Michalovce – Topoľčany 3:1 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Prievidza 3:1 (kon.)
Detva – SR 18 5:1 (kon.)
po prodl.
HC Prešov 07
4:3 (1:1, 1:2, 1:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Středa 18.12.2013, 17:00 • Ice arena • 1. liga (SR)
Partner:
     
    62:52
    Prešov dal gól!
    Je rozhodnuté! Obrovská radosť v Prešove! Ivančo zachytil puk po chybe súpera, poslal ho na IGORA HALÁSA medzi kruhmi a ten bleskvou nečakanou strelou medzi betóny rozhodol o výhre domácich!

    Asistencia: Erik Ivančo
     
    58:18
    Prešov dal gól!
    A nakoniec vyrovnáva! Za bránkou mal puk Krempaský, mal tak JURAJA PROKOPA, ktorý bol vo veľkom uhle, napriek tomu dokázal nájsť malú medzierku medzi tyčkou a brankárom!

    Asistencie: Boris Krempaský, Filip Podsedlý
     
    38:06
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Prešov ale robí hrubú chybu! Úplne zbytočný gól, keď zlú prihrávku zachytyil Hamrák, prihral JOZEFOVI IŠTOCYMU, ten si nakorčuľoval pred brankára a strelou do horného rohu vrátil hosťom vedenie!

    Asistencia: Jozef Hamrák
     
    34:38
    Prešov dal gól!
    Krásne sa to teraz ale individuálne podarilo JURAJOVI PROKOPOVI, ktorý prešiel cez dvoch obrancov, njaznačil strelu, ešte spravil krok vpred a do horného robu vyrovnáva stav stretnutia!

    Asistencia: Radoslav Slávik
     
    22:23
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Gól prakticky z ničoho dali Spišiaci! Podsedlému nevyšla akcia, stratil puk, ktorý získali hostia, po prihrávke sa pred brankárom sa ocitol puk aj hokejka PATRIKA ROSENBERGA, ktorá poslala hostí do vedenia!

    Asistencie: Igor Hamrák, Jozef Ištocy
     
    10:22
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia ale vyrovnávajú. Rýchla akcie, pred bránku presná prihrávka od Smotrilu na FRANTIŠKA KOKYHO, ktorý s ľahkosťou posiela puk popod brankára.

    Asistencia: RIchard Smotrila
     
    03:47
    Prešov dal gól!
    A to sa im vypláca, ihneď po buly prišla prihrávka od Halása k tyči, kde bol ĽUBOMÍR SABOL a bleskovou strelou posiela Prešov zaslúžene do vedenia!

    Asistencie: Igor Halás

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 4. Sabol (Halás), 35. Prokop (Slávik), 59. Prokop (Krempaský, Podsedlý), 63. Halás (Ivančo) – 11. Koky (Smotrila), 23. Rosenberg (Hamrák, Ištocy), 39. Ištocy (Hamrák)


    HC Prešov 07: Kmeť (Marton) – Malina, Tkáč, Ejem, Slávik, Ivančo, Ružička, Guntáš – Kohutiar, Sabol "A", Halás – Krempaský, Prokop "A", Podsedlý – Tahotný, Tomčák, Fusek – Renčok, Chalupa
    HK Spišská Nová Ves: Smik (Gavalier) – Rojkovič, Vartovník "A", Gurčík "A", Cvengroš, Džerenga, Hoffman – Kucirko, M. Findura "C", Ihnaťo – Škovira, Koky, Smotrila – Rosenberg, Ištocy, Hamrák – Janovčík, P. Findura, Wesselnyi

    Rozhodčí: Štefik – Vyšný, Hric
    bahis siteleri