Boston – Calgary 2:0 (kon.) | Buffalo – Winnipeg 4:2 (kon.) | Toronto – Florida 1:3 (kon.)
NY Islanders – Tampa 2:3 (1:2 po s.n.) | Montreal – Arizona 3:1 (kon.) | Detroit – Anaheim 2:5 (kon.)
Philadelphia – Washington 5:2 (kon.) | St. Louis – San Jose 2:4 (kon.) | Nashville – Chicago 1:3 (kon.)
Minnesota – Vancouver 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Colorado 3:2 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 3:0 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
San Jose Sharks
Středa 18.12.2013, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Brankář Jaroslav Halák opouští svou klec a St. Louis hraje v šesti mužích na ledě!
     
    57:59
    Dobrá příležitost Blues na vstřelení branky. San Jose je totiž oslabeno za zdržování hry, když vyhodilo kotouč přes plexisklo. Trest odypká Logan Coture (SJS).
     
    49:52
    San Jose nyní bude muset bránit oslabení, kdy bude mít o jednoho hráče v poli méně. Střelec předchozí branky a útočník Martin Havlát (SJS) se provinil hákováním.
     
    48:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Šance domácích před brankářem Niemim a hned se zase hra přesunuje na druhou stranu hrací plochy. Tam nejdříve střílí puk do výstroje Jaroslava Haláka Justin Braun. Avšak následně se kus černé gumy odráží k na levé straně samotnému MARTINU HAVLÁTOVI, který trefuje prázdnou část domácího zařízení. Halák už byl nyní bezmocný. Asistence: Justin Braun, Patrick Marleau
     
    39:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Důležitá branka do šatny, kterou dává domácí výběr. Opět se ukazuje, že ve vzájemných zápasech obou týmů padá hodně gólů. Zároveň se prosazuje další obránce, když od modré svou tvrdou střelu posílá na Niemiho branku JAY BOUWMEESTER. Gólman Sharks už nedokázal včas vytasit svou lapačku do správného místa a inkasuje. Asistence: Alex Pietrangelo, Alexander Steen.
     
    39:28
    Bude se vylučovat. Tommy Wingels (SJS) dostává trest za sekání. Vyloučen je také hráč Blues Derek Roy (STL) za stejný prohřešek.
     
    35:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Po střeleckém trápení se přeci jen Blues prosazují, přestože nevyužili předchozí přesilovku. St. Louis zavezlo kotouč za modrou čáru do útočného pásma. Právě za touhle dělící hranicí kluziště se pořádně napřáhl mířící KEVIN SHATTENKIRK. Dokázal kotouč odrazit svou pumelicí o bránícího Desjardinse. Právě hráč Sharks následně nasměroval kus černé gumy do sítě svého brankáře. Gól ale náleží Shattenkirkovi. Asistence: Ian Cole.
     
    32:34
    Možnost využít početní výhodu pro San Jose. Dvě minuty za vysokou hůl totiž dostává domácí Barret Jackman (STL).
     
    24:09
    Berglund zavezl kotouč za Niemiho branku, dokázal jej následně dostat před brankoviště ne své spoluhráče. Finský gólman teď měl štěstí, že letící touš netrefil horní polovinu jeho odkryté branky.
     
    22:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Podobná situace, jako v průběhu první třetiny. Domácí tým se dostal do útočných pozic, ale z následné protiakce se prosazuje San Jose. Žraloci zavezli puk do útočného pásma, chvíli jej podrželi na hokejkách. Pak se k touši za brankou Haláka dostal rychlý BRENT BURNS, který vykroužil před branku Bluesmanů a zavěsil do horní poloviny svatyně gólmana v modrém trikotu. Sharks tak vedou už rozdílem tří branek. Asistence: Joe Thornton, Tomáš Hertl.
     
    21:28
    Teď už musel brnakář Antti Niemi dávat veliký pozor, kotouč zasouvaný zpoza jeho levé tyče ještě doráželi dva útočníci St. Louis.
     
    12:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a hosté vedou už rozdílem dvou branek. Další velice studená sprška pro St. Louis Blues, které se v předchozích vteřinách poměrně zdařile dostávalo do pásma soupeře. O to větší smůla pro Blues, když se kotouč opět odrazil od zadního mantinelu. Na levé straně brankoviště na něj krásně počkal MATT IRWIN, ten už neměl problém zavěsit touš do levé poloviny odkryté branky. Asistence: Justin Braun, Patrick Marleau.
     
    09:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Svou větší aktivitu využívá tým z Kalifornie, který tak otevírá skóre dnešního utkání. Sharks využili poměrně nečekané situace. Martin Havlát nahodil kus černé gumy o zadní mantinel za brankou Jaroslava Haláka. Ten se odrazil zpátky na brankoviště, přímo na místo, kde stál JOE PAVELSKI. Právě hbitý Kanaďan dokázal zasáhnout kotouč přesně a poslat jej za již bezmocného slovenského strážce svatyně Blues. Asistence: Martin Havlát.
     
    06:26
    Přesilovka Blues ale rychle končí, počet sil na ledě se totiž srovná. Dvě minuty za podražení od rozhodčího inkasuje Vladimír Tarasenko (STL).
     
    05:27
    Možnost početní výhody dostává také domácí St. Louis. Dvě minuty za držení už si za katr míří odpykat Brad Stuart (SJS).
     
    02:16
    Hosté z Kaliforne si zahrají dnešní první početní výhodu. Colaiacovo (STL) inkasuje dvě minuty za podražení.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 36. Shattenkirk (Cole), 40. Bouwmeester (Pietrangelo, Steen) – 10. Pavelski (Havlát), 13. Irwin (Braun, Marleau), 22. Burns (Thornton, Hertl), 49. Havlát (Braun, Marleau)


    St. Louis Blues: Halák – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Colaiacovo, Polák – Oshie, Steen – Stewart, Roy, Morrow – Tarasenko, Berglund, Paajarvi – Cracknell, Lapierre, Porter
    San Jose Sharks: Niemi – Vlasic, Braun, Boyle, Stuart, Irwin, Demers – Burns, Thornton, Hertl – Wingels, Couture, Marleau – Havlát, Pavelski, Sheppard – Brown, Desjardins, McCarthy

    Rozhodčí: Francois St. Laurent, Kelly Sutherland – Shane Heyer, Bryan Pancich

    Diváci: 16323
    bahis siteleri