Přerov – Poruba 2011 3:4 (0:1 po s.n.) | Opava – Prostějov 2:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC ZUBR Přerov
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 20.12.2013, 18:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC RT TORAX Poruba.

    Rozhodující gól vstřelil ALEŠ KILNAR.
     
    48:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádhera! PETR ŠKOLOUD jel s Davidem Šťastným ve dvou na jednoho a famózní střela prvního jmenovaného pod horní tyčku znamená vyrovnání! Asistence: David Šťastný.
     
    42:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Zubry hodně kruté, protože začátek třetí části měli velmi dobrý. Haas naservíroval puk před bránu na volného ALEŠE KILNARA, který jej poměrně lehce doklepl za Vojtkova záda. Asistence: Radim Haas, David Zachar.
     
    30:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    MATĚJ MÁLEK nic velkého nevymýšlel a perfektně zasunul puk mezi Tihlářovy betony. Je vyrovnáno!
     
    26:00
    Poruba právě vstřelila branku!
    Jenže po zlepšení je tady druhý úder Poruby, která tak znovu vede! DAVID ZACHAR z kruhu střílel přesně nad Vojtkův beton. Asistence: Aleš Kilnar.
     
    24:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hned z další šance už je však Tihlář překonán a v MEO Aréně se slaví vyrovnání. JAN KOLÁŘ před bránou dorážel a kotouč prošel mezi Tihlářovy betony. Asistence: Richard Brančík.
     
    11:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané se z první vážnější šance dostávají do vedení. ALEŠ KILNAR si vyjel zpoza brány a poslal kotouč do místečka nad ramenem brankáře Vojtka. Bez asistence.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 24. Kolář (Brančík), 31. Málek, 49. Školoud (Šťastný D.) – 12. Kilnar, 26. Zachar (Kilnar), 43. Kilnar (Haas, Zachar), rozh. náj. Kilnar


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Sklenář) – Pala, Osina, Vlček, Běhal, Janota, Kudělka, Šťastný R. – Blinka, Šťastný D., Goiš, Haloda, Málek, Kundrátek, Ditrich, Sakrajda, Školoud, Sedlák, Brančík, Kolář
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Wolf, Hruzík, Šindelář, Javín, Prokop, Slavík, Vajda, Peslar, Haas, Kilnar, Zachar, Zuber, Vrána, Seidler, Buček, Chaloupka, Pavlačka

    Rozhodčí: Volf – Linhart, Lošťák
    bahis siteleri