snížení, když se k němu odrazil puk do palebné pozice. Kadaňský útočník stál zhruba pět metrů před brankou a pálil tvrdý projektil na branku, puk však skončil ve hbité lapačce brankáře Danečka.
     
    52:56
    Po rychlé přihrávce zpoza branky se ke střele dostal Gajovský, který z bezprostřední blízkosti nechal vyniknout lapačku brankáře Danečka!
     
    51:20
    Jiří Klimíček (HAV) a Tomáš Bartejs (KAD) vyloučeni na dvě minuty za hrubost.
     
    48:17
    Jakub Šlahař stál před brankou a zpoza konstrukce mu přistál puk přímo na čepeli. Šlahař s ničím neotálel a pálil, trefil však beton Strmeně a od toho se kotouč odrazil od tyče ven do pásma! Velké štěstí v podání Kadaně.
     
    46:53
    Ton pálil z mezikruží bez přípravy, Daneček se proti němu rychle přesunul, ale málem až příliš moc. Nakonec brankář Havířova puk vyrazil mimo.
     
    38:20
    Další nebezpečné střídání, které mohlo klidně skončit brankou! Nejprve Marosz s Klimšou motali obráncům soupeře hlavy, pak se ke střele dostal Graca a jeho pokus vyrazil Strmeň vší silou těsně vedle sebe.
     
    35:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ ŠEDIVÝ si teď sám vytvořil brankovou situaci a také ji ukázkově proměnil! S pukem míchal v rohu kluziště tak dlouho, dokud se nedostal na vrchol kruhu, ze kterého trefil přesně bližší tyčku Strmeňovi svatyně. Využitá přesilovka!
    Asistence: Peter Bezuška.
     
    33:29
    Petr Mainer (KAD) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    31:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích končí druhou brankou! Ondřej Šedivý nahrával puk z rohu kluziště před branku, kde si sjížděl Michal Sztefek, ten sice puk do branky zasunout nedokázal, nicméně kotouč se po odrazu dostal k ERIKU HRŇOVI, který si po rychlém objetí branky poradil podstatně lépe!
    Asistence: Michal Sztefek, Ondřej Šedivý.
     
    24:17
    Ondřej Šedivý se po krásné individuální akci dostal až před branku, přestože měl brankáře Strmeně takřka na lopatkách, nedokázal puk zasunout do branky, jelikož mu na dlouhý bekhend na poslední chvíli utekl.
     
    20:28
    Jiří Charousek (KAD) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    17:30
    Robert Říčka se s pukem motal v útočném pásmu tak dlouho, dokud se nedostal na pravý kruh, odkud pálil skrytou střelu za obráncem soupeře. Strmeň puk vyrazil na poslední chvíli vyrážečkou a o pár sekund později tentýž hráč nastřelil tyčku!
     
    17:01
    Gajovský se s pukem prokličkoval až před branku a brankář Daneček proti němu vytáhl opět brilantní zákrok, když se na brankovišti rozplácl jako ryba na suchu! Ani další dorážející útočník Kadaně jej prostřelit nedokázal.
     
    16:43
    Charousek vypálil z vrcholu kruhu nebezpečný projektil a brankář Daneček nyní ukazuje, proč vykonává v týmu brankářskou jedničku. Jeho vyrážečka byla přesně na místě.
     
    16:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Miroslav Škumát zavezl puk do útočné třetiny, s pukem nic dlouho nevymýšlel a napálil jej na branku. Tam se od shluku hráčů odrazil za záda brankáře Strmeně, a jako poslední se jej dotkl autor branky JAN DANEČEK. Přestože se na brankovišti puk ještě nějakou dobu klouzal, nikdo z přítomných hráčů už se jej nedotkl. Kotouč tak skončil v brance. Asistence: Miroslav Škumát.
     
    14:41
    Po nahození hostů rozehrával kotouč za brankou Daneček, ale puk se dostal k připravenému Račukovi, před kterým na chvíli stála prázdná branka. Jakmile však vystřelil, byl již brankář Havířova na svém místě a puk vyrazil.
     
    09:32
    Šedivý nabídl skvělou přihrávku ze strany na volného Sztefka, který pálil bez přípravy. Jeho pokus mu ale nesedl, protože mu kotouč na poslední chvíli odskočil. Brankář Strmeň tak v této vyložené šanci nemusel ani zasahovat.
     
    08:20
    Jakub Stehlík (KAD) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    06:53
    Lubomír Vosátko (HAV) vyloučen na dvě minuty za podražení.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 17. J.Daneček (Škumát, Pechanec), 32. Hrňa (Sztefek, Šedivý), 36. Šedivý (Bezuška)


    AZ Havířov: Daneček (Matoušek) – Bezuška, Vosátko "A", Krisl "C", Punčochář, Graca, Koma, Klimíček – Šedivý, Hrňa, Sztefek – Jakúbek, Šlahař, Maruna "A" – Říčka, Marosz, Klimša – Daneček, Pechanec, Škumát
    Sportovní klub Kadaň: Strmeň (Řehoř) – Opalek, Bartejs, Szakál "C", Prošek, Stehlík, Trefný, Mazanec – Novák J., Novák L., Chrpa – Račuk, Hanták, Hammerbauer – Gajovský, Chlouba, Mainer – Ton, Charousek "A", Jíra "A"

    Rozhodčí: Trombík – Barteček, Vengřín

    Diváci: 1 745
    bahis siteleri